Kızlar kocuklukda yada ergenlikde yapdığnız çılgınlık nelerdii ?
Hadi sohbete
Ben :14 yasımdaydım okulda bir cocugu seviyodum okulun duvarına buyuk buyuk Seni Seviyom ..... yazmısdım ...
Görmusdu tabi bilmisdi benim olduğumu yani tahmin etmusdi simdi dusunuyomda sacmalık ya gözm bi sey görmuyodu elimi falan çizerdim hep bi ketesindede elimi kesmisdim sevgimin subutu diye ahajaja saxma ***** insanım yaa
12 yaşındayken koye dondurmaci.amca gelirdi yumurta karşılığında dondurma verirdi bize eee tabii yumurtayı evden caliyorduk biz babaannem.bize yumurtayı vermezdi bizde calar amcaya verip dondurmamizi alıp yerdik ne güzel günlerdi yaa şimdiki gibi dondurma gibi değil o zamanların tadı daha guzeldi
Bundan bi 5 yil once koy zamniydi bi aya yakin koyde kaliyordik cok sklmstik sehre eve inmek istyorduk ama annemler gitmiyordu koyden kuzenmle bi ara gece taksi cagirdik koye saat 1 covariance silahlar ve kopek sesleriyle nasil korktuk anlamdm gitmedik de
Orta okuldayken yatılıda kalıyordum yeni Bi spor ayakkabı almıştım Bi kaç arkadaşla odadaydık acaba dedim şu cama vursam ayağımla kırılır mı sonra cama Bi tekme attım cam tuzla buz oldu hemen kaçtık odadan arkadaşlala sonra odada kalan diğerleri bir telaş geldiler odanın camı kırılmış hoca hepimizi çağırıyor gittik haberimiz yokmuş gibi ayyy kim kırmış biz görmedik ne zaman kırılmış flan öyle Bi çılgınlık yaomıştım
1,492,698 soru
24,390,378 cevap
349,264 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın