0 oy
86 göst.
önce Aile kategorisinde (32 puan) tarafından
Toksik aile den toksik kocaya gerçekten bazılarının kaderi gülmüyor evlatlarım iyiki var evliliğimin bana kattığı en büyük şükrüm eşim yapıyor ediyor kırıyor gelip sarılıyor ertesi gün aynı sözde ailesini değil beni destekliyor ama haraketleri öyle değil gurbette yaşarken böyle değildi ailesinin yakınına taşındıktan sonra çok değişti  çok yorgunum gidecek yerim yok

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,741 puan) tarafından
Yaa bu kadar ana baba düşkünü olanların yeri analarının babalarının yanı olmalı. Bir düzen bir denge sağlayamayacaklarsa evlenmemeliler. 
önce (32 puan) tarafından
Sözde sağlıyor ama tarif edemiyorum ama çok mutsuzum gelip sarılıyor sonrası yok bir yanlışını söylediğimde abartma ruh hastasısın diyor
Yaa çoğunluğunun bu şekilde olması üzücü bir durum..
Babam çok uğraşmıştı atanayım diye ah aklım o kadar pişmanım ki ruh hastası değilim ama hasta olacağım yavaş yavaş eriyorum kimse görmüyor
O problem bendede var ya çok fazla takıyoruz.
-Reklam-
0 oy
önce (110 puan) tarafından
Yalniz degilsin bacim esler ne kadar iyi olursa olsun aileleriyle yakinlastikca huylari degisiyor.cekirdek ailene zarar veriyor 7 senedir evliyim seni en iyi ben anlarim.insani delirtirler sonra da sen delisin derler oysa seni o hale onlar getirmistir.henuz bende nasl basa cikacagimi bilmiyorum toksik imsanlarla ama dua et sabret gormezden duymazdan gel.yoksa inan olan senin psikoljine oluyor sahsen ben cogu zaman kendimi hungur hungur aglarken buuyorum.
Ya görmezden gelmek çocuklarıma odaklanmak istiyorum gelip sarılıyor niye mutsuz duruyon diyor sevmiyorum istemiyorum anlamıyor ağzına edeyim hiç bir tepki verme diyor resmen

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 179 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
+1 oy
14 cevap 338 göst.
0 oy
17 cevap 722 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayatnur (349 puan) tarafından soruldu

403,330 soru