+1 oy
498 göst.
Diğer kategorisinde (1,383 puan) tarafından
Arkadaşlar bugün bir çok avukatla konuştum hiçbir avukat 3. Kişisin kaale alınmazsın gibi bişeyin söz konusu olmadığını söylüyor olaya dahil olan polis güçlerinin de annenin istismarı bildiğini öğrendikten sonra bu işi araştırmaya alacaklarını ve peşinin kolay kolay bırakılmayacağını söyledi yani şikayet etmeye devam edebiliriz bu süreçte de sosyal hizmetler ailenin ifadesini alıp çocuğu muayeneden geçirirlermiş çünkü brnim de söylediğim gibi avukatta söylüyor bu aralar istismar olayları arttığı için edilen her şikayet kaale alınır ve büyük bir hassasiyetle incelenir bir avukat size kaale alınmayacağını söylüyorsa uğraşmak istemiyordur bunu az önce konuştuğum avukatım söyledi 

9 Cevaplar

0 oy
(4,394 puan) tarafından
İnşallah bir işlem yapılır keşke yakın olsak da daha faydalı olabilsek.
(1,383 puan) tarafından
Ülke ülke olmaktan çıkıyor bu kadar çocuklara yapılanlar cezasız kalıyor Allah bu adalet sisteminin cezasını versin gerçekten etimle kemiğimle doğup büyüdüğüm ülkeden nefret ettim
(4,394 puan) tarafından
Adalet sisteminde değil ki sorun canım yandaş partilerde her olayın üstünü ortuyorlar ben gördükçe çıldırıyorum artik
(1,383 puan) tarafından
İşte adalet lafta kaldı onların iki dudağının arasında kaldı herşey adalet onlara işliyor sadece bizlere değil ki Allah korusun o bebeğe bişey olsa kim hesap vericek kamuoyuna
(4,394 puan) tarafından
Çok üzülerek yazıyorum ki o da bir hafta gündem olucak unutulup gidicek Allah korusun ama hiç birşey yapılmazsa
(1,383 puan) tarafından
Maalesef ama ben her hafta arayıp tekrar tekrar sosyal hizmetlere şikayet ederim ya içim almıyor çünkü
-Reklam-
0 oy
(3,994 puan) tarafından
Umarım işleme alirlar çok üzüldüm savunmasız bir bebek, ailesinin umrunda değil o daha acı verici
(1,383 puan) tarafından
Avukatıma dün sosyal hizmetlerin aradığını söylediğimde soruşturma başlatılır büyük ihtimalle bebeği ordan alırlar dedi çok şükür
0 oy
(398 puan) tarafından
Allah böyle insanlara evlat vermesin ya. Bir çocuk bebek istismara ugruyorsa annenin bilmeme ihtimali yok bile bile susmak bir şey yapmamak nasıl bir annelik ya
(1,383 puan) tarafından
Üvey anneymiş ama yani nasıl bir bebeğin acı çekmesine vicdanı dayandı bilmiyorum
tarafından
uvey deil kendi kucuk kizi oz diger 3 oglan uvey ve benm tahminm kadinin susma sebebi bu hani iftira atiyorsn korkusu gerçi babada evdeydi polis gittiğinde
(1,383 puan) tarafından
He ben yanlış okudum o zaman büyük ihtimalle eşinden de korkmuş olabilir de yani kendi evladı ya nasıl müsama eder o çocuğu nasıl dayaktan mosmor etmez aklım almıyor
0 oy
tarafından
ben post sahibiyim bizde kendi avukatımızla görüştük 3 şahısların dikkate alınmayacağı illaki aileden olması gerekiyormuş şikayet yoksa olayın peşini bırakmış değilim delil olması gerekiyormuş
(1,383 puan) tarafından
Yani sadece kendi avukatımla görüştüm dediniz şimdi başka avukatla da görüştüm dediniz hanım efendi bende birçok avukatla görüştüm ve olayı sizin avukatlar gibi kapatmadılar nedense size karşı bir ithamım yok ama avukat uğraşmak istememiş belli ki yani yalan borcum mu var kardeşim görüştüm kaç avukatla sosyal hizmetler de aynı şeyi söylüyor ve aklım bulanıyor siz ayrı bişey diyorsunuz görüştüğüm avukatlar ayrı bişey söylüyor yani ordaki avukatların uğraşmama çabası diyebiliyorum sadece
tarafından
tek avukatla kendi avukatına görüştüm dedim yanlis okumussunz ben neden size laf yetiştirmeye calisiyormki Rabbim bilyorki ki çabamı neler yaptgimi gerisini siz bilmesenzde olur
(1,383 puan) tarafından
E tamam işte aynı şeyi söylüyoruz niye tartışıyorsunuz benimle sizde söylediniz işte kendi avukatımla görüştüm sadece iye bende sizin söylediğinizi söylemişim ysni tartışma konumuz bu mu olmalı benim avukatım tam tersini söyledi yani burda başka avukat görüşü söylüyorum olabilir belki uğraşmak istememiştir demek çok mu zor Allah için yani uğraştığınızı biliyorum ki bende uğraşıyorum konumuz kimin ne kadar uğraştığı değil hangi avukat doğru bilgi veriyorsa o doğrultuda ilerlemek
(568 puan) tarafından
Sunny yarın mügeye yazalım diyoruz. Adresi tekrarlarmısın. Yeni post açtı bak biri. Hayatboştur nickli arkadaş.
