0 oy
56 göst.
önce Diğer kategorisinde (441 puan) tarafından
Kizlar ,kardeşim ameliyat oldu ,ignede yaptılar o aroaciklara ,ama gene çıkıp sistiler , pskolojisi çok bozuldu ,insan içine çıkmak istemiyor ,evde vs bunu hafifletecek kür vs varmı 

3 Cevaplar

0 oy
önce (5,863 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kayinoederim şey derdi onun ilacı kendi tükürüğünuzdur 

önce (441 puan) tarafından
Nasıl olacak kız öyle :)
önce (5,863 puan) tarafından
Tukurugunuzu surcekmissin arpacik çıkan yere ;)
-Reklam-
0 oy
önce (388 puan) tarafından
Ben dua okumuştum geçmişti iki güne Allah'ım acil şifalar versin inşallah 
Ya 24yasinda 1senedir ortam içine girmiyor ya ,Rabbim inşallah sifas verir,iş basvurularina bile gitmiyor beni görüp almazlar diye
0 oy
önce (3,302 puan) tarafından
Benim çocuğum 1 yaşına kadar çekti geçmedi naptıysak bide sürekli patlıyordu akıyordu yeniden çıkıyordu. Perişan olduk göz için teramiycnler vardı ondan kullandık bide yengem okudu ovdu işte. Yer gök dua derler sonra geçti çok şükür. 
önce (72 puan) tarafından
Ya yorumunuz dikkatimi çekti benim oğlumda da 1 yaşından beri arpacık çıkıyor sürekli şimdi 20 aylık teramisin herşeyi deniyorum ama yok geçmeside uzun sürüyor bazen hemen patlıyor bazen patlayamıyor şimdi iki gözünde de 20 gündür var geçmedi prof götürdüm göz yıkama jeli kullandım krem kullandım yokta yok geçmiyor bir türlü sizinki nasıl geçti hangi duaları okudunuz ya bana Allah rızası için bilgi verirmisiniz çok makbule geçer
Aynen hangi dualar acaba biliyosan bilgi verirmisin canim ,rabbim senin cocugunada sifaa versin kardelen

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 19 göst.
0 oy
2 cevap 28 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,866 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mutluhuzurlu (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 40 göst.

403,346 soru