0 oy
211 göst.
önce Aile kategorisinde (3,398 puan) tarafından

Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler neden ayaktasiniz sohbet edelim istedim azıcık ♥️

Rabbime şükürler olsun uzun bir süreden sonra oğlum az önce Kendi başına kendi yayagina girdi ve uyudu dahada toparlayacak inşallah ♥️ inanıyorum (tedavi sürecinden 2 ay kadar annemde köyde kaldi beni telefonla bile göremedi tranva olmuş) 24 saatlik gün içinde 2 .3 saat uyku yapıyor sadece birde banyoda biyerde olayım bulamasın ortalığı yıkıyor görünce bile sakinlemiyor hırçın fırlama 

Rabbimin izniyle yarın eşim evdeymis geceden işlerimi de yaptim yarin rahat rahat eşimle keyif yapayım istedim 

Bi anne saatini hak ettim 

image

4 Cevaplar

0 oy
önce (3,707 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. Kızım uyumadı eline de sifonyeri düşürmüştü. Şişti biraz buz tuttuk ama çok durdurmadi. Şimdi uyumak istemiyor zorlayamiyorum da şuan nöbetteyim yani :(
önce (3,398 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm
önce (3,707 puan) tarafından
Saol canım Allah korudu valla bunla sifonyeri devirdi hemen kaçtı düşerken ama eline geldi üst tarafı işte yine de şükür diyorum daha kotu olabilirdi. İki saniyede yaptı çamaşır katliyordum kafamı cevirmemle devirmesi bir oldu
-Reklam-
0 oy
önce (4,676 puan) tarafından
Ayy çok uykum vardı aslında ama yataga girince uyuyamıyorum. Gunduz ayakta uyuyorum. Kalktım ben de salona gectö belkı tv karsısnda uyuyabilirim dye
0 oy
önce (521 puan) tarafından
Ben henüz anne saatine daha gelemedim benim kızım uyumuyo 3 aylık olan bebek gece 1 den belli uyumazmi hayır uyumaz ☺️
önce (879 puan) tarafından
Merhaba dert ortağım.. Beyaz gürültü aç ve ağladığında hemen kucaklama , biraz inatçı ol belki faydasını görürsün.
önce (747 puan) tarafından
3 ay 4 ay 5 ay uyku sureci icin biraz sıkıntılı aşılar ile denk gelince havalar soğuk mevsimsel geçiş ve yeni dogduklari icin boyleler ha bide koliklik yada gaz sorunu varsa hersey katlanir sakin ol stres yapma insallah bi duzene oturtacaksin
0 oy
önce (3,279 puan) tarafından
Bu oğlanlqr hep böyle sanırım ben kızımı okula götğrüyorum onu da babasjına bırakıyorum geliyorjm ki bir sarılışı var sanki fizandan geldim ☺☺☺

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 422 göst.
5 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 322 göst.
25 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,395 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 408 göst.
22 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 369 göst.