(1,383 puan) tarafından
Adana Seyhan küçük oba kanal yolu no 12
0 oy
(347 puan) tarafından
İnşallah bir işlem yapılır da kurtarılır ya benimde o yaşlarda kızım var gerçekten artık misliyle korkmaya başladım dışarda biri baksa bile paranoklasmaya başladım sürekli istismara uğrayan bebek geliyor geliyor aklıma kendi kızıma baktıkça Rabbim kız erkek fark etmez tüm bebekleri çocukları bu canilerden kalbi pisliklerden korusun artık dünya yaşanmaz hale doğru gidiyor Allah çocukları korusun inşallah işlemler başlar da kurtuldu haberi alırız 
(1,383 puan) tarafından
İnşallah benimde 1 yaşında kızım var ve korkuyorum çünkü kim ne zaman ne yapıcak asla bilmiyorum kızımı kimseye ama kimseye 5 dk emanet edemem çünkü herşey bir anda oluyor
(347 puan) tarafından
İnan et aynı durumda aynı dusuncedeyim psikolojik olarak çok ağır geliyor bana aklimdn kendi çocuklarım böyle mazlum çocuklar hiç çıkmıyor :(
(347 puan) tarafından
Benim bu o okuduğumuz postta aklımın almadığı ne olur bilen bı açıklasın polis neden hicbirsey yapmadan gitti bu kadar basit olamaz helekibu kadar olay yasanmisken sosyal hizmetler neden gelmedi bir insanın gözüyle şahit olması neden yeterli gorulmedi
(1,383 puan) tarafından
Dün adana çocuk şubeyi aradığımda ordaki polis şubeye gidilip yazılı dilekçe verilmedikçe bişey yapamıyoruz dedi e postu açan kişinin de gitme şansı yokmuş çok çok uzakmış sosyal hizmetleri de dünden beri herkes arıyor umarım Bişeyler yapılır ama dün konuştuğum polise ayrı gıcık oldum orası ayrı bir konu zaten
(347 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun o yavrunun inşallah Allah yardım eder de bu iş çözülür kurtulur yavru ya
(1,383 puan) tarafından
Amin inşallah olay savcılığa intikal eder dedi avukatım eğer birçok kişi sosyal hizmetlere başvuru yaptıysa dedi ki cimere yazan sosyal hizmetleri arayan çok kişi var
tarafından
ya ben polisle gorusmemde zten hep umursamamazlik vardi olayi o anki heycanla sinirle anlatyorm o diyor hmmm tammm hmmm sadece bu ve yanimda anons ettiler gittigimz ihbar usulsuz cikti diye yok ben burdaki adalet sisteminden umidimi tamamen kestim
(1,383 puan) tarafından
Benim aradığım poliste çok umarsızdı aynı kişiyle konuşmuş olma olasılığımız çok yüksek kerem adlı memur mu açtı telefonunuzu sizinde
tarafından
benm muhatap oldugum kadındi
(1,383 puan) tarafından
Benim telefonumu kerem diye biri açtı hayatımda bu kadar itici bir insan görmedim bana diyor ki gören kişi size broşür dağıtacağına emniyete gelseydi falan bende dedim ki broşür değil bu bir ikincisi de kadınlar için kurulmuş bir platformda olayı anlattı ki polise de zaten başvurmuş anlatıp köşeye çekilmedi yani bende bir kız annesi olarak aramak istedim emniyeti dedim bana diyor ki bende bir kız babasıyım ama işte gelip dilekçe vermediği sürece araması bir şikayet olmuyor dedi mal mal konuştu yani anlayacağın
tarafından
ya soyluyorm size herkes isini hakkıyla yapmiyor o kdr 2 ekip geldi 5 6 adamdi ama aile sikayetci olmasa yapılacak sey yok denildi ben dedim ifadeye geleyim yok gelsenzde delil olmasa boş dediler ya anlayacagn cocuk boyle zalimlerin arasinda kayıp gidecek
(1,383 puan) tarafından
O polis de uğraşmak istemedi büyük ihtimalle yani ben konuştuğumda da gelip şikayette bulunması yeter demişti ne insanlara kaldık yemin ediyorum ya siz karakola gidicektiniz dün eşinizle gittiniz mi bişey çıktı mı
0 oy
(568 puan) tarafından
O gece o postu okudum çok kötü oldum. İnşallah gerçek değildir. 
