0 oy
152 göst.
önce Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Arkadaşlar 1 oglum var 19 aylik daha bebek yapmak fikrimiz yok henüz amma ne zaman olursa kiz olsun istiyoruz gebelik planlarken cinsiyyeti de hesaplama fln gibi šeyler işe yararmi acaba çin takvimi gibi?

12 Cevaplar

+4 oy
önce (1,085 puan) tarafından
16 aylık bir oğlum var 4 aylık da bir kızım var Allah'ın dediği olur diyerek sesizce postan ilerliyorum
önce (51 puan) tarafından
Allah bagişlasin:)
-Reklam-
+3 oy
önce (3,101 puan) tarafından

Çin takvimi tamamen tesadüf, gerçeklik payı yok canım 

Been inanmak istiyorum kizim olucana belki buna gore umut veriyor oglum olucani cin takviminden öyrenmišdim:)
0 oy
önce (148 puan) tarafından
Yok cnm doğru deyil oo 
önce (3,446 puan) tarafından
Hər ikiniz də azərbaycanlisiz ..bir birinizdən xəbərsiz türkcə yazisirsiz qizlar:)
Mən gəldim oz dilimizə cevirməyə☺️❤️
hardan bildin:)
önce (3,446 puan) tarafından
Adlariniz yadimdadir :)
He:))))
Xatirladim he infeksiya baresinde yazmişdin:)
0 oy
Benim doğru çıkmıştı cin takvimi 
0 oy
önce (326 puan) tarafından
Çin takvimine öylesine geçen hafta baktım cinsiyeti dün öğrendim aynı çıktı 
önce (5,986 puan) tarafından
Cinsiyeti ne kız seninki ☺
Erkekmiş hülyoş ☺️
önce (5,986 puan) tarafından
Oooo hade gözün aydın canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah çok sevindim ☺♥️
Sağol canım benim ❤️ ❤️☺️ önceliğim sağlıklı ve hayırlı bı evlat olmasıydı ama erkek olsun istiyordum biliyorsun bı kızım var ayağına taş değmesin . bı tane de oğlum olsun istiyordum ☺️
0 oy
önce (63 puan) tarafından
Ay hiç inanmam böyle şeylere
0 oy
önce (477 puan) tarafından
Çin takvimine uydum bide bilmiyorum bazı tarihler vardı kız için dualar vardı hepsini yaptım ama aslan gibi bi oğlum oldu nasip neyse o 3 oğlum oldu biri karnında öldü en son spirali hamileyim şuan kız çok mutluyum ama sevinemiyorum da çünkü her an ölebilir yeni her şey nasip 
önce (9,330 puan) tarafından
Riskli gebe mjsin neden heran ölebilir demissin
Evet riskli gebelik spiral kaymamış hamileyim alamadılar böyle doğum yapmam gerekiyor spiral de her an bebeği öldürebilir erken doğum olabilir sakat olabilir ama inancım tam inş sağlıkla gelecek
önce (9,330 puan) tarafından
Öyle düşünme ya spralle doğan bir sürü Bebek var sapa sağlam Allah'ın izniyle birşey olmaz
Teşekkürler inş
0 oy
önce (1,346 puan) tarafından
He, planla da gör bak bakalım Allah ne planlıyor sizin için. Nasıl cesaret ediyorsunuz böyle şeylere hayret gerçekten. 
Nolmuşki cesaret derken ? Bi şeye heves etmek suçmu? Yaptigmizin kime ne zarari var? Gerçekten agir suç işleyenlere söylenmiyor bu sözler
İyi misiniz siz? Biraz akışına mı bıraksanız? Cinsiyet belirlemek sizin işiniz de değil haddiniz de. Gönlümden kız evlat geçiyor diye dua etsen anlarım ama kız olsun diye deney yapar gibi yöntem sormak da biraz Allah'ın işine karışmak oluyor.
Boş yapmayin bunun neresi deney o zaman hamile oldunuzda doktora da gitmeyin cinsiyyetin de merak etmeyin dogana kadar sezeryan da olmayin haşa Bunlarin hepsi Allahin işine karişmak olmuyormu peki yazmadan oncedüşünün biraz sevgiler
Cinsiyeti isteyerek öğrenmedim, oğlum açınca her yerini görmüş olduk :) Bana kalsa doğumda öğrenirim çünkü senin gibi bebeğin cinsiyetine takılı değilim. Sezaryen de olmadım. Vajinal doğum yaptım.
Laboratuvarda deney yapmıyorsun cinsiyeti belirlemek Allah'ın işi senin değil. İstersen yap, kız için planla, sana kız da verir ama öyle bir kızın olur ki bin pişman olursun giriştiğin bu işlerden. Haddini aşma derim. Yaptığın hem Allah'a ayıp hem doğacak bebeğe.
İyi o zaman siz bildiyniz gibi yapin size bi šey diyen yok ama sizde hadinizi bilin kimseye karişmayin herkes sizin düşüncede diyil herkesin fikri kendine :) bu kadar basit
0 oy
önce (543 puan) tarafından
Bana şey denmişti yumurtlama gününden 2 gün önce yapılan ilişkide kız olma olasılığı yüksek diye ben takvimim uygulamasını kullanıyorum ve fark etmeden yumurtlama dan iki gün önce ilişki olmuştu gerçekten de kızım oldu ama doğruluk payı nedir bilmiyorum 
0 oy
önce (157 puan) tarafından
Çin takvimi bana erkek dedi kız çıktı 
0 oy
önce (137 puan) tarafından
Çin takviminde kız gösteriyordu oğlum oldu 
0 oy
önce (30 puan) tarafından
Çin takvimi değil ama adete yakın ilişki de hamile kalınırsa kız ,adete gün olarak uzak olursa erkek oluyor diye biliyorum. Kesinligini bilemiyorum tabi ama bir çok kişiden duydum. 
önce (923 puan) tarafından
Adetten a10 gün somra6hamıle kaldım kız oda yalan bacım:))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 99 göst.
4 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umutsuz_33 (549 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 108 göst.
0 oy
6 cevap 63 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Flowershome19 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 166 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Asenat_m Hersey (650 puan) tarafından soruldu

403,346 soru

12,081,581 cevap

36,355 kullanıcı

...