0 oy
65 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (793 puan) tarafından
17 günlük lohusayım. Uzun süre aç kalsam sütüm kesiliyor. Ama kilo da vermem lazım. Ocak'ta görümcemin düğünü var. 79 kiloyum. Bana ne tavsiye edersiniz

7 Cevaplar

0 oy
önce (696 puan) tarafından
Canım ekmek tüketme mesela bı yemek yaptın mı ekmek yerine yanında bı kaç kaşık pilav üstü yapıp yiyebilirsin yeşillik meyve suyu hele ki su en çok süt yapanlar dan emziriyorsun bebek kendini aç birakacakta degilsin yani bı düğün için bu şekilde ilerlersen kilo veririsin 
önce (793 puan) tarafından
Bende ekmeği kesmeyi düşünüyorum ama canım çok tatlı istiyor bu aralar onu ne yapacağım bilmiyorum
önce (696 puan) tarafından
Canım aşırıya kaçmamak şartıyla yiyebilirsin tabi
-Reklam-
0 oy
önce (254 puan) tarafından
Sürekli tatlı yeme isteğin yoksa bol su içerek kalorisi düşük şeyler yiyerek, ekmek yağ şeker tüketmeyerek bir de tuzu azaltarak verebilirsin
Tatlı yeme isteğim çok fazla maalesef arada bir ağzıma bir şeyler atıyorum. Ekmeği azalttım zaten amacım tamam kesmek
0 oy
önce (3,951 puan) tarafından
Aç kalmana gerek yok süt  artıracak şeyler ye sadece herseyden yiyim de sütüm olsun deme ben günlük yumurta mutlaka yerim haftada en az iki kere tavuk yerim su iç çay iç ben iki lohusaligimda da kilo almadım aksine çok fazla kilo verdim kızım 5 aylık olacak bu hafta doğumdan sonra hiç kilo almadım 
Ben çok kilo aldım 150 boyum var 79 kiloyum şu anda
Vücut yapısıyla alakali belki de bilmiyorum benim boyumda 1.55 58 kiloyum tabi bende 2 çocuk var sürekli hareket halindeyim ama düzensiz yemek yediğimde benim de sütüm azalıyor o yüzden daha çok besleyici tok tutan şeyler yemeye çalışıyorum
Bende ekmeği kesip bol su ve ara öğün meyve yiyeceğim
Ben çay içince çok fazla sütüm oluyo gece goguslerim doluyo
0 oy
önce (5,653 puan) tarafından
uzun sure ac kalmadan daha iyi veriliyor. valal son iki aydir 2 gun 3 gunluk acliklarla yani su orucu ile kilo verdim. ama suan yiyerek veriyorum diyetisyenle bir degisen bisey yok . isteyince verilir
Çok istiyorum. Önceden 25 kilo verdim ama şu an emzirdiğim için vermekte zorlanıcsk gibi duruyorum. O zaman çok yürüyüş az yemek ile vermiştim. Şimdi bunu yapamam
önce (5,653 puan) tarafından
haftada bir kilo cok rahat veriliyor . bir ayda 4 kilo iki ayse 8 kilo eder. bide sen yeni dogum yapmissin 40 im cikana kadar 17 kilo vermistim ben ilk dogumda 87 ile dogudum 70 olmustum kirkimda. ikinci dogumda 67 ile dogurdum dirt gun sonra 60 oldum 56 ile hamile kalmistm zaten. yani cabuk gider merak etme kirkina kadar
En son bebeğim 5 günlük iken tartılmıştım 79 dün 13 gün sonra aşısı var o zaman tartılabilirim tekrar umarım 70 e düşerim
0 oy
önce (12,031 puan) tarafından
Valla ac kalmana gerek yok. Ben ikisindede 19 20 kilo aldim şuan 56 kiloyum. Ekmek makarna pilav kizartma hamurisi çok çok nadirdir yedigim. Bi yerde denk gelirsem. Ama tatliyi bende seviyorum. Bi ara baya disimi siktim paketli gida falan kestim. Çok guzel kilo verdim. Eve alma. Alinca yeniyo. Ama almadinmi istesende yok :) onun disinda bol sqlata ye salatalik domates ye. Havuc ye aciktikca. Yogurt ye. Çorba iç. Kellepaca falan hem guzel süt yapiyo. Haslanmis tavuk kofte balik ye. 2 gun tavuk yesen 1 balik 1 et 4 gun eder zaten. 
Bende öyle yapacağım
önce (12,031 puan) tarafından
Bol su ic ben gunde 4 5 litre su icerdim. Evde komposto yap ayran kefir tuket bunlar sutunude arttirir
Tmm deneyeceğim
0 oy
önce (7,424 puan) tarafından
Sıvı şeyler daha çok süt yapar. Çok yemek zorunda değilsin süt olsun diye 
Tm canım
0 oy
önce (1,446 puan) tarafından
Bende 25 gunluk lohusayim. 85 ile doguma gittim suan 76 kiloyum

Sabahlari normal.kahvaltilillar tahin pekmez avakodo yiyorum. Bir de kepekli ekmek.  Ogkenleri sebze yemegi veya corba var ise onlari yoyorum yogurt ilace olarak. Aksam da mutlaka et balik tavuk yanina yigurt salata veya pilav  makarna yiyorum

Bunlari azaltmam gerekiyor. Su  bol icmeye calisiyorum . Bir de vakit olsa 30 dk yuruyus gerekiyor bence ama ona zaman kalmiyor. Kiloo vermek icin bence hareket yruyus sart
Yardımcı olanın yok evde tekim. Bebeği kimseye emanet edemem. Biraz daha büyüsün onunla yürüyüş yapacağım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
25 Eylül 2024 Aile kategorisinde Ben geldm (1,982 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mcczmh (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 334 göst.
0 oy
9 cevap 1,400 göst.
16 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zcnby (340 puan) tarafından soruldu

403,370 soru

12,082,488 cevap

36,359 kullanıcı

...