0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (390 puan) tarafından
Yakın zamanda aile şerhi koyduran varmı varsa ne gibi evraklar istiyorlar bilen varmi

4 Cevaplar

0 oy
(15,444 puan) tarafından
Tapudaki bilgiler lazım diye biliyorum. 
(390 puan) tarafından
İkametgah filan yada evlilik cüzdanını istiyorlarmi acaba
(15,444 puan) tarafından
Muhtardan o evde yaşadığınızı onaylatman mi gerekiyordu ne. Ben uzun zaman önce araştırmıştım. Belki değişen şeyler vardır. Yakın zamanda yaptıran varsa daha net bilgi verir.
(390 puan) tarafından
İkametgah olmuyormu o evrak
-Reklam-
0 oy
(5,700 puan) tarafından
Netten bak evraklar yazıyor canım.
(390 puan) tarafından
Muhtarlıktan aile şerhi diye yaziyo ama bana öyle bişey demediler
0 oy
(309 puan) tarafından
Ev veya arsa içinse belediyeden belge alıyorsun hatırladığım kadarıyla avukata da dilekçe yazdirman lazım avukata sorduğun zaman yapman gerekenleri söylüyor hemen de aile şehrini koyuyorlar
(390 puan) tarafından
Bugün aradım dediler mesaj gelicek diye ama gelmedi mesaj
(309 puan) tarafından
Canım sen nereyle konuştun bide eve mi koydurmak istiyorsun
(309 puan) tarafından
Ben ev ve araba için koydurmuştum mesaj filan gelecek demediler adliyeye gittim bu tapu isleriyle ilgilenen yere yönlendirdiler oraya gidip durumu anlattım
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Ben aile şerhi koydurmak için muhtarlığa gittim ama onlar yapamadıklarını söylediler tapuya yönlendirdiler. Tapu Müdürlüğü'ne gittim. Hem benim hemde eşimin adresinin orda kayıtlı olması gerektiğini söylediler. Ama malesef adreslerimiz bekarken oturduğumuz evdeydi. Ben kendi adresimi aldırabilirdim ama eşimin adresi de şarttı onu yapamazdım çünkü boşanma davamız var. Başka bir şey istemediler 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
23 Mart 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde SULTANOVA (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 23 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Semos (390 puan) tarafından soruldu

406,250 soru

12,180,300 cevap

36,676 kullanıcı

...