0 oy
595 göst.
önce Diğer kategorisinde (303 puan) tarafından
Kızlar merhaba kimsem yok konuşa bilmek için bu cok ozel ve utanarak yaziyorum ama içim yaniyor ve içimi yiyor eşim twitterde çok uygunusuz şeyler cikiyor ve yanımda twitter açmaz oldu bu bir 2ci işte bilmedem önce ilişki yaşadım eşimle kondom var evde çekmecede ama kullanmıyoruz onun şeyi işte kondom kokuyordu sonra farkında vardım sigara içmeye gittim çünkü şok oldum ben ...bana dedi niye moralin bozuldu  ne oldu bende onun yüzüne söyledim niye kondom kokiyor bu.. çok uzun süre düşündü sanki şoktaydi gibi sonrası unutum ne söylediğini ama baya tuhafıma girdi ayrıca 1gun önce de rüyada beni aldatigini gördüm üstelikte bu durum geldi içimde rahat değildi sonra o da sigara içmeye gitti o uzandı bende sırtımı döndüm ona sonra ay başim ağrıyor diye ağlıyor bence başi agrmiyordu pişmanlikti sanki yanlış mı düşünüyorum? Ama herşey açık degilmi  ben surekli hastayım asagda belki ilk önce kullanmiyordu diye hasta oldum ( sarı kötü kokulu akıntı iltihap) şimdi doktora gitsem ve mikrobiyolojik bölümde bana baksa cinsel yolundan hastalık çıkarmı? Çünkü hiç bir ilaç fayda etmedi sürekli mantar diyorlar ama inanmıyorum artık benim başka biseyim var   benim yaşadığım yer küçük bı yer nasıl beceriyor 

Aldatılan kızlar sizede bişey sormak istiyorum nasıl yakaladınız sürekli evdeyim nasıl yakalicamki

16 Cevaplar

+1 oy
önce (4,112 puan) tarafından
Ne denilir bilemedim canim. İnşallah korktuğun basina gelmemistir
önce (303 puan) tarafından
Sende öyle olsaydı sende net olurmudun ? Çünkü beni hep deli yerine koyior :( bence düşündüğüm doğru ama size ihtiyacım var deli değilim herşey net sanki işte evet yada hayır lazım
Hicbir erkek bunu kabul etmez. gözünle gorsen yine bi kulp bulmaya calisir. Simdi korktuysa biraz daha dikkatli davranir çakma diye ama onunde sonunda böyle fire verir eger gercekse
Bence aldatıyor ama bana bişey gelmesi lazım emin olmak icin
Caktirmadan halini tavrını bi gozetle o zaman canim. Of ne bicim isler bunlar ya. Allah Hidayet versin boylelerine
-Reklam-
+1 oy
önce (1,464 puan) tarafından
Bir şekilde belli olur diye dusunuyorum böyle şeyler gizli kalmaz inşallah yapmıyordur yinede vesvese yapmamaya calıs
Canim tuhafina girer ama kimin duası kabul olur bilemeyiz (okuyanlarda lütfen) dua edinki doğru ortaya çıksın lütfen
+1 oy
önce (1,708 puan) tarafından
Takiptw kal bence suphelensende söyleme delil topla 
Canim nasıl takipte kalırım :( 2cocogum var biri 2yasinda biri 3 aylık telefonda mesaj falan diye bişey bulmiyorum tkip de edemiyorum
önce (646 puan) tarafından
Bu arkadaşa katılıyorum takip ettiğini belli etme normal davran ama hep iz üstünde ol illaki açık verecektir.
+1 oy
önce (3,185 puan) tarafından
Canım telefonu ortadaysa bir karıştır hoş böyle bir şey yapıyorsa ortada bırakmaz zaten 
Bulamıyorum bişey ama bişey aklıma geldi telegram da biri gunaydin yazmişti telegramda benim telefona yükledim onun hesabı kullanıyorum ama mesaj artık gelmiyor
önce (3,185 puan) tarafından
Canım inşallah umdugun değildir
+1 oy
önce (532 puan) tarafından
Kondom paketli degilmi nasıl kokuyordu yani eski kullanılmış mi taktı. Anlamadım pek ama inşallah umduğun başına gelmez. Çok kötü bir duygu çünkü 
Canim 15 tane kondom saydım hepsi kapalı bı 4tane civarı tekli ve kapalı kondom kokusu varya aynı koku oydu
+1 oy
önce (165 puan) tarafından
Naylon gibi mı kokuyordu yoksa meyve aromalı falan mı
Kondom nasıl açılırsa kokiyora aynı o kokusu latex gibi latex heralde naylondur dediğiniz gibi
önce (1,743 puan) tarafından
O ne demek gızzz
0 oy
önce (895 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım sürekli sende hastalık mantar varsa detaylı araştırma işte? 

