0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (2,745 puan) tarafından
 Kızlar biz eve kedi almayı istiyoruz ilk defa bakıcaz eşim illede cins kedi alalım dedi bnde ne gerek var dünya para vermeye sokakta bir sürü aç susuz hayvannn var onları alalım kışda geldi zaten dedim ama yavru istiyorum bulundugum mahallede yoktu sahibinden.comdan baktım bir sürü kişiyle görüştüm sokak hayvanları hakkında hiç birş vermiyor yok bebeğin varmış yok ilk defa bakacakmışım sanki her evine kedi alan annesinin karnında kedi bakıyordu herseyin bir ilki olarak başlamıyormu hersey ya madem bu kadar duyarlılar ellerinde pankart sokak sokak protesto yapıyorlarda sahiplenmek isteyince kılı kırk yarıyorlar daha bide diyorlarki kediyi vericez süreklide kntrol etcez ya sanki işkence yapcam hayvana madem bu kadar ortalıkta hayvannnn var kışda geldi ne diye bu kadar secici olurlarki sanki milyonluk kedi bana kızmayın ama bana cok saçma geldi bu durum 1 haftadır hep aynı laflar hele kadının biri 10 dakika öğüt verdi yapamassın bakamassın sana kedi yaramaz diye neye göre yorumladıysa

7 Cevaplar

+1 oy
(13,304 puan) tarafından
Haklılar heves uğruna alıp atan satan vs o kadar çok insan var ki
(2,745 puan) tarafından
Eee bizde ona göre düşünüp alıyoruz ama ha deyip almıyoruzki
(13,304 puan) tarafından
E millet nerden bilsin bunu
(2,745 puan) tarafından
Millet kötü davrancağımı nerden biliyor ya peki
(13,304 puan) tarafından
O yüzden takip etmek istiyorlar en büyük hakları da
-Reklam-
+1 oy
(435 puan) tarafından
Bu düşünceniz yanlış bence. Tabii ki sahiplendirilecek olan hayvanı takip etmeleri gerekir. Sizin kötü niyetiniz yoktur eminim ama hayvanı alıp balkonda bakanlar var, geri sokağa atanlar var. Bunlar olmasın diye önlem alıyorlar ki haklılar. Eğer bir kedi sahiplenecekseniz enine boyuna düşünmenizi tavsiye ederim. Kediler çocuklarla çok iyi anlaşamayabilir. Benim iki kedim var. Çocuklu misafir gelince kaçıp saklanıyorlar. Eğer çocuklar oynamak isterse tirmaliyorlar. Maması, suyu, aşısı bir sürü sorumluluğu var. Ayrıca çok fazla tüy döküyorlar. Perdeleri, halıları, koltukları yatağı heryeri tırmalayip yirtiyorlar. Onun haricinde kumların etrafa saciyorlar. Yani bunları göze alabiliyorsaniz sahiplenin. 
0 oy
tarafından
Kedi sahiplenip on gün sonra geri vereni çok gördüm haklılar bence. Bunun aşısı var kumu maması var bakımı var ugrassbilecekseniz sahiplenin
0 oy
tarafından

Canim benim o kadar haklilar ki.

Ben de cok hayvn sahiplendirdim ve sahiplendirmeye devam ediyorum, benim de bazi kriterlerim var inan. Daha once hic hayvn bakti mi, cocugu var mi, hamile mi, ogrenci mi, esinin, ailesinin haberi var mi bunlar cok onemli seyler. Ne icin istiyor cocuguna karne hediye mi alacak uc gun sonra ormana salacagi? Ya da bir heves mi? Anlamak icin kılı kirk yariyorum inan.

O hayvn bir can kuzum, onun tum dunyasi sen oluyorsun. Sokaklar barinaklar heves ugruna alinmis uc gun sonra turlu sebeplerle terkedilen hayvnlarla dolu.

O yuzden kizma nolur, anlamaya calis, cok haklilar ayni seyi ben de yapiyorum canim benim. 

İnsallah evinize gonlunuze gore bir minnos gelir ve birlikte cok mutlu yasarsiniz ❤️
0 oy
(346 puan) tarafından
Kısa ve net haklılar 
0 oy
(14,902 puan) tarafından
Hay.van bakımı çok zor köpek aldık olmadı koltuklara isedi eğitim de veremezdim. Kedi aldık bizde 2 haftadır bizimle tuvaletine kendi gidip yapıyor bir akıllı. Kuş da vardı tabi kuşla kedi aynı yerde zor oldu kuşu verdik arkadaşına. Köpek de öyle gitti arkadaşın bahçesine. Cidden zor. Kakası mamasi kumu tırnağı tüyü 
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Bende bir sürü kedi sahiplendiriyorum neden öyle diyorlar biliyormmusun bende bir sürü verdim çoğu geri getirdi yada sokağa atmış o yüzden verirken bayağı araştırıp sorarım yani senlik durum değil insanlar kötü 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 186 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,527 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 484 göst.