0 oy
425 göst.
önce Diğer kategorisinde (20,203 puan) tarafından
Neler yapıyor ve ne kadar ödüyosunuz aylık ?

Bizim kapıcı çöpleri almıyo apartmanı ayda bi süpürüyo yıkama canı isteyince kış geldi yıkanmaz zaten aylık biz 150 tl veriyoruz tüm bina bilmiyorum hakediyormu bence görevini hakkıyla yapmıyor ve ben hiç razı değilim ev sahibimiz almanyada siz ne kadar veriyosunuz,

28 Cevaplar

+1 oy
önce (280 puan) tarafından

Canım zaten adama para vermiyormuşsunuz ki düzgün niye yapsın :angel: biz vermiyoruz bizim binamızda yok fakat annemler 2500 lira veriyor canım aylık

önce (74 puan) tarafından
Para mı vermiyorlar? Daha ne versinler valla bize bir abla geliyor hepsini yapıyor ayda 50 veriyoruz
Canım kapıcı var diyo tabiki vermiyolar hadi annemlerin ki biraz Lux fazla diyelim 1000 TL vermeleri lazım beklediği performansa göre sizin binada kapıcı varda 50 TL mi veriyorsunuz çok merak ettim gerçekten çöpleri almak binayı sürekli temiz tutmak market malzemelerini almak vesaire vesaire için en az 1000 TL aldır adam
Aşağıdaki yorumları oku bakalım kapıcılar için ne kadar veriyorlarmış öğren de gel
önce (20,203 puan) tarafından
Valla bir kuruş bile helal etmiyorum benim kocam çöpü atıyo geriye bişi kalmıyo ya
O zaman gerek yok canım zaten o kapıcılık yapmiyoki baksana her şeyi yapması lazım
-Reklam-
0 oy
önce (3,181 puan) tarafından
Bizde kapıci yok canim, merdivenci abla var hafta da 1 kez gelip siler 100 tl veriyoruz şimdilik 
önce (3,181 puan) tarafından
Senin ki site canim gayet normal :) biizim de burada sitelerin aidatı aşağı yukarı bu fiyatta hatta daha fazlasi olanda var.
Oho bizim asansör hep leke ayna *** gbi bina bakım yok ya
önce (5,653 puan) tarafından
aynn havuz mavuz sauna mauna isin icine girerse ek silkeliyirlar resmen
önce (4,813 puan) tarafından
Casperiye sizin malzemede alıyormu ekmek Vs bizim alıyor bu fiyatlarda. Onların fatura sigortaları bızden kapıcı dairesinde kira vermeden oturuyorlar maaşları da oluyor. Bahçe işleri çok oluyor binalar harici
önce (5,653 puan) tarafından
yok canim bizimk kapici degil mazeme almaz . guvenlik ve temizlik personeli calisanlar.  ben bankaciyim istanbul suadiyede göZtepede falan calistirm orda oyle mazeme alan getir gotur yapan kapicili binalar çoktu.senin dedigin sistemde calisan
0 oy
önce (3,398 puan) tarafından

0 ben kendim silip geçiyorum 

Valla bu gidişle bende kendim silecem
önce (1,424 puan) tarafından
Kız Büşra seni rüyamda gördüm ne hikmetse.
Saçların uzundu sarıya yakındı. Tanışmışız sohbet muhabbet. Diyorum ki iyi de bu kadının saçları kısa turuncuydu ne alaka burda böyle diye :))
0 oy
önce (1,129 puan) tarafından
150 TL'yi yöneticiye veriyorsanız bina giderlerinide ordan karşiliyodur otamat elektriği su lamba patlar artık paranın ne değeri varki kuzu
Bilmiyorum bi halt yaptığıda yok abla ya
0 oy
önce (4,058 puan) tarafından
Kuzum biz 40 daireye bakıyoruz askeri ücret alıyoruz ama eşim haftada full temizlik yapar diğer günler bahçe bina süpürür Sabah öğleden sonra iki sefer ekmek servisine çıkıyor yazın bahçenin otunu biçiyor akşam zaten çöp toplama var bizim binanın aylık aidatı 800 TL

Sizin kapıcı işini hakkıyla yapmıyorsa fazla bence 
Normal kapıcı
İşini düzgün yapmıyorsa şikayet edebilirsiniz yöneticiye gerekirse kapıcı değişir
önce (326 puan) tarafından
Benim babam da aynı böyle çalışır asgari ücret alır Esma . Sanal akşam ekmek dağıtır akşam çöpleri toplar. Haftada bir yıkar binayı bahçeyi. Kışın iki haftada bir olur bu durum.
Allah kolaylık versin canım
önce (326 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
önce (3,302 puan) tarafından
Aylık 300 lira toplanıyor 36 daire var sanırım binada da. Zam gelir Ocak ayında ne yapılırsa artık. Akşamları çöp alınıyor canım. Haftada 2 kez de temizliyor binayı. Sanırım 3.500 alıyor öyle duymuştum. 
Ayda bir süpürüyor çöp alma yok 150 veriyoz zam yaparlarsa şaşırmam
0 oy
önce (10,894 puan) tarafından
bizde kapıcı yok, dışarıdan biri gelir çöpleri toplar merdivenleri temizler

