0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (184 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizim 3 saattir hic susmadan agliyor 

Her aksam boyleydi  bu aksam daha cok battaniye  ile sallama ilede susnadi  banyo yaptirdim gazini cikardi hala agliyor bu kadar gaz olmasi normalmi gazdan mi agliyor baska birsey mi kolik bu kadar olurnu

2 aylik bebegim dunde asi oldu 3 tane omu tetikledi

4 Cevaplar

0 oy
(3,391 puan) tarafından
All canım artık hamak eziyet etme kendine 
(184 puan) tarafından
Aptamil var evde deneyim bi
(3,391 puan) tarafından
Calpol ver demedi mi canım doktor ateşi olmasada verdiriyorlar
(3,391 puan) tarafından
Aynen eşin haklı uyuyabilir bebişş
(184 puan) tarafından
Yok canim ates olursa ver dedi ben vermedim dunde cok agladi bacagi agriyordu bence
Ama bugun Sabah iyiydi aksam birden yine basladi
(3,391 puan) tarafından
Bizim hemşire verdiriyor du canım agrısı olur diye igne den sokr
-Reklam-
0 oy
(186 puan) tarafından
Kaç aylık diş olabilir, uyku düzensizliği olabilir. 4.ay 6.ay ataklaeı olabilir. Bebeğin ayı önemli bu, atak için yazarsanız yardımcı, olalım
(184 puan) tarafından
2 aylik canim
0 oy
(13,175 puan) tarafından
Kolik de uzun sürüyor ama sallama genelde iyi gelir başka bi sorun olmadığına emin misiniz canım.

Eğer sadece gaz veya kolikten eminsen karni asa bakacak şekilde koluna yatir sağa sola sallan sakince öyle çok.rahat ediyorlar bu arada karnını ufala bi elinle  ♡
(184 puan) tarafından
Bilmiyom ki baska ne olabilir her aksam Boyle Boyle agliyor  dunde asi oldu 3 tane baska neden aglar ki bu kadar cok caresiz kaldim kiyamiyom
(13,175 puan) tarafından
2 ay aşısı huzursuz yapmış olabilir bize ebe calpol verebilirsin bi çay kaşığı demişti canım istersen sağlık ocağını arayıp sorabilirsin kullanıp kullanamayacagini
0 oy
(904 puan) tarafından
Asi huysuzluk yapar anlattiklarin kolige benziyor 3 aya yaklasiyor 3 ve 4.ay atagi zor uyku huysuzluk meme reddi falan yapar

En guzeli gun icinde bolca gaz masaji kendin emziriyorsan bolca kimyon tuket papatya cayi ic ve rezene ic gunde 1 kupa sonrada calpol verebilrsn agrisini alir atesi varsa azaltir bide bi muzik belirleyip o muzikte uyutabilrsin uykuyu ugrasip hep ayni saat arasi uyutmaya calisabilrsn duzene oturursa daha iyi olur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 66 göst.
0 oy
6 cevap 114 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 20 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Asdfhlya (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 264 göst.
26 Eylül 2022 Aile kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu