+1 oy
565 göst.
Diğer kategorisinde (1,991 puan) tarafından
Hayalinizdeki mesleği yapmak için elinize fırsat geçse ama çocuğunuzu bir müddet kaynananiza bırakmanız gerekse bu fırsatı değerlendirir misiniz? 

33 Cevaplar

0 oy
(149 puan) tarafından
Canm durumun farklı sanırım.esinle birlikte bakacaksa bırakabilirsin.gecici bir süreç sonuçta ama hem senin hem de yavrun için yıpratıcı bir süreç olur.esinin desteği çok önemli burada.sen de tatil veya ilk fırsatta hasret gidermek gerekir.calisiyorum ben de ama gündüzleri ayrıyız sadece.ona iyi bir gelecek için fedakarlık yapmak gerekir maalesef.
-Reklam-
0 oy
(1,148 puan) tarafından
Bırakmam. Acı gerçekler: çocuk yaptıysan çocuğu tüm hayal ve önceliklerinin önüne koyacaksın
0 oy
tarafından
sonu iyi olacaksa ve çok uzun bir süre değilse bırakırdım 

mutlu anne mutlu bebek, güçlü anne güçlü bebek. yarının ne getireceği belli olmaz 
0 oy
(609 puan) tarafından
Valla canm ben bırakırım o işte cocuklarımızın gelecegı için  
0 oy
(14 puan) tarafından
Ben mesleğim için çocuklarımı bakıcıya bırakıyorum 
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Kaynanamida alir giderim ben
0 oy
(39 puan) tarafından
Eşiniz yok mu veya gideceğiniz yere anneniz gelse kirada dursa
(1,991 puan) tarafından
Canım onu karsilayacak maddi durumumuz yok
(39 puan) tarafından
Siz eğitim mi alacaksınız sadece
0 oy
(8,463 puan) tarafından
Ben çok karşıyım böyle durumlara..
0 oy
(2,229 puan) tarafından
Hayalimdeki mesleği yapıyorum. Bu meslek için o kadar emek verdim. 1 yıl resmen hayattan kopup ders çalıştım atandım. İlk çocuğumu 10 aylıkken bakıcıya bırakıp çalistim. Kanser annem vardı ona bakıyordum evini ben gecindirip kirasını oduyordum. Çocuğumla aramda resmen mesafe var . Babasını benden çok sevdi hep. 25 aylık şuan ve 100 kelimesi falan var ancak bana anne demiyor. Peşimden ağlardi o şekilde bırakıp gittim. 2. Oldu şimdi İstanbul'a geldik o kadar zor gecinmemize rağmen işten ayrıldım bu ay. Hem büyüğü ile aramı düzeltmek için hem de küçüğüne bakmak için ara verdim mesleğime. Bebek küçükse bırakma ama 4 yaş uygun canım 
(1,991 puan) tarafından
Yani hatta eğitime gidene kadar 5 yaşında olmuş olacak
(2,229 puan) tarafından
Zaten okula başlayacak canım işine git bence
0 oy
(599 puan) tarafından
Hayalim polis olmaktı benim kazansam da bebeğimi birakmazdim ya 17 aylık bide bebeğim anneye en muhtaç olduğu zaman
0 oy
tarafından
Ayrı kalacaksın evet ama çocuğun için sonuçta ona daha güzel bi gelecek hazırlamak için ben kaynanama bırakamam 84 yaşında yaşlı kendine zor bakıyor ama bakabilecek olsa ve evi güvenli olsa bırakırdık köyde kaynanamgil bahçe işi falan oluyor mesela çocuğu bile unutabilir ama kapalı bi evde sürekli göz önünde bulunduracak seviyede ve güveniyorsan bırakabilirsin bence
(1,991 puan) tarafından
Benimki genç eşim tek çocuk zaten şehirde yaşıyorlar arabaları var maddi durumları da iyi rahat bakarlar ve kaynanam zaten çok düşkündür gözünün önünde ayırmaz emanet diye
tarafından
Bırak o zaman
0 oy
(4,079 puan) tarafından
Kesinlikle birakmam net 
0 oy
(6,282 puan) tarafından
Asla net hayatta

İlgili sorular

0 oy
63 cevap 1,523 göst.
21 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 841 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mrn47 (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 699 göst.
0 oy
15 cevap 436 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (3,153 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,516 soru

23,666,509 cevap

309,294 kullanıcı