0 oy
226 göst.
önce Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından
Kızlar kızım 3 yaş 4 aylık sürekli ilgi isteyen insan canlısı bi çocuk etrafımda insanlar çocuklar olduğu zaman hiç bir problemimiz yok ama evde yalnız kaldığımız zaman sürekli ilgi istiyor tek başına oyun kurabiliyor ama oynamak istemiyor oynamaya daldığı zaman bile beni gördümü başlıyor sen de illaki benimle oyna diye önceleri oynardım ama 21 haftalık hamileyim ev işleri yoruyor oturmak veya uzanmak istiyorum oturduğum an başlıyor benimle oyna diye bugün annecim oturmak istiyorum lütfen kendi kendine oyna dedim diye ağladı her seferinde aynı şey ne olur Bi akıl verin ne yapıcağımı şaşırdım havalar soğudu sürekli dışarı çıkamıyoruz o yüzden de böyle ama ne yapabilirm ki sizde durumlar nasıl 

17 Cevaplar

0 oy
önce (2,343 puan) tarafından
3 yas bizde de durumlar aynı. Ne yapılır bilmiyorum bi türlü kendi kendine oynamıyor 
-Reklam-
0 oy
önce (3,179 puan) tarafından
Bizde aynı durumdayiz canim sürekli birlikte oyun oynuyoruz, dışarıda aramaz beni evde ise surekli seslenir 
0 oy
önce (3,302 puan) tarafından

Bizimki de 3 yaş erkek çocuğu aynı değişen hiç bişey yok asla tek başına hiç bişeyle oynamıyor:'(

0 oy
önce (1,119 puan) tarafından
benmkide beni kaleci yapti orda oturcakmisim 

oyle boyle zmn geciyor 
0 oy
önce (383 puan) tarafından
Bende şurada bekleyeyim 4.5 yaşında evde hep benimle oynamak istiyor
0 oy
önce (326 puan) tarafından
Benim kızım da öyle ya 15 haftalık hamileyim takatim yok bunaliyorum resmen
0 oy
önce (498 puan) tarafından
Kızım da aynısı. Arkadaşı yok sürekli benden bekliyor herşeyi. Ve yapiyorumda. Evde sürekli saklambaç yakalama boyama aklına gelebilecek herşeyi yapıyorum. Ama iki dk oturayım hemen başlıyor sen benle neden oynamak istemiyorsun. Çok yorucu. Enerjisi fazla. Akran arıyor. Kreşe verelim dedik fiyatlar çok uçuk. Ne yapacağımı bilmiyorum bende.
0 oy
önce (14,186 puan) tarafından

4.5 yaş şubatta 5 yaş olacak kızım hala benimle babasıyla oynamak istiyor :) kendi oynadığı dk maksimum 15 sonra anne baba çay yaptım gelin yemek yaptım bebeğimi uyut va diye çağırıyor :)

0 oy
önce (3,189 puan) tarafından
Benim kızımda aynı ne yapsınlar canım sıkılıyor lar onlarda öyle yapacak bir şey yok malesef 
0 oy
önce (711 puan) tarafından
Ayhh aynı bnm kızımı anlatmışsın 3,5 yaşında. Asla yalnız oynamak istemiyor. Herşeye beni dahil ediyor 
0 oy
önce (296 puan) tarafından
Aynısı bendede var ya ve 4bucuk aylık bebeğim var önceleri oynuyordum ama şimdi çok zorlaniyom
0 oy
önce (551 puan) tarafından
Benimki 4 buçuk yaşında kendi oyun kuruyo ama tek oynamak istemiyo gece uyumuyorum 36 haftalığım bende geçen gün tutturdu saklambaç diye sancılı halimle kalkıp saklambaç oynadım artık yetemedigimi düşünüp kahroluyorum 
0 oy
önce (2,479 puan) tarafından
Benim oğlanda aynı eline telefon, laptop veriyprum belki 2 dk beni rahat bırakır diye yok onları bırakıyor tepeme çıkıyor oyun için. 7/24 gtle don gibi geziyoruz 
0 oy
önce (58 puan) tarafından
Bizimde aynı, yapacak bir şey bilmiylrum. Bende 37 haftaligim uzandigim yerden oynuyorum, oturduğum yerden oynuyorum bazen de oyunu kurup hadi sen oyna ben bunu bunu yapıp geliyorum diylrum işlerimi hallediylrum. Şu konusan kaktüs varya ondan aldık o biraz oyalıyor taklit ettiği için hosuna gidiyor yarım saat de olsa oyalıyor isye
0 oy
önce (34 puan) tarafından
3 e girmeye 3ay kala durumlar aynı birde 1 yaşında kardeşi var ikisi de erkek kardeşi olduğu için bazen onunla oynuyorlar kendi başlarına ama yine çoğu zaman beni de çağırıyor kardeşi yeterli gelmiyor sürekli anne oyun oynayalım diyor bir de saklambaç oynamayı öğrendi oyun oynamaktan gündüz uyku uyumuyor düşün yani gece gündüz koştur koştur saklambaç oynuyoruz alttaki kaç kere şikayete geldi fakat baş edemiyorum sürekli anne lütfen soba oynayalım diyor ;₺
0 oy
önce (3,349 puan) tarafından
3 yaş 2 aylık kızım da oyle . Kardeşi 5 aylık ikisi kız ikisi oturup beraber oynayacakları günleri iple çekiyorum
0 oy
önce (136 puan) tarafından
Aynısı bende var 3 yas 9 aylık :)) birde üstüne 51 günlük bebegim diyeceklerim bu kadar :))))) sekilden sekile giriyoruz gun içersinde ama olsun elhamdülillah herseye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 178 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eminebbk (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 773 göst.
9 Nisan 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 840 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
30 cevap 953 göst.