0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (3,636 puan) tarafından
Kızlar ev dupleks baya sorunlar var çatı akıyor omu gectim terastan alt kata su cekiyor nasıl önlem aldınız teras konusunda alt kata gecmem esi için ne den bu evi aldınız demeyin ben almadım kayınpeder zamanında almış hiç kullanışlı Bi ev degil dert cok 

5 Cevaplar

0 oy
(11,927 puan) tarafından
Ay bacım o dublexler çok sorun ya.bizin binada da 11 senedir her sene çatılar yapılıyor çözülmedi su sorunu .ilk yamurda şelale oluyormuş evler.
(3,636 puan) tarafından
Evet başladı yagmur lar sorunlar cok apartmanda yım 24 daire en üst katlar Bi dupleks canım çatıyı gectim artık onu kimse yaptırmıyor bendede o kadar para yok yaptırmaya teras önemli alt kata su cekiyor
(11,927 puan) tarafından
Evet canım bizde kaç defa yaptırdık apartmanca para toplayıp .artık kimse para vermiyor.yani vermiyoruz artık.kac senedir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hasarlı yeri yapacaksınız benimde çatı akıyordu kayinpeder yaptı 10 bin gibi birsey çekti masrafı 

Suannsadece bir yerden damla damla akıyor ama orasını bulamadık muhtemelen bir yerden sızıyor dedi kayinpederim
0 oy
(984 puan) tarafından
Çatıya baktırın mutlaka kiremit çatıysa kiremit kırılmış olabilir yalıtımlı çatıysa yalıtım malzemesi zarar görmüş olabilir halledilmesi kolay oluyor genelde çatıyı teras içinde ya terasın üzerini kapattırmanız lazım yada teras zeminine epoksi kaplama yapıyorlar ondan yaptırmanız lazım o zaman su geçirmez ancak 
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Canım kim sana niye aldın diyemez yani böyle bir cevap yok. İyi bir usta cagirmaniz lazım eve bakicak biraz masraf çıkar yani ama sorunu çözersiniz.
(3,636 puan) tarafından
Canım apartman aldıgı için biz bunun altına giremeyiz cok fazla tutuyo catıdı tüm catının degişmesş gerek dedi buraya yapsan telrar akar dedi ve apartmanda kimse para vermiyor
(4,380 puan) tarafından
Benim babam anlıyor bu işlerden bir sorayim canım
(3,636 puan) tarafından
Canım teras benim büyük ve yan üst boş kapatmada kapatılmaz terasın altıda yatak odası oranın tavanı nemli gibi ıslanıyor sıvası dökülüyor bunu sor canım
(3,636 puan) tarafından
Benim terasın yanı başkasının terası bilmiyorum belki ondan da sızabilir yan yanayız diger daireyle teraslae
0 oy
(18,364 puan) tarafından
Kayınpederden hiç bir şey görmeyenler olarak eleştiremeyeceğim şükür ki var imkanınız varsa satın başka yerden alın yoksa da sorunun sebebini bulup tamir ettirin 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 196 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
16 cevap 504 göst.
26 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu

410,797 soru

12,361,858 cevap

41,621 kullanıcı

Kategoriler

...