+12 oy
473 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,395 puan) tarafından
Meme kanseri tedavisi görüyorm kızlar biliyorsunuz. Bugun kemoterapi lerm bitti. Son diyemiyorum çünkü ameliyat sonrasında koruma amaçlı akilli ilacta alabilirm. 1 ay içinde de ameliyat olmam gerekiyor. Ameliyat ile sol göğsüm alinacak. 16 kür kemoterapi aldm. Zorluğu oldu mu elbette. Ama Elhamdülillah kendi işlerimi kendim yapabildm. Suan ayaklarm çok uyuşuk. O ne zamana geçer bilemiyorm. Saclarm kipriklerm çıkmaya başladı. Kipriklerm kaslarm 2 aydr yok. İnsanların yüzüme dikkalice bakmasi yolda geçen kızın yanindakine şu kızın kaslarin gördnmu demesi.. İnanın bunlar daha çok yordu beni..

Ama çok şükür bitti. 

Rabbim kimseye yaşatmasın. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Ameliyatimda güzel geçsin 

28 Cevaplar

0 oy
(4,542 puan) tarafından
Maşallah cnm güçlü olduğun müddetçe bunun da üstesinden gelirsin sen 
-Reklam-
0 oy
(3,850 puan) tarafından
İnşallah hersey kolaylıkla olacak hiç korkma icini ferah tut

Ve ameliyat sonrasi güzel günleri hayal etmeye başla şimdiden.
0 oy
(902 puan) tarafından
Sen çok güçlü bir kadınsın. Bunun da üstesinden geleceksin ben inanıyorum. Dualarım seninle 
0 oy
(721 puan) tarafından
İnsanların dediklerini boşver sağlığına kavuşuyorsun var mı daha güzel bişey. İnşallah ameliyatta iyi geçer kurtulursun canım tamamen. Rabbim daha iyi etsin şifa versin inşallah 

Amin.
0 oy
(16 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah allahimin imtihanı böyle düşün herkesi farkli farklı imtihan ediyor en zor imtihan sağlık ve evlatla olaniymis sende zoru basarmissin Allah'ın izniyle ümidini kaybetme güzel gunler sizinle olsun 
0 oy
(3,685 puan) tarafından
Çok şükür zoru bitti azi kaldı inşallah bunun sonunuda bizimle mutlu bir şekilde paylaşacaksın
0 oy
(50,868 puan) tarafından
hadi bununla bitmis olsun canim
0 oy
(582 puan) tarafından
Canım benim gözün aydın rabbim tamamen feraha çıkarsın insallh rabbim burdaha yasatmasin hayirlisiyla ameliyatını olursun kazasız belasız biter insallh..

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 920 göst.
0 oy
5 cevap 61 göst.
20 Mart 2023 Aile kategorisinde Sevtur (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 163 göst.
0 oy
4 cevap 229 göst.
24 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,744 soru