0 oy
415 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,867 puan) tarafından

Dün doğurdum kızımin hiriltisi vardı solunum yolu için doktor bı görsün dedi gotrduler kanında enfeksiyon çikmis yoğun bakıma aldılar beni bugün ayrı odaya aldilar yanımda kimse yok eşim izinli kızıma bakıyor ailem gidip geliyor eşim kıyafetleri getrdi gtti büyük kızımı çok özledim nefesim kesiliyor resmen dün bebeğimi gosterdiler tenin tenine deysin dye.ama.emzdiremedim.sadece süt sagyorum veryorim bir hfta dyorlar nasıl dayanacam evde ki kizimida bı yandan çok özlüyorum evimi özledim sütum.kesilmesin dye fazla uzulmemeye çalsiyorim ama elimde değil :(

16 Cevaplar

0 oy
önce (5,939 puan) tarafından

Bnm bebegimde 7 gün kuvozde kaldı enfeksiyondan dolayı. Süt götürdüm. Özele sevk etmişlerdi;(( 

Üzülme bisi olmaz

önce (5,867 puan) tarafından
Evim uzak eve de gidemiyorim hep odada bekliyorim :( kanında mi enfeksiyon vardi
Evet . Önce hirilti oldu sonra kuvoze alındı.  Sonra burasi bizi aşar dediler taa özele sevk ettiler . Sezeryanli halimle gidip geldik. Sonra çıktı çok şükür
Valaha şuan doktor gözetim altında süt elimde sagyorum poşete inşallah cikariz
Çıkar çıkar canını sıkma. Dinlen sütün olsun
-Reklam-
0 oy
önce (239 puan) tarafından
Rabbimtez zamanda yavrularına kavuştursun cnm
Amin cnm
0 oy
önce (66 puan) tarafından
Biliyorum zor ama aylarca hastane kapısında bekleyen anneler var erken doğum nedeniyle. Benim kızım 10 gün yatmıştı enfeksiyondan
Gdip geliyormuydun yoksa hastanedemi kalyordun bide kanında tekmi.enfeksiyon vardi
önce (66 puan) tarafından
Ben 3 gün yattım hastanede canım sonra taburcu oldum hergün süt götürdüm kanda enfeksiyon vardı evet
0 oy
önce (296 puan) tarafından
Benimki de doğduktan sonra taburcu olduk eve getirdik bir gün sonra bezinde hafif kan fark ettim canım tabii hemen akşam acile götürdük sabaha karşı 3.30'da yatış yaptılar 11 gün yattı benimki canım 3.5 numarada 
Hadiya :( çok zor bide büyük kızımı çok özledim ya öyle byle.degil
önce (296 puan) tarafından
Geçecek canım merak etme sen orada çok güzel bakıyorlar zaten bebeklere
0 oy
önce (12 puan) tarafından
Üzülme canım geçecek bunlar inşallah

Benim bebgeim de 1 haftalikken kanda enfeksiyon çıktı mikrop kapmış doktor yaşamaz demişti 15 gün  3.basamak yoğun bakımda kaldi çok! Or günlerdi ama inan geçiyor dua et Allaha sığın inslah iki evladın da yani başında olur 
İnşallah bişey olmaz rabbimin izniyle çok özlüyorum hemde cok
önce (12 puan) tarafından
Rabbıme sığın canım herseyin başı duadır
O sana bağışlayacak inslah evlatlarini
0 oy
önce (5,527 puan) tarafından
Kuzenimin bebeği doğumda bişey yoktu hastanede emzirirken kız mosmor olmuş icememis ki Diyarbakırm en özel Hastanesi'nde hemen aldılar 2 hafta falan kalmıştı enfeksiyon demişlerdi çok şükür kız iyiboldu şuan 3 yaşında falan çokta güzel bir kız . Onunda iki oğlu vardı  şöyle düşün cnm 1 ay sonrasını sen evinde bebislerine yetisceksin herşey güzel olacak sen güzelini iyisini düşün. Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah. 

