0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (3,076 puan) tarafından
Evet kizlar kıvırcık saç mı düz mu sizce? 

Ben düz sacliyim ama kıvırcık çok seviyorum ablalarmki kıvırcık çok özeniyorum deli misin diyorlar onlarda düz seviyor 

Hep öruyorum ama olmuyor su ince ince kivirciklar var makinesi falan var mı bildiginiz

26 Cevaplar

0 oy
(3,076 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

bu modeli kuaförler yapıyor mu yapsalar sert mi oluyor yapıldığı belli mi hani düğüne gider gbi oluyor doğal istiyorum 
(568 puan) tarafından
Yapıyorlar perma adı sanırım. Böyle kıvırıp bi sıvı döküp bekletiyorlar köpük gibiydi galiba videods görmüştüm. Uzun gidiyor da kaç ay bilmiyorum. Google dan bak bi perma ya
(3,076 puan) tarafından
Ay çok tşk ederim  çok sert durmuyor değil mi cnm
(568 puan) tarafından
Valla hiç yaptırmadım ama görünüşe göre durmuyor gibi duruyor
-Reklam-
0 oy
(16,460 puan) tarafından

Dalgalı saçlarım seviyorum saçlarımı kızımın saçları da öyle uçlara doğru dalgalı :D

(3,076 puan) tarafından
Benm kızlarda dalgalı ama benimki dümdüz hiç sevmiyorm m ben tam kıvırcık seviyorum su kabarık var ya üstten başlıyor :D
(6,018 puan) tarafından
bende isterdim oyle olsun . eski zamanin permali saclari gibi dusun:) vigoyla kopukle kuruttun mu tas gibi hatun oluyorlar
(3,076 puan) tarafından
Çok çekicil oluyor :)
(6,018 puan) tarafından
aynn bende seviyorum. düz cok sönük duruyor sac
0 oy
tarafından
Tararsam sukrediyorjm valla hic snlsnam o islerden 
tarafından
Askim ben sabah kalkar tararsam sukrederim bazen onu bile yapamiyorum 2 3 ayda bi boyarim sadece kafam eserse tutar keserim :) 14 yasimda kapandim oncesi zaten okul donemi ve fakirlik oyle sekillendirici falan nerde bende olcak kapaninca da iyice bitti bazen diyorum kocama susleneyim fon makinam var nasil cekilir bilmiyorum beceremiyorum duz yaparsam sukur dalga malga denedim bi kac sefer yok anam beceremiyorum
(3,076 puan) tarafından
Niye taramaya fırsatın yok kz cocuklar mi ? Hani aslinda bir iki yapsan inan çok iyi geliyor eşine geç bence kendin icin ♥️
tarafından
Kiz makyaj falan yapiyorum da beceremiyorum alismadik totoda don durmuyo iste :)
(3,076 puan) tarafından
Valla makyaj çoluk çocuk olunca hevesim bitti gitti sadece arada ruj oda evde oje sürüp dışarı bile cikamiyorm değişik geliyor bana ama suslenmeyi seviyorm kendimle uğraşmayı iyi geliyor
tarafından
Bende seviyorum aslında ama surekli abdest almak zor oluyo aksam cocuk yatinca anca
0 oy
(1,383 puan) tarafından
Benim saçım dalgalı kıvırcık karışımı bişey ve ben istisnasız banyo yaptığımın ertesi günü düzleştiriyorum kıvırcıklığına dayanamıyorum  sorunuza gelecek olursak arzumun maşalarına bir göz atın derim çok çok iyiler 
(3,076 puan) tarafından
Masa var dedgm gibi yapmıyor ya kalın kalın oluyor yapıldgi çok bariz belli ediyor ben taktik ariyorum ama yik
(1,383 puan) tarafından
Şey olabilir belki böyle kağıda sarıp ince lastik tokayla tutturup sabah açtığınız da tarayıp biraz dağıtırsanız kendi kıvırcıkmış gibi görünür ablam öyle yapıyordu
(3,076 puan) tarafından
Yaaa sen çok yaşa eskiden hayl mayal hatırlıyorum bizimkilerde yapardı bende doğal istiyorum masa belli ediyor kendini
0 oy
(926 puan) tarafından
Her zaman kivircik sac severim ya hacimli durur
(3,076 puan) tarafından
Bak demek ki ben anormal değil misin bende kıvırcık seviyorum
(4,910 puan) tarafından
Kardeşimin ki attığın fotodan daha kabarık ince kivir kivir simsiyah. Benimkı dalgalı hemn şekil alır. Kızımın dümdüz sanki fon çekilmiş. O da kıvırcık cok seviyor
(3,076 puan) tarafından
:D valla anladım insanda ne yoksa onu istiyor musun düz olanlar kivirccik istyr kıvırcık düz istiyor
0 oy
(2,321 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yüz tipine göre değişir. Bana düz gidiyor diyor herkes ama gönlüm kıvırcıkta. Saçım da pırasa gibi dümdüz :(

(3,076 puan) tarafından
Yasa benm ki de öyle bak ben soyleynce çevrem absürt buluyor degisiksin diye ama kıvırcık saç çok ilgimi cekiyor
(2,321 puan) tarafından
İnsan kendinde olmayanı istiyor demek ki :)
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Benimde kiziminda uçları dalgalı ustu düz çok seviyorum 
(3,076 puan) tarafından
Benm kzlarinki de ohle çok tatlı duruyor m kıvırcık beni çekiyor :)
0 oy
(17,979 puan) tarafından
Herkes kendinde olmayanı seviyor bana kıvırcık gitmezdi bence saçımda fönlü gibi düzdür ama uzun ve gür olmasını isterdim Kıvırcıkta çok havalı geliyor bana 
(3,076 puan) tarafından
Benim saçımda fonlu gibi fon gerekmiyor peki bu kıvırcık kuaförler yapıyor mu hani şu kbaran kivircikar var h
0 oy
(7,533 puan) tarafından

