Kızlar merhaba kimsem yok konuşa bilmek için bu cok ozel ve utanarak yaziyorum ama içim yaniyor ve içimi yiyor eşim twitterde çok uygunusuz şeyler cikiyor ve yanımda twitter açmaz oldu bu bir 2ci işte bilmedem önce ilişki yaşadım eşimle kondom var evde çekmecede ama kullanmıyoruz onun şeyi işte kondom kokuyordu sonra farkında vardım sigara içmeye gittim çünkü şok oldum ben ...bana dedi niye moralin bozuldu ne oldu bende onun yüzüne söyledim niye kondom kokiyor bu.. çok uzun süre düşündü sanki şoktaydi gibi sonrası unutum ne söylediğini ama baya tuhafıma girdi ayrıca 1gun önce de rüyada beni aldatigini gördüm üstelikte bu durum geldi içimde rahat değildi sonra o da sigara içmeye gitti o uzandı bende sırtımı döndüm ona sonra ay başim ağrıyor diye ağlıyor bence başi agrmiyordu pişmanlikti sanki yanlış mı düşünüyorum? Ama herşey açık degilmi ben surekli hastayım asagda belki ilk önce kullanmiyordu diye hasta oldum ( sarı kötü kokulu akıntı iltihap) şimdi doktora gitsem ve mikrobiyolojik bölümde bana baksa cinsel yolundan hastalık çıkarmı? Çünkü hiç bir ilaç fayda etmedi sürekli mantar diyorlar ama inanmıyorum artık benim başka biseyim var benim yaşadığım yer küçük bı yer nasıl beceriyor
Aldatılan kızlar sizede bişey sormak istiyorum nasıl yakaladınız sürekli evdeyim nasıl yakalicamki