0 oy
147 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (4 puan) tarafından
Hangisi ucuz ve kaliteli  Şok. Bim. A101. Migros  hangi market. Uygun fiyat satan hangi market

11 Cevaplar

0 oy
önce (1,363 puan) tarafından
En uygunu A101 ama kalite olarak yerlerde bana göre.
önce (4 puan) tarafından
Tşk ederim cnm❤
önce (2,958 puan) tarafından
A101 de bilmiyorum ama çok denk geldim etiketde ve kasadaki fiyatlar çok farklı y sanki bilerek yapiyolar son dakika farkediyordum sonrakilerde hep dikkat ettim ama değişen birşey olmadı gitmiyorum o yuzden
-Reklam-
0 oy
önce (5,301 puan) tarafından
Hiçbiri :) bende baktım iyi markalarla arada 5-10 lira oynuyor bari iyisini yiyeyim diyorum iyisini alıyorum. Genelde fileden alışveriş yapıyoruz
önce (4 puan) tarafından
Anladm cnm tşk
0 oy
önce (498 puan) tarafından
Ben hakmardan alışveriş yapıyorum. Ama bı daha almam sanirim. Geçen nohut aldım kurtlu çıktı. Hemen iade ettim. 
0 oy
önce (1,748 puan) tarafından

4 ü arasından iyi olan migros gibi gibiii :)

0 oy
önce (3,398 puan) tarafından

Bim cnm bana göre daha iyi ürünleride güzel 

0 oy
önce (2,029 puan) tarafından
Migrosta güzel indirimler oluyor. Ama anpa gros en sevdiğim 
önce (3,398 puan) tarafından
Anpa gerçekten muhteşem bir yer
önce (2,029 puan) tarafından
Evet günlerce içinde kalabilirim sjsjsjsn
0 oy
önce (2,231 puan) tarafından
Hepsi aynı ben toplu aliş veriş yapmıyorum telefonuma şok migros A101 uygulaması evde şipariş indirdim oradan hangi ürün indirime girdiyse gidip alıyorum bim ve tarım krediyi de aktüel indirim sayfasından takip ediyorum böylece hesaplı alıyorum ama A101 den süt ürünleri alma sakın hep bozuk çıkıyor
0 oy
önce (7,226 puan) tarafından

Bulunduğun yerdeki gros marketlere bak bana göre hepsi fiyasko haftalık ürünler dışında hiç bişey almam o marketlerden

0 oy
önce (5,228 puan) tarafından
İndirimleri takip edersen en ucuzu ve kalitelisi Migros. Surekli belirli kategorilerde indirim yapar,un,yumurta,peynir,meyve-sebze gibi.
0 oy
önce (3,061 puan) tarafından
Tarım krediden alıyorum çoğu şeyi
0 oy
önce (769 puan) tarafından
Migros'ta bilmiyorum

A101 etıket ayrı kasa ayrı fıyat cıkarıyor,market ıcınde düzen yok karmaşa var hep ve ürünler çok ıyı diyemem güven vermıyor bana

Şok ü marketten sayıp gırmedım bıle neden bilmiyorum asjsjsjsjs

Bimin de müdavimiyim sıkıntılı bir ürüne şimdiye kadar denk gelmedim çokta güzel ürünler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 48 göst.
0 oy
0 cevap 14 göst.
0 oy
6 cevap 68 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.

403,370 soru

12,082,490 cevap

36,359 kullanıcı