Üzülme sütünü etkilenesin 
0 oy
önce (2,158 puan) tarafından
Ahhh canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah. O yaşadığın duygunun aynısını bende yaşadım ilk kızımda iken doğurdum kanın da enfeksiyon dediler ve 1 gece bile yanımda kalmadan başka hastaneye sevk ettiler daha emziremeden gitmişti 20 güb yattı hastane de sütümü sağıp sağıp götürüyordum sonra iyileşti çıkışını vermişlrrdi kucağıma aldım emzirmek için bütttünnn herşeyi unuttum ama çok gece ağladım yanımda yok diye seni çok iyi anlıyorum ama merak etme en kısa zaman da alıcaksın inşallah bebeğini
0 oy
önce (625 puan) tarafından
Ah canım seni  anlıyorum Allahım tez zamanda Allahım şifa versin inşAllah:) 
0 oy
önce (89 puan) tarafından
İnşallah en kisa Zaman da bebişini alir ablasına goturursun canım çok geçmiş olsun üzülmemek elde değil tâbi ama dediğim gibi sana muhtaç bir bebek var onun riski için kendine dikkat etmen lazim rabbim şifa versin küçük prensese inşallah ❤️ 
0 oy
önce (783 puan) tarafından
Esin ve aılen gıdıp gelirken kızını da getirsinler gör canım ıyı gelir sana 

Geçecek sağlıklı olsunlar da ayrılık zorda olsa geçer sabır bıraz canım
0 oy
önce (532 puan) tarafından
Eminim çok zor bir durumdur tahmin edebilirim ama tam anlayamam sizi Allah biran önce kavuştursun sağ salim inşallah. Kendinizi çok üzmemeye çalışın hem sütünüz azalmasın hemde bebeğiniz hastaneden çıktığında bütün ilginizi sabrını verebilmeniz için biran önce iyileşip toparlanmaya çalışın Allahın izniyle bişi olmaz çıkar Allah büyüktür 
0 oy
önce (1,452 puan) tarafından
Kızın yaninda kalsa olmaz mı canım ya da sen eve gidip gelsen her gün 
Uzak cnm iki saate bir gtmem.lazim kimseyi almiyor
0 oy
önce (5,330 puan) tarafından
Aynı sıkıntı benim oğlumda da vardı. 6 gün hastanede yattık. O yeni doğan yoğun bakımda bendehastanede farklı bir odada kaldım. Şükür olsun geçti gitti şimdi 2 yaşında. Lütfen kafanızı takmayın bebeğinize odaklanın. Anlıyorum sizi diğer evladinizj da ozluyorsunuz dediğim gibi birebir yaşadım bende kızımdan ayrinkaldim hastanede oğlum için kaldığım sürede. Ama yoğun bakımda o kadar farklı rahatsızlıklara sahip bebekler varki insan kendine derdine sukrediyor.rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin. Her fırsatta bol bol emzirmeyi deneyin emecek elbet
0 oy
önce (2,498 puan) tarafından

Kiamam sana ya şunu unutma hiç bir acı hiç birşey kalıcı değil buda gecicek dışını sık enerjini yüksek tut ben doğum yaptığında büyük kızımı kayınvalidem bırakmıştım yataktan düşmüştü çok ağlamıştım ablam arıyor agliyordum paso ağlıyordum sonra hastaneden çıkacağım günü iple çektim 2.5 gün yattım ve ona odkalansim çocuğuma kavuscaktim evde zor günler beni bekliyordu oyuzden bol bol yedik sutumde oldu çok şükür su içtim bol meyveduyu ve beynimi sütüm yok die mesgu letmedim ya giderse diye de 

Yani demem o ki geçiyor bacım bu süreçte gecicek sen sürekli inşirah oku Ayetel Kürsi oku çocuğuna elbet kavuscaksin ama senin güçlü olman lazım ve yaşadığımız hayat boyunca önümüze türlü türlü zorluklar cikicak bunu unutma olrmu 

Bir haftadan daha az süre de gider belki evinize sen bu süreçte bol ye kafan dağılsın videolara bak komik buraya gir çık anı olsun resim çek ve büyük kizin kaç yaşında blmiyorum ama eşin sana getirsin bı iki kez getirse özlemin diner 
0 oy
önce (535 puan) tarafından
Rabbim sabır versin canım, dua et bol bol çok gecmis olsun 
0 oy
önce (218 puan) tarafından
Bu günlerde geçer sağlıkla kucağına alirsin inşallah 

Benim iki bebeğimde yattı oğlum 9 gün kaldı kanında enfeksiyon vardı 1 hafta antibiyotik kullandı 2 günde kilosu normale dönsün diye yattı ben son 2 gün hastanede kaldım hep yanımdaydı emzirdim simdi 3 yaşında

Kızımda 3 gün kaldı sarılık oldu öyle kaldı hastaneye süt götürdük hiç gidip kalmadım simdi 1 yaşında 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 107 göst.
1 Şubat 2023 Aile kategorisinde Slientship (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 379 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,630 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 499 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu

403,435 soru

12,085,910 cevap

36,374 kullanıcı

...