ama kapıcı görevlerinden biridir bemce çöpleri toplamak, bina temizlemek

hani başka ne iş kaldı yapacak? 
Aynen öyle
0 oy
önce (74 puan) tarafından
Bizim abla var haftada 2 defa gelir siler 50 lira veririz
Valla hakeden olsa fazlada veririm sorun değil ama işte haketmiyolar ya
0 oy
önce (2,230 puan) tarafından
250 veriyoruz bizim bina üç katlı 6 daire yiz kapıcı yok temizlik şirketi geliyor bize apartman elektrikriği asansör bakımı bu ücretin içinde
Ay ne güzel ya
önce (2,230 puan) tarafından
Önümüzdeki ay 350 olacakmış en az
0 oy
önce (5,228 puan) tarafından
Bizim aidat 1500 tl. Binanın temizliğini yapıyor çöp alıyor. 
Yok anam bu hiç bişi yapmıyor
0 oy
önce (592 puan) tarafından
200 TL bina yönetimine veriliyor canım asgari ucret alıyor bizim kapici. Haftada 2 kere genel temizlik çevre merdiven kapı onleri siler. Her gün de çöp alıp asansör siler
Yok hiçbiri çöp almaz keşke değişse ya
0 oy
önce (3,712 puan) tarafından
Bizim aidat 500 tl. Taşındığım ertesi günü büyük bir çöp kovası koymuş kapımıza, her kapıda da var. İçinin büyük siyah poşeti var bunu her sabah değiştiriyor, cuma günleri de süpürüp siliyor.
Tertemiz ya helal olsun işini hakkıyla yapana
0 oy
önce (15,255 puan) tarafından
Haftada bir yalandan temizliyor. Çöpleri aliyor günlük olarak. Bizimkinin aidatı 1000 lira. Kapıcı dairesinin faturalarini bile site yönetimi ödüyor. Bende hiç helal etmiyorum. 
Haftada bile değil ayda bir buda çöp almak yok ne boka yarıyosa anlamıyorm ya
0 oy
önce (2,060 puan) tarafından
Aylık 750 TL 

Çöpleri alıyor 

Apartman ve bahçeler tertemiz iyi bakıyor görevli 
Ay ben konuşcam ya biz neye para veriyoruz acaba
0 oy
önce (388 puan) tarafından
1400 aidat veriyoruz yakıt içinde ve  çöpleride alıyor temizliğide yapıyor erkek ama
Kadın bizzimki bide tam bi pasaklı ya
0 oy
önce (144 puan) tarafından
Asgari ücret alıyor binada bedava oturuyor 3+1 tek sorun bodrum kat olması.  Elektrik gaz su sitenin ortak parasından ödeniyor sigortası yatıyor.  Pazar be resmi günler tatil yillik iznini de gunu gunune kullanir. Yapması gerekenler hergun çöp toplamak haftada bir merdivenleri silmek yıkamak. 3 bina var her brii 5 katlı.   girişlerde 2  kapı var  bunları silmek yazın günlük kışın haftada 1 fiskiyeleri açmak bir de zamanı geldikçe çim biçmek.  Ne yapıyor diye sorarsan sadece çöpleri topluyor ve yönetimin olduğu binanın temizliğine bakıyor o kadar bizim binaları biz kendimiz yapıyoruz resmen. Defalarca şikayet ettik ama nafile. 
Bende dua ediyorum kadın gitsin diye
0 oy
önce (782 puan) tarafından
150 veriyoruz hergün çöp alınıyor pazar günleride yıkıyor
Yok bizimki gurur yapar almaz çöp
0 oy
önce (741 puan) tarafından
Bizde kapıcı yok bina 4 katlı 8 daire var herkes haftada bir merdivenleri siler süpürür her ay bir daire binanın elektriğini öder birde aylık 25 lira aidat veririz ama arkadaşımın oturduğu site var 30 daire kapıcıya bir daire vermişler ordan kira almıyorlar kapıcının sigortası yatıyor ve asgari ücret alıyor aylık ne kadar yaparsa bu ücret 30 daireye bölünüyor adam sitenin bahçesini binaların içini temizliyor akşam belli saatte çöp alıyor kargo teslim aldıysa onları dağıtıyor sahiplerine markete gidip geliyor. Şu an sigorta vs ile maliyeti 30 binse her daireye 1000 lira para düşüyordur büyük ihtimalle 
Keşke bizde kendimiz yapsak valla yıkarım ben hergün
0 oy
önce (117 puan) tarafından
Bizim her gün çöp alır haftsda 1 siler aidat olarak veriyorz ,650 tl
Ne güzel benim eşim götürüyo çöpü
0 oy
önce (933 puan) tarafından
Eski evim müstakil apartmandi sıfır bina idi . kapıcısı vardı oturdugu daire bedava  ama kapıcı dairesi falan değil gayet de güzel ikinci katta daire idi.elektrik su dogalgazi bizim aidatlardan odenirdi .asgari ücret artı sigortası yatıyordu .aidat 800 şu en son temmuzda çıktım .doğru düzgün iş yapmaz çöpleri alır ayda yılda bir silerdi okadar asla haketmiyordu hatta gelen kargocular falan basmasin diye kendi evinin zilini iptal ettirmiş dis kapıdan ana basilmiyordu.

Şuan sitede oturuyorum aidat 2000 TL .ama her kuruşuna değiyor en azından 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 133 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Eslemmm (2,547 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 446 göst.
+14 oy
19 cevap 276 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (1,985 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
9 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde LMihrace (7,591 puan) tarafından soruldu

403,370 soru

12,082,488 cevap

36,359 kullanıcı

...