0 oy
292 göst.
Aile kategorisinde (69 puan) tarafından
Kızlar bekarken doğru dürüst ev işi yapmadığım için çok tembelliğe alışmışım ya sadece TV izlemek TLF kitap olsun elimde istiyorum 5 yıldır evliyim hala alışamadım bu ev işlerine bulaşıklar tezgahta beni bekliyor ama ben yataktan çıkmak istemiyorum kahvaltı yaptım uzandım yemek yapmayı çok severim ama ev işi asla özellikle tekrar kirlenip dağıldığı için gereksiz geliyor yapmak nasıl çalışkan olabilirim ya 

21 Cevaplar

+2 oy
(719 puan) tarafından
Aman yapma biz her zaman yapıyoruz da noluyor hiç bir b.ok olduğu yok bırak b.ok götürsün senden önemli değil 
(69 puan) tarafından
Keşke kocamda senin gibi deseydi :))))
(719 puan) tarafından
O zaman askocum kocan temizlesin djdjdj boşver bak sabah kaçta kalkıyorum yedir içir yıka topla yap sonrasında noluyor yapmasaydın :D
-Reklam-
0 oy
(50,873 puan) tarafından
ertelemeyerek kahvalti yaptin hemen dolaba kaldırıp bulaşığı halletmek. camasiri topladiginda hemen katlayip yerlestirmek gibi elin hep evde olacak 
0 oy
(16,863 puan) tarafından
5 yıldır alışamadıysan daha da alışamazsın ben iş yapmayı seviyorum ama o süreklilik beni de bunaltıyor ve ben dağınığım maalesef o yüzden çok zorlanıyorum hep temiz tutmaya 
0 oy
(2,996 puan) tarafından
Ya Allah ya Bismillah de başla canım 

Bende tam tersı yapmazsam kendimi eksik hissederım sabahtan berı elektrikler gidip geliyo Allahtan evi süpürdüm mutfakgı komple kaldırcam buzdolabı bulasık makine altı fırın dolabı altı derım donduucunun altını siicem elektrik gelınce mutfağı halletcem balkonları yıkamıstım ama aşırı rüzgar olduğu için maf olmuş kalk sende başla kız yoksa işler biriktimi zor oluyor bak dünde buzdolabının içine girdim herşeyi yıkadım sildim
(69 puan) tarafından
Maşallah sana canim senin kadar çalışkan olsaydım keşke :))
(2,996 puan) tarafından
Kalkarsan olursun kız ☺☺
0 oy
(1,454 puan) tarafından

Aslinda  ev islerini rutin olarak yaparsiniz bence is birikmez ve yine hobilerinize zaman kalir. Yani surekli kontrl.ederseniz ve ayrintili temizlige girismezseniz bulasik camasir genel supur sil  1 saat alir ortalama . Diger isleri de gun icine yayarsiniz mesela kahve icerken camasir katlarsiniz. Aksam saatlerine dogru yemek yparsiniz gibi.

Ben enerjik olursam 12 ye kadar tum rutin isleri yapiyorum ama bugun ki gibi halsiz olursam isleri gun icine yayiyorum o sekilde anca bitiriyorum
0 oy
(913 puan) tarafından
Ben som 1 buçuk yıldır çalışkan olmamayı tercih ettim mutluyum ahahahah
0 oy
(3,358 puan) tarafından
Canım hergun günümüz olmuyor bende şuan hamileyim bide bugün bulantılarım çok bugün evi toplamadan b.o.k götürür valla eşimde gececi akşam ise gitsin eve girecek 
0 oy
(6,887 puan) tarafından
Ben evi geceden toparlar öyle yatarım sabah kalktığımda önce camları açarım evi havalandırırım. Çamaşır varsa onları atarım makinaya kahvaltıdan sonra da oturmam oturursam kalkmak zor oluyor çünkü:D bu kış vakti bana gün yetmiyor bacım otursam bide hiç iş yetiştiremem. Bir de ben düzeni temizliği çok severim. Elin sürekli üstlerinde olursa çok dağılmaz zaten.
0 oy
(5,114 puan) tarafından
Ben guzel kokulu temizlik malzemeleri aldim mi gaza geliyorum canim evim mis gibi kokunca bana terapi gibi geliyor benim evimde suan cok kotu hastaydik sonra ustune regli oldum anca kendime geldim markete gittim bir suru detarjan aldim oglum uyusun girisicem islere 
0 oy
(2,211 puan) tarafından
Çok istiyorum anlattığın gibi biri olmayı ama bende maalesef asla öyle olamıyorum 25 günlük bebeğim var 1 tane de 6 yaş kızım var onlarla ayrı ilgileniyorum bir yandan evle ilgilenmek zorundayım felan şuan deli gibi uykum var başım çatlıyor ama ona rağmen uyuyamıyorum illa ev işi yapmam lazım çocuk uyusa bile uyumam gerekirken iş yapıyorum :( yapmadan rahat edemiyorum çünkü 
0 oy
(2,689 puan) tarafından
Kız postu kendim açtım sandım inanır mısın bh kadar aynı olunur yani sidheidud 
0 oy
(11,142 puan) tarafından

Akıllarda tek soru çocuk yok mu ?? :D

0 oy
tarafından
Hahahahah☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(897 puan) tarafından
Tavsiye falan veremem senin gibi olmak için neler verırdım bır bılsen ah

Manyaklık sevıyesınde takıntı haline geldı artık yapmadan duramıyorum sinirim bozuluyor boşver yaşayacak kadar yapıyorsan yeter
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Herşey kafada başlıyor kendini şartlarsan yaparsın
0 oy
(283 puan) tarafından
Sabah kaçta uyanıyorsun kuzu 
0 oy
(10,678 puan) tarafından
Aksattigin icin toplu yapmak zor geliyo bi kere derin bi temizlik yap sonra elin surekli uzeribde olsun haliyle daha az vakit sliyo boyle bos vskitte cok kaliyo 
0 oy
(3,411 puan) tarafından
En iyisini yapıyon aferin canım 
0 oy
(1,333 puan) tarafından
10 yaşında iken yemek yapmaya başladım tam mesai tarlada çalıştım bende bıktım hiç sevmiyorum ev işlerini. Mecburiyetten söylene söylene zoraki yapıyorum. Yemek yapmayı da sevmiyorum temizlik yapmayı da ama ite kaka gidiyor Bi şekilde 
0 oy
(791 puan) tarafından
Ben de senden çok farklı değildim. Mecburiyetler ve o evlilik kafası gelince düzenli ve temiz olmak istiyorsun. Çocuğun yok galiba çünkü çocuk en büyük mecburiyet. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 48 göst.
0 oy
6 cevap 187 göst.
18 Kasım 2024 Aile kategorisinde Mervem (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elifsununannesi (786 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 101 göst.

404,803 soru