Niye?
SENDE GIRECEKSIN 2 METRE yerin dibine, ZİHNİNDEKİ BU KARMAŞA YÜREĞİNDEKİ EGO NIYE ? Seni de saracaklar 5 metre beze ÜÇÜN BEŞIN HESABIYLA BU BENCILLIK NIYE? GUN GELECEK BIR AVUC TOPRAK UZERINDE TOPRAK KUCAKLAYACAK SENI BI TEK AMEL DEFTERIN SENINLE EKTIKLERINI BICME VAKTI GELDIYSE MALIN MÜLKÜN DAVASINI GÜTMEK NE DIYE?
Nasıl kızlar 😀😃
Vuuuuuuuuuuu.... helall olsunnnn... kız bir de denize manzaraya baksan neler çıkacak Allah bilir....
Ama bu saatte okumak içimi ürpertmedi değil...
Başarılarının devamını dilerim 🤗😶🌫️
Yaaa canımsın beğendin mi gerçekten ❤️
Eski sozelciyim ben yazı şiir üzerine iyiydim eskiden. Lisede kitap cikaracaktim kendime özel 60, 70 arası şiir olacaktı usb ile hazırladım virüs kapinca kurtaramadık ozamanlar gitti tüm şiirlerim kopyası da yoktu. 😞😓
Çok güzel de hayv. an ve manzara portresi çizerim karakalem özellikle.
MaşAllah valla demekki açığa çıkmayı bekleyen bir yetenek var içinde. Lisede emeklerinin boşa gitmesine de üzüldüm. Keşke kopyası olsaydı :( ama her işte vardır bir hayır. Allah başka dert vermesin... Evet sevdim gerçekten Ölüm temalı gibi olmuş biraz ama verdiği mesaj da güzel:)...
O zaman ben de sana bir sır vereyim ben de Türkçe öğretmeniyim 😁 az biraz anlarım yanii
Yaaa . Ben çok severim Türkçe öğretmenini. Hatta bana Türkçeyi sevdiren Yüksel hocam vardı onun sayesinde sevdim ben böyle şeyleri. Onu oladar çok seviyorum ki hala gorusmesek bile numarası dahi aklimdadir ❤️
Ben öğretmenleri genel olarak çok severim aslında ayrı bi sevgim ve saygım vardır onlara. (Eltim hariç 😀)
Sondaki 2 gülücük şiiri hemen de nasıl yumuşatmış 😇 içeriği ürkütücü çünkü.
Ama çok güzel dile getirmişsiniz. Çok doğru şeyler. Bazen gelecek planları yaparken ya ertesi günü göremesek hissi geliyor, geldiği gibi de gidiyor 😌gitmeseydi şuan kafayı sıyırmıştık.
Teşekkür ederim ❤️ gerçekler bencede öyle
BIRAK HERSEYİ VAR DAHA VAKTİ
DÜNYA YALANINA ALDANMA
MAHŞER SANA HESAP VAKTİ
OLACAK BU DÜNYADAKİ YAPTIKLARIN
SANA AMEL DEFTERİ 🤣🤣🤣
Vakit vakit diye yedik bitirdik ömrü
Ne ettik ne kattık vicdanı sömürdü
Kalbimizin kesesi delinmiş boş geçirdik ömrü
Ne koysak içine ayaklar altında bölündü
Paranın kölesi olmuş unutmuş mahşeri fani
Hiç düşünmez ki ölüm bu ansizin gelecek , ani
Toprağa girince burda kalacak malı mülkü derdi
Hiç böyle yaşar miydi bunlari bilseydi fani
😀😃
@Filoo42 burdan artık senle şeye bağlarız kemal sunalın replikleri varya sevdiğiyle karşılıklı atisiyor ya
KALENİN ARDI MERSIN BEKLERİM YARIM GELSIN BEKLEDIM YARIM GELMEDI ........ 😀
🤣🤣🤣🤣🤣❣️
Aslında öyle ama yaşadıgımız sürece borç yeme içme tasası hayatın akışı bitmiyor malum
1,509,376 soru
24,630,837 cevap
365,098 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın