+1 oy
808 göst.
Diğer kategorisinde (110 puan) tarafından
Kızlar yeni doğum yaptım daha 5 gün oldu oğlum doğalı bugün eşimin eski sevgilisi  ona yazdığını gördüm eşim dio ben konusmadim onla ama bilmiyorum durduk yere insan mesaj atarmi moralim bozuldu kendimi kötü hissediyorum 

17 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ne yazmis ki 
tarafından
Hayirli geceler
(288 puan) tarafından
Bn kırıcı olduğumu sanmıyorum sadece yanlış anlaşılma oldu Bn senin düşündüğün anlamda yazmadım hiç aklımda yoktu bile sem sana marmelat yazdığına güldüm sanıyorsun ama Bn tersini söylediği için güldüm ve yazdım orayada
(51,324 puan) tarafından
merve adet mi olacaksın bacim gerginsin bayağı
(129,283 puan) tarafından
ikbos senmi uyari verdin bana haa☺️☺️☺️
(51,324 puan) tarafından
yok kiz niye uyari vereyim
-Reklam-
+3 oy
(2,390 puan) tarafından
Zehracım durduk yere birisi neden birine serfsz yazsın demekki mesajlaşıyolardı sana da o cevap denk geldi demekki bu işin peşini bırakma derim eğer öyle bişey varsa eşin bu saaten sonra daha da dikkatli olur gibime geliyor üzüldüm adına gerçekten 
+2 oy
(3,058 puan) tarafından
Arkadaş bu evli insanlardan ne istiyorlar allahin belaları ulan sende evli barklı adamsın elin karısıyla ne yazisirsin 
(3,068 puan) tarafından
Buna sebeb arkadaşım boşandı kocasına eski sevgilisi mesaj atıyo adamda konuşuyor boşandı adam eski sevgilisiyle evlendi evliler tatlı geliyo galiba
(3,058 puan) tarafından
Bogazlarinda kalsın o tatlı olan reziller yuva yıkanın yuvası olmaz ya
(14,613 puan) tarafından
Ayy birde evlendi mi arkadaşın için ne kadar kötü bir durum
(3,068 puan) tarafından
Kızda buldu hemen bacım bende anlamadım nişanlı şimdi olan çocuğa oldu 6 yaşında
+2 oy
(3,073 puan) tarafından
Bir insan kaşınıyorsa durduk yere de yazar . Ama insan bozuksa her bo*ku da yapar safa yatma peşini bırakma ama yazık yeni doğum yapmışsn kendini de hirplama mesajı görmedin mi ne yazmıştı 
(110 puan) tarafından
Bı resim bı küfür du ilk başta eşim gostermedi ben kızdım bağırdım öyle gosterdj srfsz yazılıydı görselde ama önceden mesajlasmislarmi bilemiyorum içimde şüphe kaldi
+2 oy
(11,818 puan) tarafından
Bacım şimdi önemli olan su öncelikle bir sosyal medyadan mi mesaj attı yoksa normal telefon numarasına mi ?
(11,818 puan) tarafından
Göstermeme olur mu ya.birsey olmuş o an göstermesi gerekiyor
(110 puan) tarafından
İşte gizlemesi beni şüpheye düşürdü kız sadece mesaj atmış ama ne bilim
(11,818 puan) tarafından
E sen nasıl baktin
(110 puan) tarafından
Zorlana actirdim telefonu
(11,818 puan) tarafından
Peki mesajda ne yazıyordu
+2 oy
(926 puan) tarafından
Tövbe yarabbiiimm
+2 oy
(1,472 puan) tarafından
Sen kıza yaz niye kocama mesaj atiyosun yelloz de
(110 puan) tarafından
Yazdım dönüş yapmadı bana
(1,783 puan) tarafından
Ben olsam arardım gizliden hayridr kız çalı süpürgesi evimi mi karistiriyon
(1,472 puan) tarafından
Aynen peşini bırakmazdım bende kızın ailesine varana kadar söylerdim kocama göz koydu diye
+2 oy
(4,132 puan) tarafından
Yorumlarda gördüm kız şrefsiz yazmış bence bana göre bu kelimeyi kullanmak için önceden bir konuşma geçmiş gerek yoksa kimse kimseye durduk yere o kelimeyi kullanmaz 
+1 oy
(17,884 puan) tarafından
Durduk yere direk resim de atılmaz ki. Ha eşinde doğru söylüyor ise zaten ispatlamak için sana gösterirdi yalan söylüyor ise zaten Allah onu ıslah etsin 
(110 puan) tarafından
İlk başta telefonu hemen sakladı zorlana actirdim
(17,884 puan) tarafından
Yani lohusasın kötü hissetmeni istemem ama takip edilmesi ve kuşkulanılması gereken bir durum
(110 puan) tarafından
Kız yazmış mesajlaşma yok yani içimde bı şüphe acaba mesajlastilarda mesajlarımı siliyor o kuşku kaldı içimden gitmiyor beynim catliyacak dusunceden
(17,884 puan) tarafından
Kız durduk yere nasıl bir resim atmış olabilir ki ? Neden yani
(110 puan) tarafından
Srfsz yazan sözlü bı resim yani
+1 oy
(6,201 puan) tarafından
Cnm normal msjdan geldiyse eşinle bir sohbet olmuştur msjlardqn durup dururken kocanın numarasini nerden bulsun 
(110 puan) tarafından
Instagram'dan geldi
(6,201 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Hmm ben olsam Instagram hesabını kapatırım kocamın
(6,201 puan) tarafından
Sizin yerinizde olsam
+1 oy
(7,431 puan) tarafından
Numarası niye varmış acabaa 
(4,132 puan) tarafından
Instagramdan yazmış
0 oy
(680 puan) tarafından
Seni üzmek istemem ama o küfürü yazdığına göre bence önceden aralarında bir konuşma geçmiş. O konuşma da her neyse kızı sinirlendirmiş çünkü kimse kimseye sebepsiz yere yazmaz.
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Yedekleme varsa whatsabi sil tekrar yükle eski mesajlar gelir ama zamanda telefon dokümanını çıkar bak bakalım hiç konuşmuşlar mı. Bu ciddi bir konu. Ş.erefsiz yazıyor şimdi mesela ben bu kelimeyi kullanırım genelde ama dalgasına derim samimi olduğuma derim. Ya böyle bir şey ya da kadının aklına bir den esti küfür etmek istedi. İkinci ihtimal olacağını sanmıyorum ama umarım öyledir. Sen bu işin peşini bırakma. Ortalığı alevlendirmeden sakin sakin bir kontrol et canım. 
0 oy
(922 puan) tarafından
Wp üzerinden yazdıysa eğer eşin numarasını değiştirsin instegramda yazdıysa sosyal medyadan herkes herkese ulaşabiliyor bana da eşimin eskisi istek atmış kaç kişi bu şekilde yani evli barkli kadınlar ben merak edip bakmıyorum atmıyorum onlar atıyor biraz da akıl mantık işi oule yaptıklarında kendi kendime düşünüyorum saçma insanlarmis ucuz insanlarmis diye
0 oy
(630 puan) tarafından
Aynı şeyin sizin başınıza geldiğini düşünün. Eski sevgiliniz mesaj attı, eşiniz nasıl tepki verir?

Ona göre tepkinizi dile getirin. 
0 oy
(857 puan) tarafından
Çocuğu olduğunu mu öğrendi acaba
(110 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ya
0 oy
(926 puan) tarafından
Ne yazmış mesajda zilli 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 224 göst.