tarafından
nasil gerçek deil malesefki gerçek keske yalan olsaydi keskeee
(1,383 puan) tarafından
Kim gerçek değil dedi
(568 puan) tarafından
Temenniydi o hani inşallah öyle değildir dedim
(568 puan) tarafından
Temenniydi o inşallah gerçek değildir dedim
(1,383 puan) tarafından
Ben anladım onu hatta baktım gerçek değil diyen var mı ki böyle bir yorum geldi dedim
0 oy
(663 puan) tarafından
Bu işte başka bişey var ya polislerin oraya gidipte hiç yapmayacağını hiç sanmıyorum en azından sosyal hizmetlere haber verirdi inşallah öyle bişey yoktur ya artık psikoloji falan kalmadı herkesten şüphe duyuyorum
tarafından
canim postun sahibi benim malesefki olay gerçek ve inanirmisin polis bile dediki bana aile demis bu eylemler daha öncede olmus ama sikayetci deiliz ben sok oldum polise o kdr dedim bu olay boylemi kalcak dediği keşke video cekseydnz valla dedim o anki sokla sadece cocugu kurtarmak gelir insanın aklina
(1,383 puan) tarafından
Yani polisler de ayrı bir mal af edersiniz ama yani madem o aileden böyle şikayetler geliyor demekki doğruluk payı var Bi savcıya götür dosyayı dimi yani onların da nasıl içi alıyor bunu anlamıyorum polisler polis değil ki artık kapı süsü olmuşlar
0 oy
tarafından
Bir yakınımız bir ara şöyle demişti geldı aklıma. Hırsızlık uyuşturucu işi yapanlar polis yakalıyor onları cartı curtu uğraşıyor kaç gün o yakaladığı için o ilgilenıyormuş karakol olduğu için. Suçlu olan ne yapıyor biliyor musunuz ifade verip geri serbest kalıyor. Bu yüzden polis sadece gözümün önünde yapmayın deyıp karışmıyordu. Bu olayda o aklıma geldi görüntü vs olmadığı için kendılerı uğraşacak biliyorlar o yüzden üstüne durmadı polis 
(1,383 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bide ben çorluda oturuyorum adana çocuk şubeyi aradığımda telefonda konuşan polis öyle gevşek öyle iğrenç biriydi ki sinirlerim alt üst oldu bildiğin konuyu alayla dinledi bide kızı varmış nasıl rahat uyuyor geceleri bilmiyorum ben iki gecedir uyuyamıyorum olay aklımdan çıkmıyor
tarafından
Adanada olay çok o yüzden uğraşmak istemezler
(1,383 puan) tarafından
Ama ysni büyük biri değil ki kendisini savunsun 2 yaşındaki bir bebek bu bebek ya ne kadar vicdansızlar
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Maalesef  bazen adalet işlemiyor.  Haber kanallarina yollayın bilgilerini  müge anlı esra erola bak o zaman nasıl  adalet oluyor 
(1,383 puan) tarafından
Yarın da onları arayacağım ilk iş

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 446 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde bendemistim (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 2,470 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy