0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (3,640 puan) tarafından
Kızlar apartmanda görüştüğüm komşu var cok iyi biri kızı var oğlumdan 2 ay büyük 2 bucuk yaşındalar nese konuya geleyim oglum herkes le anlaşır eder bu kız oğluma hep kötü davranıyor git evine elinden oyuncagı alır oğlumun bişey paylaşmaz etmez kız bende anlasısnlar diye onlara giderken bişey götürüyorum oğlum versin oynasınlar diye kız ilk başta iyi sonra tekrar kötü oluyo gecen seker verdi oğlum ikiside yiyordu kız kendisüninküni yedi oğlumun kine kıvrandı elinden cekti anneside bende kıza yapma o senin arladsın falan diyoz da anlamıyo kız cok cıt kırıldım sacına dokular hemen yere düşse aglar öyle bi kız oğlumda oynamak istiyor onunla ama bu kız sadece oğluma degil başkalarına da öyle cocuklar yüzünden aramıza mesafe koyulur mu bilemiyorum oğlum üzülüyor gibi oluyor hemen yüz ifadesi degişiyo o kız öyle davranınca 

6 Cevaplar

0 oy
(780 puan) tarafından
Tabiki çocuk yüzünden mesela koyulur neden koyulmasın. Arkadaşın sana kötü davransaydı evine gider miydin. Çocuklar da birey. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Brn cocugum icin tabikide dusunmem koyarim mesafeyi 
(3,640 puan) tarafından
Tamam canım en iyisi koyayım
tarafından
Benim binada da bi kadin aslinda cok kafa dengi gibiyiz kizi oglumdan ay farkiyla buyuk biraz iyiler hoslar da kiz hem cok kusuyo hem biraz yaramaz bi de kardesi var kadin basedemeyince baska komsuya gonderiyomus cam prncere acik oluyo hsberim yok kiz bizim eve gelmis oluyo bi dusse Allah korusun kadin rvde yokken kocasi evdeykrn hep gonderiyomus benim esim razi olmaz ona gecen brn oglsni indirdim kiz hastaymis gondermeyim bulasir demedi gondermis onu da anliyorum iki tane ikidi de kucuk ama brnde cocugumu dusunmrk zorundayim
(3,640 puan) tarafından
Yok canım eve yollamak yok bizde beraber ken görüşüyorlar
tarafından
Yok demrk istedigim brn cocugum icin yskinlasmak istesem de yaklasamiyorum hslbuki kadin cok iyi sende mesafe koyabilirsin
0 oy
(320 puan) tarafından
Ben koyuyorum malesef. Evet anlastigimiz arkadaşlar oluyor seviyoruz ama çocuklar insanı darliyorsa olmuyor. Aşırı vuran kıran uyumsuz çocuklarla aynı ortamda olmak istemiyorum çocuklarım dayak yesin tuhaf huylar öğrensin de istemiyorum. Kinamiyorum tabiki . Ama benimkiler de can . Baktık olmuyor keseriz ne olacak . 
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Tabi ki de gorusmyebilirsin onda asla problem yok fakat karındaki de 2.5 yaşında bebek .çocuk değil bebek onlar. Olur böyle şeyler biruddet çocuklar buyuyene kadar gorusmeyiverin
0 oy
(4,384 puan) tarafından
Bence hemen ilişkini sonlandırma canım elbet alisirlar. Bazı çocuklar huysuz ya da tek olduğu için paylasmayi bilmiyor. Zamanla öğrenir çocuk bile değil hatta bebek daha. Arkadaşın da iyi ve çocuğuna dur diyorsa bence fırsat ve zaman ver bebeklere 
(3,640 puan) tarafından
Canım onu 3.benim ilk
0 oy
(967 puan) tarafından
Kızımdan 6 ay ufak kuzeni var. Sürekli saçını çeker, ittirir. Ama bunları biz onunla ilgilenelim dikkat çekmek için yapıyor, bariz belli. Hem ben hem annesi hep müdahale ediyoruz. Araya mesafe koymayı düşünmedim hiç. Bir araya gelince hepimizin gözü üstlerinde oluyor. Zamanla birbirlerine daha çok alışıyorlar. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 361 göst.
0 oy
7 cevap 167 göst.
0 oy
4 cevap 142 göst.

411,217 soru

12,377,800 cevap