0 oy
93 göst.
önce Aile kategorisinde (34 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar iyi geceler bir haftadır çok yoğun bir tempodayım bunun sebebi de çok şükür 3 yaş ve 1 yaş iki erkek çocuğum var neredeyse bir haftadır gündüzleri oturamıyor geceleri uyuyamıyorum çocuklar çok hareketlendiler bazen yetişmekte zorlanıyorum kendimi sürekli bir iş yaparken buluyorum özellikle bu bir haftadır belki inanmazsınız ama ne oturabildim ne uyuyabildim iki gündür kendimi çok kötü hissediyorum bedensel ve ruhsal olarak dışarı çıksam 3 yaşındaki oğlum eften püften şeylere ağlıyor ama nasıl ağlamak dün çok sinirlendiğim için bağırdım ona aklımdan hala çıkmıyor 1 yaşındaki deseniz ilkte görmediğimi bunda görüyorum sürekli bir yerleri dağıtma halindeler şikayetçi değilim çok şükür nefesleri yeter ama mesela evi süpürmek için evi topluyorum yatak odası oturma odası mutfak diye sıralama yapıyorum sonra süpür sil oluyor fakat ben yatak odasını düzenleyip diğer odaya geçtiğimde yatak odası tekrar dağılıyor mesela ya da mutfağa geçiyorum bulaşıkları diz yıka diyene kadar ev alt üst oluyor sürekli bi toplama halindeyiz evi süpürüne kadar iki üç kere ev tekrar toplanıyor bazen mecburiyetten çizgi film açıyorum ama ona bişe bakmıyorlar evin işi bitiyor mesela az soluklanayım diye oturduğum zaman hemen başımda bitiveriyor ilkte görmediğim kadar düşkün bana başıma gelmesi bişey değil ama ağlıyor sürekli yemek yapıyorum mesela bacaklarımın arasında dolanıyor geçen gün az daha yağ dökülecekti mesela üzerine aşırı hareketli ve bazen baş edemiyorum bu durum bir haftadır çok yoğun yaşanıyor ve desteğim yok eşim geliyor telefon elinde balkonda oturuyor ya gel biraz ilgilen lütfen hem çocuklar istiyor hemde ben biraz dinleneyim diyorum gelse bile elindeki telefonu bırakmıyor öyle görünce çocukların haline üzülüyorum çocuklar babasıyla oynamak istiyor ama babaları asla istemiyor bu durumda oldu olası çok rahatsız eder beni çocuk tekken başından ayrılmazdı ikinci olunca kendini bi çekti çocuktan yoruluyorum artık şunu yap bunu yap demekten bana gelince akşam oturduğum zaman ayaklarımın altı zonkluyor bütün vücudumda bir halsizlik bir dermansızlık ve ağrı oluyor bunun etkisiyle bazen çocuklara kızıp bağırdığım zamanlar oluyor normalde sakin bir insanım öyle bağırmam kolay kolay hele çocuklara bir kaç kere anca yaptım ama şu ara çok sık çocuklara kızarken buluyorum kendimi ikinci doğduğunda biraz büyüsün rahatlarım diyordum ama şu an hiçte öyle değil çok bunaldım tahammül edemiyorum bazen hiç bir şeye ne yapmam gerek benim 

7 Cevaplar

0 oy
önce (13,508 puan) tarafından
Canım öncelikle Allah kolaylık versin sağlıcakla büyütün

Önemli olan senin motivasyonu keyfinin yerinde olması sen iyi olacaksın ki evdekilere bakabileceksin o yüzden ev işlerini pek fazla takma derim olabildikçe yapabildiğinde yap gerekiyorsa misafir de çağırma sadece çocuklarına kendine bak yeter

