+12 oy
387 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,383 puan) tarafından
Meme kanseri tedavisi görüyorm kızlar biliyorsunuz. Bugun kemoterapi lerm bitti. Son diyemiyorum çünkü ameliyat sonrasında koruma amaçlı akilli ilacta alabilirm. 1 ay içinde de ameliyat olmam gerekiyor. Ameliyat ile sol göğsüm alinacak. 16 kür kemoterapi aldm. Zorluğu oldu mu elbette. Ama Elhamdülillah kendi işlerimi kendim yapabildm. Suan ayaklarm çok uyuşuk. O ne zamana geçer bilemiyorm. Saclarm kipriklerm çıkmaya başladı. Kipriklerm kaslarm 2 aydr yok. İnsanların yüzüme dikkalice bakmasi yolda geçen kızın yanindakine şu kızın kaslarin gördnmu demesi.. İnanın bunlar daha çok yordu beni..

Ama çok şükür bitti. 

Rabbim kimseye yaşatmasın. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Ameliyatimda güzel geçsin 

26 Cevaplar

0 oy
önce (482 puan) tarafından
Düşünme.bublari mutlu olmak en büyük moral amaliyatin çok güzel geçecek herşey eskisi gibi olacak çocukların için bunu düşün 
-Reklam-
0 oy
önce (5,982 puan) tarafından
Sen çok güçlü bir annesin bunu da atlatacaksin Rabbımin izniyle Rabbım seni yavruna ailene sevdiklerine bağışlasın acil şifalar versin inşallah canim 
0 oy
önce (1,841 puan) tarafından
Yolun sonu aydınlık bacım. Allah'ın izniyle kızınla geçireceğin güzel günleri düşün ❤️
0 oy
önce (136 puan) tarafından
İnsanların dediklerine hiç aldırış etme çünkü güzelede söylerler çirkinede iyiyede söylerler kötüyede Allahın izniyle ameliyatında güzel geçer bizde çok dua ederiz çok geçmiş olsun
0 oy
önce (1,025 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda şifalar versin ❣️
0 oy
önce (1,037 puan) tarafından
Rabbim ferha güzel günlere çıkarsın seni ailene bacım rabbim şafi'i ismiyle şifa ve er sin sana
0 oy
önce (541 puan) tarafından
Rabbim senin yüzünü hep güldürsün inşallah kötü günleri yavaş yavaş atlatıyorsun ve bu mükemmel bişey sende mükemmelsin güçlü kadın inşallah ameliyat sonrasında asla böyle bişey yaşamazsın senin adına çok çok mutlu oldum rabbim bir daha yaşatmasın kendine çok çok iyi bak ve kötü günlerin geçtiğine dair inancını içindeki umudu kaybetme güzel kadın ❤️
0 oy
önce (1,347 puan) tarafından
Çok şükür Rabbime Rabbim bir daha yaşatmasın güzel sağlıklı bol neşeli huzurlu günlerin olsun torunlarının torununu göresin
0 oy
önce (11,058 puan) tarafından
İnşallah ameliyatın da çok güzel geçer canım Allah şifa versin inşallah ❤️
0 oy
önce (10,352 puan) tarafından
Ay allahim sukurler olsun tamamen kirtulursun InsaAllah canim 
0 oy
önce (22 puan) tarafından
Allah'ım tez günde kurtarsın canım ameliyatin da güzel geçsin bir an önce eski sağlığına kavus inşallah 
0 oy
önce (13,508 puan) tarafından
Canım ben inanıyorum her şeyi atlatacaksın başarıcaksın sen çok güçlü bir kadınsın

Meral hanım için Allah yardımcın olsun çok dua ediyorum❤️
0 oy
önce (160 puan) tarafından
İnşallah ameliyatin güzel geçer bacım Rabb'im şafi ismi hürmetine sana şifa versin inşallah kimseyi kafana takma dualarımdasın Rabb'im yarcimcin olsun inşallah kimse için üzme kendini Rabb'im için  sabret geçecek inşallah ❤️ ❤️ ❤️ 
0 oy
önce (1,747 puan) tarafından
Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah 
0 oy
önce (2,298 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versin ameliyatında başarılı geçer tamamen iyileşirsin inşaAllah Allah yardımcın olsun 
0 oy
önce (527 puan) tarafından
Çok şükür Allahım bir daha yaşatmasın inşallah hiç kimseyede yaşatmasın  geçmiş olsun, ❤️
0 oy
önce (3,184 puan) tarafından
İnşallah güzel geçer canım evet süreç zor ama moral çok önemli ve sende çoğunu atlamissin canım ameliyatinda çok güzel geçer inşallah 
0 oy
önce (273 puan) tarafından
Çok şükür canım benim ya Allah im korusun seni İnşallah şifa nasip etsin ❤️ çok sevindim yemin ederim son zamanlar da aldığım en güzel haber bu Allah büyüktür senide böyle sinadi çok sukurki bitmiş inşallah ameliyat ta iyi geçer ve tamamen sağlığına kavuşursun ❤️❤️❤️❤️
0 oy
önce (3,914 puan) tarafından

Allah şifa versin daha da iyi etsin inşallah.  Bu sürecin hepsini annemle yaşadık malesef.  Canım annem de ameliyat oldu ve sağ göğsü alındı.  Ameliyat güzel geçti şimdi ışın tedavisi görmeye başladı.  Rabbim sizin tezdinizde bütün hastalara şifa versin yavrularına bağışlasın bütün anneleri <3 bu dönemler de geçiyor hiç merak etme daha güzel günler yakındır 

0 oy
önce (3,279 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın kızınla eşinle musmutlu sağlıkla yılların olsun o da geçecek Allahın izniyle ❤

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 918 göst.
0 oy
5 cevap 60 göst.
20 Mart 2023 Aile kategorisinde Sevtur (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 161 göst.
0 oy
4 cevap 225 göst.
24 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,330 soru