0 oy
35 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,041 puan) tarafından
3 yaşında kızım aylardır diş ağrısı cekiyo tedaviyi de anca anestezi altında olmadı lazım ama bir türlü yapan yer bulamadım anestezi olacağı içinde çok korkuyorum yaptıran oldumu bilgisi olan var mı çok korkuyorum

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,479 puan) tarafından
Üniversite hastaneleri yapıyor genelde çevremde yaptıran çok. Ameliyat gibi düşünün ilaç alerjisi filan yoksa Allah ın izniyle sorunsuz atlatır
önce (1,041 puan) tarafından
Haftaya götürü em inşallah randevu sistemi okadar kotuki yavrum aylardır agliyo çok yorulduk artik inşallah çok korkuyorum bi
 alerjisi yok çok şükür
-Reklam-
0 oy
önce (5,299 puan) tarafından
Ah yavrum benim Allah şifasını versin inşallah. Daha 3 yaşında noldu ki dişlerine :(
Allah razı olsun çok erken diş çürümesi başladı öğle şeker çikolata da yiyen çocuk değil ama süt dişleri bazı çocuklarda hızlı çürüme olurmus 6 ayda bir kontrol edilmeliymis
önce (5,299 puan) tarafından
Ay çok üzüldüm ya :( biz dayanamıyoruz ağrısına el kadar yavru nasıl çekiyor o ağrıyı kıyamam :(
Ah ah aylardır mahvolduk çok zorlaniyo yabrum küçük oldugumdan herseyede izin vermiyo elim kolum bağlı. Birakiyo psikolojik olarak çok yiprandim
0 oy
önce (1,129 puan) tarafından
Şehir olarak Ankara'daysaniz Sami Ulus çocuk hastanesi yapıyor çok geçmiş olsun canım 
Çok teşekkür ederim Kütahya'da yaşıyorum Eskişehir den randevu aldım inşallah sansimjzj orda deniycez

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 50 göst.
29 Ekim 2024 Aile kategorisinde mehal (710 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 17 göst.
0 oy
4 cevap 64 göst.
0 oy
2 cevap 250 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu

403,340 soru