Seni çok iyi anlıyorum benim kızda 2:30 yaş oğlanda bir yaşına girecek gündüz full onlarlayım onlar yattıktan sonra iş yapıyorum anca yattı kızım
önce (34 puan) tarafından
Yok ihmal etmiyorum canım zaten oyunlarını falan oynarım gündüz ama anlatmak istediğim oyun oynarken bile bi hareket halindeler evde ar koşturur gibi saklambaç falan oynuyoruz asla ihmal etmem ama diyorum ya çok hareketlendiler insan izlerken yoruluyor derler ya şu an aynen bu durumu yaşıyoruz
İnanki aynı durumdayız bugün kızım öğlen uykusu yapmadı uyuya kalırsa gece kalkacaktı oyalamak için bazaların altına sakladığın tüm oyuncakları çıkarttım bayağı koşturduk oynadık şimdi tek tek topluyorum)))
Oğlan da sürekli her yere tırmanıyor yürümek istiyor bir oda da yürürse rahatlayacağım inşallah Allah yardımcın olsun kendi evlatlarımıza evlatlarımıza bakıyoruz bugünler de geçer illaki büyüyecekler
Öyle tabi ki rabbim kokularını nefeslerini eksik etmesin gözümüzden uzağa benim 3 yaş oğlum üç gündür nerdeyse oyundan gündüz uykusuna yatmıyor hahah uyursam bişey kaçırırım diye korkuyor sanırım ;)
Erken de bırakır bazı çocuk benim kız uyumadı gündüz ara ara yapıyor böyle
-Reklam-
0 oy
önce (418 puan) tarafından
Mart ayında kızım 3 yaşına giriyor ikinci kızım  bir yaşına girdi  aynılarini yaşıyorum canım 
Oh iyi bari tek değilmişim ;) çok güzel bişey İyiki varlar onlar olmasa napardım diyorum ama inan onlar uyuduktan sonra bir kaç saat uyumuyorum ki biraz kafam dinlensin geçen eşimde sen niye uyumuyon saat 2 ye kadar dedi mesela uykun mu yok yoruluyorum diyorsun dedi kafamı dinlemeye ihtiyacım var çünkü sessiz bir ortamda oturmak istiyorum bir kaç saat dedim ee yorulan insan uyur demekki yorulmuyorsun diyor yani birazda çevremdeki insanlar yoruyor beni birine mesela artık zorlaşıyor sanki desem ee bizce böyle büyüttük diyip çıkıyorlar
0 oy
önce (65 puan) tarafından
Benim de biri 3 biri 1 yaşında 2 kızım var üstüne birde 34 haftalık ikizlere hamileyim gerisini siz tahmin edin ben konuşmak istemiyorum :D  beterin beteri vardır diye boşuna dememişler 
Maşallah canım Allah yardımcın olsun gerçekten çok yorucu ama bir o kadar da güzel bir duygu şikayet etmek haddimize değil ama insanız işte bazen tükendiğimiz yerler oluyor
0 oy
önce (887 puan) tarafından

Canım benim yaa okurken bile fenalık bastı :( seni çok iyi anlıyorum.. hatta sarılmak isterdim sımsıkı.. ayaklarımızın altına cennet boşa serilmedi.. 

Allah sana dayanma gücü, eşine insaf, çocuklarına sükûnet versin.. inşallah en kısa zamanda yüklerin hafifler ve kendine bol vakit ayırırken bulursun kendini çocuklarınla, eşinle güle oynaya.. <3 Sen çok değerlisin, bunu unutma. Ve hep hatırla..<3

Ya çok teşekkür ederim güzel duaların için asla şikayet etmiyorum ama gerçekten bir haftadır hiç bişey yapmak istemediğim halde her şeyi yaparken buluyorum ben çocuklarımdan değil aslında üstüme yük olan diğer şeylere kızıyorum mesela ev dağınık olunca eşim o savaş alanı olmuş naptın ki bugün diyip çıkıveriyor kötü bir insan değil fakat belki kötü anlamda demiyor ama o öyle söyleyince ben kendimi her şeyi halletmek zorundaymışım gibi hissediyorum
önce (887 puan) tarafından
Ne demek canım benim <3

İnan ki benim eşim de aynı. İşten gelir gelmez, savaş alanına çevirmişsiniz diye başlar :)
0 oy
önce (1,257 puan) tarafından
Zor bir dönem ama bence en zoru şu an gelip gecer insAllah. Biraz daha büyümeleri lazım. Seni en çok yoran eşinin destek olmayışı. Bunu çok iyi anlıyorum yalvararak zorla yardım ettiriyorum bende usandım artık zerre istekte bulunmucam. Dün yemek yemeye vaktim olmadı azıcık vaktim olsa kocamın mutfakta ortaya serdigi şeyleri topluyorum kendime vakit kalmıyor kızım izin vermiyor 10 aylik. 5 te uyandım açlıktan uyuyamadim kalktım çay demledim kahvaltı yaptım çay içiyorum hâlâ, yiyecekleri çiğnemeyi unutmuşum yiyebilmek için uyuyamam gerekiyormuş. Ben her gün sil süpür yapamıyorum zorunlu hale gelince anca. Bi ara zorladım kızım kucağımda tek elle iş yapıyordum fıtığım ağrımaya başladı bıraktım zorlamayı. Beni yormayan rahatlatan oğlum 11 yaşında o destek oluyor bana o da olmasa kocamı boğazlıcam heralde 
0 oy
önce (2,248 puan) tarafından
Büyük 5 küçük 2olacak aynı senin gibiyim valla
0 oy
önce (920 puan) tarafından
Son birkaç postuma bakarsan hep böyle 3 yas çocuğumun bizi bitirmesiyle alakalı.. seni çok iyi anlıyorum..benim eşim her şeye yardımcı olmasına rağmen aşırı zorlanıyorum..cok zor gerçekten ne desem boş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
19 cevap 249 göst.
14 Haziran 2023 Aile kategorisinde Yasem1234 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 374 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 957 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu