0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim şehir dışında çalışıyor eve haftada bir geliyor ve zaman çabuk geçiyor ama eşim olmadığında akşamları çok sıkılıyorum genelde evdeyim dışarı pek çıkmam akşama kadar yoruluyorum da ama yinede sıkılıyorum sizde öyle misiniz

Arkadaşlar yapay zeka başlığı değiştirdi başlık akşam olunca sizce sıkılıyor musunuzdu 

6 Cevaplar

0 oy
(2,141 puan) tarafından
Benim eşimde vardiyalı çalışıyor mesela bu hafta gece 12 de gelir canım, bende aynen evde olmayınca çok sıkılıyorum, seninki şehir dışındaymis daha zor oluyordur
tarafından
İki çocukla öyle tabiki çok zor
(2,141 puan) tarafından
Benimki tek çocuk canım valla ona rağmen çok zorlanıyorum
tarafından
Büyük 13 yaşında küçük 3 buyugun eziyeti ayrı küçüğün eziyeti ayrı
-Reklam-
0 oy
(18,550 puan) tarafından
Benim de eşim eve gex geldiği zmnlar sıkılıyorum 
tarafından
Ben haftanın 6 günü sıkılıyorum bir günü iyi
(18,550 puan) tarafından
Rabbim sağ Salim size kavuştursun ♥️
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(226 puan) tarafından
Ben tek kalmayı seviyorum ya yada özledim çocuklardan yanlız kalmayı simdi uyutuyorum en geç 30 gece uyumuş olurlar yataklarına yatiriyorum oğlum sabaha kadar uyur kızımda uyanirsa emizirip uyutuyorum netflixten film izliyorum sadece ve 3 4 gibi yatiyorum alıştım o saat gelmeyince uyuyamıyorum eşimde sabah 8 de gelicek haftada 2 gün gece calisiyo böyle zaman geçiriyorum 
tarafından
Sıkıcı yaa yine buralarda zaman geçiriyorum
(226 puan) tarafından
Simdi ninni acik olduğu için izleyemiyorum o zamna kadar postlari okuyorum bende
tarafından
Anladım
0 oy
(10,661 puan) tarafından
Valla sıkılmıyorum canim ya zaten guc ici kosturmwli geciyo aksam da cocugu uyutuk direk seccadenin basinda buluyorum kendi kuranimi okuyorum ilmihalimi calisiyorum uykum gelene kadar ondan sonra ds vurup kafayi yatiyorum misss gibi 
tarafından
Bende namaz kılıyorum tesbih çekiyorum maalesef kuran bilmiyorum
(10,661 puan) tarafından
Canim kendin de ogrenebilirsin youtubeden calisirsin bak sana bi mesgale ne guzel
tarafından
Baktım birazda anlamıyorum yaa namaz kılmayı youtubeden öğrenmiştim azıcık zorlanmıştım sadece
(10,661 puan) tarafından
Tuh keske yakininda birisi olsa da anlatsa cok kolay aslinda
tarafından
Kimse yok ki
0 oy
(2,129 puan) tarafından
3 tane çocuğum var en küçük daha 2 aylık bebek. Diğer ikisinin dersleri oluyor, hepsine bir yetişemiyorum. Gelen giden de oluyor Misafir ev temizliği çocukların dersi derken ne gündüz ne gece sıkılmak için vaktim yok maalesef.
tarafından
İnşallah benimde bir bebeğim olursa bu günlerimi ararım
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Canım eşim vardiyalı bizimkide bir hafta gecesi bir hafta gunduzcu gececi olduğunda sabahlıyorum hiç uyumuyorum nerdeyse ne gece ne gündüz gündüze geçince uyuyabiliyorum haftaya sabah gelecek yine rutin uyku olmayacak bana 
tarafından
Ben alıştım tek uyumaya ama akşamları çok arıyorum

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 312 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tuubba (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 261 göst.
20 Eylül 2024 Aile kategorisinde Aysehfk (66 puan) tarafından soruldu