0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından
Kizlar benim eşimin borcu var kirayı dahi veremiyorduk babamlara geldim 6 aydır eşimde yatılı calisiyor cocuklarimin montu yok benm yok dün kaynanama mesaj attım normalde konuşmuyorum bir yıldır anlattım durumu bize biraz yardım edin ev tutalım cocuklarin montu falan yok alım dedim eşim askeri ücretle çalışıyor kaynanam bana cevap bile vermedi görümcem aradı onlardan isteme vermiyorlar dedi ve durumları çok iyi benim çocuklarımın hakkı geçiyor mu ustlerine dünden beri ağlıyorum kizlar çok kötü hissettim kendimi oda bı anne hiç mi evladini dusunmuyor

11 Cevaplar

+1 oy
(4,688 puan) tarafından
Yani bilemdim ama torunlarına aklım gider biri daha 6 günlük dedik bebek arabasını kendim alacam gelin de dedi anne babam da ayrı almasın ikinizin hediyesi olsun diye hayır dedim dede olmak kolay değil kıza küpe yapacak oğlana da künye yapalım dedik oğlana dedim artık siz bittiniz ne varsa çocuklara bundan sonra biraz da sizin aile baginiza bağlı cnm
(40 puan) tarafından
Maşallah
-Reklam-
0 oy
(552 puan) tarafından
Tabi torunları destek çıkmak gerekiyor ama vermiyosa asla asla gösterme sevmeye gelince herkes sever önemli olan sahip cikmak
(40 puan) tarafından
Sevmiyorlar ki asla arayıp sormuyolar bile
(552 puan) tarafından
Ozaman bir çöp isteme
(40 puan) tarafından
Hiç istemedim aslında ilk defa istedim
0 oy
(6,446 puan) tarafından
Düşenin hiç bir zaman dostu yoktur aile dahi olsa zaten ilk tepiği de en yakınında olanlar vurur bacım keşke aramasaydin Allah onlara vicdan merhamet versin inşallah 
(40 puan) tarafından
Çok zor durumdaydik ondan canm aradım belki bir evimiz olur geçeriz evimize diye dusundim
0 oy
(213 puan) tarafından
Torunlar arası ayrımcılıkta hak geçer ama hiçbir annanne babanne ve dede torunlarına maddi destek sağlamakla yükümlü değildir. 
(40 puan) tarafından
Yapıyorlar diğer eltimin 4 oğlu var onunkilerine kaynanam tabakla gezerdi  verirdi ağızlarına hep benmkilerinede diyordu senin kocan onlara bişey almıyor mu bunları onlara babaları almış ondan vermiyorim yoksa yanlış anlar der ben çocuklarıma aldım niye onlara veriyorsun derdi bana
0 oy
(4,929 puan) tarafından
Annemlerdeyim diyorsun çocuklarına bakarlar sen de bi işe girsen ya da günlük iş baksan en azından ufak tefek ihtiyaçlar karşılanır. 
(40 puan) tarafından
Küçük kizim meme emiyor daha canm kimsenin yanında durmuyor annemlerin merdivenlerini siliyorim oda aylık 1000 tl
(4,929 puan) tarafından
Bi kaç merdiven daha bulsan ya da yarim gün bile olsa temizlik işi felan bulsan. Çocuklarına biraz daha alışveriş yaparsın
(40 puan) tarafından
Burda sordum bı kaç yere merdiven için lazım değil dediler evde iş bakıyorum bende
(4,929 puan) tarafından
Eşinin bütün maaşı borca mi gidiyor öyle çok mu borcunuz?
(40 puan) tarafından
Yok canm 10 bin falan veriyor aylık geri kalanınida ev için biriktiriyor bide. Bana gönderiyor cocjklara biseyler aliyorum
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Tabiki de geçmez sevmeye geldi mi gösterme haketmiyor çünkü 
(40 puan) tarafından
Sevmiyorlar ki kız zaten
(2,474 puan) tarafından
Boşver isteme kız
(40 puan) tarafından
Buda büyük ders oldu bana
0 oy
(516 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Durumları varken yardım etmiyorlarsa üstüne bide  sen söylemişsin günahı onların boynuna insan torununa kıyamaz. 
(40 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşünmüştüm ama tenezzül bide etmedi cevap dahi vermedi aramadi
0 oy
(149 puan) tarafından
Nerede yaşıyorsun 
(621 puan) tarafından
Gardrops indir ordan al kod gelsin yolliyim
(40 puan) tarafından
Benm gardrops var
(40 puan) tarafından
Senin ismin ne gardropsta
(621 puan) tarafından
190534
(40 puan) tarafından
Canm yazdım sana
0 oy
(7,499 puan) tarafından
Hakkı yok yardım etmek zorunda değiller elbette ama bu durumda sevmeye görmeye de hakları yok. İnsan değiller demek ki.esin de görsün bilsin yaptıklarını.
(40 puan) tarafından
Görüyor zaten cnm aşırı derecede bencil insanlar rahatalari yerinde olsun kimse onları rahatsız etmesin istiyorlar
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Ayazda kuyruğu çok titrettigim günlerimde oldu.. Önemli olan kuyruğu hep dik tutmak  çocuğunuzun sadece size ihtiyacı var.Sizde yetebilme umuduyla  ve dirayetiyle hayata  sıki tütünün .zaten hastalıklı ruhlar benim çocuklarımi sevmesinler derimben✓
(40 puan) tarafından
Aynen canm sevmiyorlar ki zaten arayıp sormuyorlar bile
(1,239 puan) tarafından
Daha iyi emekleri yoksa söz haklarida yok
(40 puan) tarafından
Aynen yapacak bişey yok şansıma oda lanet aileye denk geldim
(1,239 puan) tarafından
Hepimiz aşağı yukarı aynıyız takma kafana
(40 puan) tarafından
Aynen canm Allah büyük
0 oy
(935 puan) tarafından
Tabiki soncda torunları bseyleri yoksa almaları lazm yazık günah çocuklara soncda üzüldüm valla deprmzedeydim benm kaynana kayinbabam sahic çıkmadı doğru düzgün evine aldılar ama köpek gbi iş yaptrmaya çalıştılar eşimle bana boyun egmedik asgari ücretle eşim zar zor ev yaptrdi malzemeleri kendi aldı kendi yaptı evimizi ailem destek çıktı daymlar teyzemler verdi para eşimin ailesinin bı çöpü bile yok o kadar pintiler paraları bize gelecek diye ötleri kopan insanlar bunlar yaa kayinbabam.bize kıyafet felan almadı çocuklarıma da depremden cikmisz kifayetsl mont felan bseymizi alamdk canımızı zor kurtardık yardim tirlerindan giyindik yani acımasız bunlar
(40 puan) tarafından
Bunlarda öyle cnm hep rahatlari yerinde olsun kimse onlara dokunmasın istiyorlar
(935 puan) tarafından
Allah görüyor canım merak etme hiç zalimin hakkından Rabbim gelir bak smdi evlerinden oluyorlar bı eve muhtaçlar ama ben almam aslaa diğer evlatlarına çok değer veriyorlar onlar tutsun evlerni biz dış kapının dış mandaliyz çok şükür durumumuz düzeldi kimseye muhtaç deglz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,547 göst.
+1 oy
7 cevap 158 göst.
0 oy
6 cevap 102 göst.
0 oy
4 cevap 232 göst.

404,748 soru

12,124,351 cevap

36,483 kullanıcı