0 oy
50 göst.
önce Aile kategorisinde (296 puan) tarafından
Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim. Amniyon sıvımda azalma olduğu için erken doğum riskim var. Annemler de aylar öncesinden umre için kayıt yaptırdılar babamla bu cuma 22 günlüğüne gidecekler. Herşey yolunda gitseydi doğumundan 1 ay önce gelmiş olacaklardı. Ama şimdi böyle bir durum çıkınca iptal etmek istediler. Normalde 21 ocakta doğumum annemler 12 aralıkta burada olacaklardı. Anneler iptal edelim dediler ama bütün paraları ve vize işlemleri yanacaktı. Aslında ailemin yanımda olmasını isterdim bu süreçte ama nasip. Bende benim allahın evinde de duaya ihtiyacım var gidin iptal etmeyin dedim. Ama bir yanımda yanımda olsalar keşke diyor. Siz olsanız ne yapardınız 

3 Cevaplar

0 oy
önce (7,591 puan) tarafından
Kesinlikle gitsinler isterdim 
önce (296 puan) tarafından
Ben de öyle düşündüm. Allahın evinde bebeğimde ben de dua almak daha çok isterim. Sonuçta tatil eğlence gezme değil ki değil mi
-Reklam-
0 oy
önce (751 puan) tarafından
Gitsinler isterdim tek başıma hallederdim herşeyi ki bizde öyle bi durum olmadığı halde tektim

Kimsenin ayarladığı şeyi benim için değiştirmesini istemem.
0 oy
önce (2,152 puan) tarafından
Senin gibi hissederdim bi yandan çok üzülürdüm annem yanımda olamayacağı için içim çok buruk olurdu ama gideceği yerler kutsal topraklar. İptal olursa belki bidaha gitmeye ne paraları yeter ne güçleri diye düşünürdüm.

İnşallah erken doğum olmazda annenler gelince olur doğumun sana böyle dua edeyim :)
önce (296 puan) tarafından
Amin inşallah :) annemler gelene kadar beklesin bebeğim inşallah.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
+1 oy
7 cevap 123 göst.
0 oy
4 cevap 89 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (58 puan) tarafından soruldu

403,350 soru