0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (3,073 puan) tarafından
Evet kizlar kıvırcık saç mı düz mu sizce? 

Ben düz sacliyim ama kıvırcık çok seviyorum ablalarmki kıvırcık çok özeniyorum deli misin diyorlar onlarda düz seviyor 

Hep öruyorum ama olmuyor su ince ince kivirciklar var makinesi falan var mı bildiginiz

26 Cevaplar

0 oy
(2,741 puan) tarafından
Benim saçlarım düz ve düz seviyorum. Kıvırcık zor be 
(3,073 puan) tarafından
Nereden biliyorsun kız düz ise ama çok güzel duruyor
-Reklam-
0 oy
(435 puan) tarafından

Kimin saçı nasılsa tam tersini istiyor. :)) benim saçım banyodan çıkınca tarayıp kendi kendine kurursa resimdekine yakın oluyor. Ama ben genelde keratin yaptırırım düz kullanırım :) 

(3,073 puan) tarafından
Yasa gerçekten öyleymiş kimin neyse aksini istiyor yorumlar çoğunluk öyle ;)
0 oy
(51,324 puan) tarafından
ben pirasa sacliyim arada değişiklik istesem de pirasa candir☺️
(3,073 puan) tarafından
Ya dümdüz ne blm sönük duruyor
0 oy
(3,063 puan) tarafından
Bende senin gibi senelerce düz saçlıyım diye gezindim. Çok düzleştirmektenmis. Kiz kardesim kivircikti ne güzel diyordum. Sonra eşim saçlarimi katli kesti ve ne göreyim saçlarim dalgali oldu. Bende gidip bukle belirginlestirici aldim. Her dustan sonra sürüp vigoyla kuruttum. Şu an kıvırcığa yakin oldular. Çok rahatmış,şekil ver çık :)
(3,073 puan) tarafından
Makine mi kullandn kz bukle belirgenlstrci nasıl
(3,063 puan) tarafından
Makine degil,hani saç kurutma makinasi basliklari varya onlarin icinden bir baslik vigo diye internete bak anlarsin onu kullandim. Bir de elseve in bukle belirginlestiricisini aldim krem. Istersen foto atarim. Vigo kullanirim dersen nasil kullancagini da anlatirim :)
(3,073 puan) tarafından
Bir rkadasm da SC kurutma makinesi basligindan baksediyordu  onla oluyor diye aynı şeyden bahsediyorsunuz kolay mı kullanımı korkuyorm saç kurutma mk patlama var uzaktan kullanoyorm hep
(3,073 puan) tarafından
Baktım şimdi evet kolay gibi peki tek başlık satılıyor mu acaaba
(3,063 puan) tarafından
Satiliyor nete vigo baslik yaz cikar trendyolda falan. Uzaktan kurutcaksin en son uclardan yukari dogru saclari toplayip tutucaksin. Hemen kuruyor sekilleniyor
0 oy
(567 puan) tarafından
Benimde dalgalı lüle karışık saçlarım, beren saat tarzı kıvırcık seviyorum. İlk defa saçlarımı uzatıyorum bu srada. Bebeğim büyüsüm maşa yapcam inşallah :)  kırk yılın başı fön çekebiliyorum şuan. Genelde ev topuzu yapıyorum :D böyle lastik tokayı çekince 10u 15 i birden geliyor.. 
(3,073 puan) tarafından
Kalıcı masami yapcm cnm
0 oy
(55 puan) tarafından

Benm saçlarım tamda resimdeki gibi ve cok sevıyorum eskiden düzleştiriyordum ama boylesi daha güzelmiş sonrdan fatkettm:)

(3,073 puan) tarafından
Deli msn kz duzlestrip yazık ediyorsun çok havalı duruyor kıvırcık :)

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 925 göst.
15 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
27 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 130 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 106 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,560 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...