0 oy
120 göst.
Aile kategorisinde (580 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar Mart ayında 3 yaşına girecek yaramaz bi kızım var. Sabah uyanmaz gece yatmaz gündüz uykusu yok laf dinlemez korkusu yok sürekli ağlar yemek yemez napacam bilmiyorum nasıl davranacam bilmiyorum beni çok yoruyor üzüyor. Gece 12 de yatar sabah 10 da kalkar istediği olmasın ağlar kendini yerlere atar huyu zaten kıskanç kendime bişey alim ağlar bagirir kargo gelsin eve ona bişey alınmamış olsun kendini ısırır elinde ne varsa atar fırlatır beni döver napacam bilmiyorum babasından kıskanır çok şımarık hep ağlar şuan bu saat olmuş halen uyumadı napacam bilmiyorum çözümü olan yardımcı olabilecek var mı 

4 Cevaplar

+1 oy
(432 puan) tarafından
Sabah yine 10da kalkıyor bizim ki imamla birlikte ayakta :)) 
(580 puan) tarafından
Gece de yatmıyor ama dün gece 2 de uyudu:(
(432 puan) tarafından
Bizim 10 da da yatsa 7 olmadan uyanıypr gece 12.-1 de de yatsa 7 olmadan ayakta :) büyüyecekler böyle böyle yapacak bişey yok
(580 puan) tarafından
Sabrım kalmadı ya bu aralar niye böyleyim bilmiyorum hamileyim diye mi :(
(432 puan) tarafından
Olabilir.. Ben hamile değilim :) olmayı da planlamıyorum:) allah kolaylık versin
-Reklam-
+1 oy
(217 puan) tarafından
Yaramaz çocuk diye bir tabir yoktur. Çocuk doğası gereği keşfeder öğrenir. Yaptığı her davranış sonrası sizin tepkinizi gözlemler ve o tepkiye göre davranis geliştirir. Bence çocuğunuza şımarık veya yaramaz demek yerine acaba ben ona nasıl davraniyorum diye düşünün. Hatice Kübra Tongar Bagirmayan anneler kitabını okuyun lütfen. Vaktiniz yoksa youtubeden videolarını izleyebilirsiniz. Çocuğu anlamaya çalışın. Bir eğitimci olarak annelerin kendi cocuklarina "yaramaz" ifadesini kullandığında çok üzülüyorum. 
(580 puan) tarafından
Teşekkür ederim haklısınız
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Sabah 7 de uyandırın, akşam mecbur erken uyuyorlar
0 oy
(405 puan) tarafından
Benim oğlanla aynı yaştalar benimkide yeni huy edindi sinirlenirse kendini tokatlıyor jahhshshdh
(580 puan) tarafından
Ahh bu çocuklar bu yaşta bu sinir:D
(405 puan) tarafından
Hiç sorma

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 278 göst.
15 Kasım 2024 Aile kategorisinde Umutsuz_33 (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 71 göst.
0 oy
12 cevap 221 göst.