Düz saçı seviyorum yaaa

(3,076 puan) tarafından
Saçların düz değil herhalde kız :)
(7,533 puan) tarafından
Değil buruşuk:D

Dalgalı saç maalesef.
(3,076 puan) tarafından
Ondan düz diyorsun valla insan demek neyi yoksa onu istoyor :D
0 oy
(4,196 puan) tarafından
Ben iri dalgalı saçlari daha çok beğeniyorum
(3,076 puan) tarafından
Kıvırcık beni çekiyor ya hep sevmişim düz ama dalgalı da tatlı duruyor düz olması blmym sevmiyorum
0 oy
(1,987 puan) tarafından
Saçım dalgalı ve çok kabarıyor. Ben de hep dümdüz olsun isterdim 
(3,076 puan) tarafından
Ya dalgalı çok tatlı duruyor kıvırcık çekici dümdüz gerçekten güzel olmuyor
0 oy
tarafından
Hafif dalgalı saçlarım.  Kızımın da düz hafif dalgalı dümdüz olsun isterdim . 
(3,076 puan) tarafından
Dalgalı saçta çok tatlı duruyor kıvırcık çekici ama düz saç yok sevmiyorum ben ya
0 oy
(893 puan) tarafından
Benim saçlarım kıvırcık ama o diplerden öyle hacimli olmuyor maalesef ya. Ben beceremedim yani kaç senedir. Saçlarımı seviyorum ama dipleri istediğim gibi değil.
(3,076 puan) tarafından
Yasa aslında onlad birşey sürüyor öyle duruyor kivirciksa onlar için Krem saç losyonu var çok güzel duruyor kivirciklar bak derim
(893 puan) tarafından
Kullanıyorum canım çoğunu denedim.
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Benim ki dalgalı ve gür o yüzden çok seviyorum saçlarımı.
(3,076 puan) tarafından
Maşallah canım dalgalı da çok tatlı duruyor
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Saçlarım dalgalı fakat düz saçı çok seviyorum.  Açık iken devamlı düzleştirirdim. 
(3,076 puan) tarafından
Ablamda diyor düz saça ölüyorum kimde ne yoksa onu istiyormus
0 oy
(9,590 puan) tarafından
Dalgalı saç diyorum. 

Ama kıvırcık saçı da beğeniyorum bence havalı gösteriyor. 

Kızım da olur ama ben ölünce benim saçımda da olmuyor saç şekline göre değişiyor sanırım
(3,076 puan) tarafından
Bende de olmuyor bilemedim kuaförler yapıyor mu peki
(9,590 puan) tarafından
Örme tutmuyor ama makinayla olur makinası var canm
0 oy
(12,683 puan) tarafından
Saçım kıvırcık, uğraşması uzun sürüyor o resimdeki gibi yapmak için. hep bir şeyler sürmek gerekiyor. ha ama sürekli düzleştirmek de bana göre değil. bir ara Brezilya fönü mü yaptırsam 6 ay rahat ederim dedim, kuaför bem parama bakarım ama sana önermem, yıpratıyor ve kıvırcık saçlarda diplerden çıkan saç yüzünden 3-4 ayda kötü olur demişti. 
(3,076 puan) tarafından
Sürekli yapmak yakıyor ya saçı inceltiyor bende sacaa hassasım Ka doğal yollardan yaplm taktiği varsa yapardım kesinlikle ki zaten makine ile aynısı olmuyor
0 oy
tarafından
Çivi maşa 9mm
(3,076 puan) tarafından
Nsl cnm kiwi mi
tarafından
Çivi masa diye geçiyor alırsanız evde yapabilirsiniz kuaför bana gecen gün 700 e yaparım dedi ben masa aldim
(3,076 puan) tarafından
Nereden aldnz bibe bu cuma geliyor çok başlıklı acaba onlar olurmu
0 oy
(683 puan) tarafından
Bir düz saçlı olarak hafif dalgalı saçları çok seviyorum ama sürekli olacağını bilsem yine düzü tercih ederim. Kalıcı perma için kuaföre sormuştum kendim için, saçların uzayınca gel dedi bakarız, adam fiyat vermedi. Önce perma, sonra boya ve kesim yapılır dedi. Ve sen saçı kesmeden o kıvırcıklıklar asla gitmez dedi. Ben saçlarımı uzatıp sonradan perma yapmayı düşünüyorum. 
(3,076 puan) tarafından
Tamamen kalıcı oluyormuş saçı yipratmiyormus acaba
(683 puan) tarafından
Kesmediğin sürece hep kıvırcık kalır dedi. Ama dipler uzadıkça düz çıkar, nasıl görünür bilmiyorum. Saça yapılan her işlem mutlaka yıpratır ama aza indirmek mümkün tabi.
0 oy
(14,611 puan) tarafından

Düz saçta seviyorum kıvırcık da 

Banyodan sonra 2 tane balık sırtı örüyorum açınca çok güzel kıvırcık oluyor :)

(3,076 puan) tarafından
Baliksirtini bilmiyorum kendi saçımda normal ormede hoc şekil vermiyor zaten :)

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 925 göst.
15 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
27 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 130 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 106 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,626 soru

12,279,477 cevap

37,847 kullanıcı

Kategoriler

...