Şeyi anlamadım ben nasıl kondom kokuyor yani nasıl bir koku 

Umarım düşündüğün gibi değildir 
Canim eğer kondom evde varsa hele aç kokla aynı kokiyordu çünkü o kokuyu hiç sevmem ben yane kondomun kendi kokusu var iste
önce (895 puan) tarafından
Anladım canım
Ağlaması tuhaf. Dediğin gibi pişmanlık olabilir ve tweetrdan eskort mu buluyor acaba
Allah yardımcın olsun bacım
0 oy
önce (696 puan) tarafından
Vallahi canım paranoyak biri değilsen. Kadın hisseder kadın kocasını tanır diyorum ben. Arkadaşım da aldatıldı. Oda her seferinde cevrimici olduğunu kendisine fazla ilgi gösterdiğini filan söylüyordu sonra telefonunda yakaldi
Yok paranoya yok bence o kondom koku için herşey net benim içindi bazen kötü ve ilgisiz davranyordu kaç gün ustede rüya ve küçükten beri bısey hiss etsem ve karnım ağrıyorsa hep bişey olurdu
önce (696 puan) tarafından
Sen biliyorsun ben kadının hissedigini düşünüyorum. Yani insan kocasını bilmezmi en küçük davranışından insan anlar zaten. al telefonunu bak herseyine. Geçmişine filan.
Akkilidir herşey siliyor heralde baska çare yok inshallah bir gün unutr silmeye ve birisi yazar eğer yazsa bende yazarım sanki ben oyum diye
önce (13 puan) tarafından
Yani şöyle dicem sen bı yere gittiğinde filan eşin evde yalnız kaldı mı yada geç gelmeleri filan varmı eve
0 oy
önce (1,372 puan) tarafından
Sen sakın velli etme dedlil topla o kendini ele veriri ama sen söylersen baskı uygularsan gizler 
Ama söyledim ya niye kond. kokiyor keşke belli etmeseydim diyorum
önce (1,372 puan) tarafından
Kız ne kokuyordu anlamadım nasıl kokudan anladın belki yaniliyorsundur
Kondom kokusu işte
0 oy
önce (253 puan) tarafından
Bence evham yapıyorsun. Ola ki seni aldatmış olsun başkasının koynundan cıktıgı gıbi senin koynuna girmedi ya bu adam hiç mi duş almadı saatler ya da günler geçmedi. Kalamaz o koku. Mümkün değil sen bu konuda yanılıyorsun. Sosyal medyasında da uygunsuz şeyler çıkıyorsa da bakıyor da ondan çıkıyor. Bunu aldatma olarak kabul edip etmemek senın bileceğin iş.
Onu nerden bilcez kaç kişi aldatilmiş hem evli hem pavyondalar yada yasak ilişki yaşıyorlar..yinede eşiyle ilişkiye giriyorlar 2 gün duş almadı ve inan ya inama kondom koku geldi. Ben biliyorum nasıl koktugunu çünkü ben sevmem o latex kokusu
0 oy
önce (49 puan) tarafından
Kokan ne? Kondom kokan ne? Kondom bu kokar? Neresi kokuyor of bi anlamadmm
önce (2,061 puan) tarafından
İyice okuyun anlarsınız:)
Seyi mi kokuyorms. Nasl koklms onu nasl anlms o koku nsl kalms tuhf
Ben öyle anladım canım ama kokuyu nasıl aldı bilmiyorum
Kokmazkii8
Bilmiyorum valla canım:)
0 oy
önce (9 puan) tarafından
Hanımlar diyorki bu abla eşinin cinsel organı kondom gibi kokuyormus ben öyle anladim baya bı düşündüm inşallah öyle bişey yapmiyordur sende icini ferahlat çok kafayı takmissin belki herşey o yuzden üst üste  geliyordur 
Evet sen doğru söyledin olabilit ama tuhafıma gitti
0 oy
önce (78 puan) tarafından
Ay hiç anlamadım yardımcı olamıyorum kendim için yazıyorum kusura bakma sana sorum sürekli mantar yaşıyorum demişin bende çok yaşıyorum yani eşim  aldatıyor demek mi oluyor :( 
Hayır mantar diyorlar doktorlar ilaç kullanımı ramen geçmiyor sarı akintida enfeksiyon da olabilir cinselyola bişey olabilir daha şey almadılar mikrobiyolojik bölüm bixim hastanede yok büyük şehire gitmem gerek
0 oy
önce (6,402 puan) tarafından
Bence yanılıyorsun adam başka birinden gelip direk seninle olmamış ya yapmış olsa bile kondom kokusu uçup gider

Kokular birbirine benzer benzettin sen kesin
0 oy
önce (51 puan) tarafından
baş ağırı ve ağlaması hiç normal değil. Günahı boynuna demekki doğruymuş hissettiğin yoksa niye böyle bir tepki versin
Demii demeki ***** değilim doğruymuş inshallah biri yazar ona ozm görür ozamanda kanıtım var
0 oy
önce (2,811 puan) tarafından
Yani yanlış anlamadıysam sanırım oral tarzi bir şey yapacakken o kokuyu almışsın. O koku nasıl olur bilmiyorum ama kesin eminsen o koku olduğundan iyice bir araştır arkası gelir ama inşallah yanılıyorsundur canım 
önce (7,182 puan) tarafından
:0 bende nasıl koku alıyor ne anlatmak istiyor düşünüp duruyorum
He postu erken görsem yazardım kız ayıp ettin merakın giderdi jejsjd
Kondom kullanmadık hiç diyorum nasıl kokuyor acaba merak etmedim değil hahah :D
Aman bacım safları sıklaştır hamile kalan kalana :D
 Kokusunu hiç fark etmedim
Doğumdan sonra düzenli adet olmayınca kafam rahat bacım su :D

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,004 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hunilianne (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 801 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 751 göst.
5 Nisan 2022 Aile kategorisinde AKKAYA (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,319 göst.
3 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Hclkylmz (110 puan) tarafından soruldu

403,332 soru

12,080,870 cevap

36,354 kullanıcı

...