0 oy
469 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
  1. Selam kızlar bir konu hakkında danışmak istiyorum henüz 17 yaşındayım ve aile baskısından kurtulmanın tek yolu evlenmem aileden biri beni istemeye gelmek istiyor ama sevmiyorum o kişiyi de yanıma da yakıştırmıyorum ama çok bunaldım herşeyden. kurtulmam gerekiyor hayatımı mahvetmek istemiyorum ama mecburum okul okumuyorum napmam gerekiyor

24 Cevaplar

0 oy
(2,353 puan) tarafından
Neden okul okumuosun??? Emek edip güzel bir üniversite hayatı yasamiosun evlilik inan bana b*k bisey 17 yaşında daha küçüksün ailen ne gibi baskı yapıyor okumuosan bile çalış dışarıdan oku 
-Reklam-
0 oy
(5,316 puan) tarafından
Yagmurdan kacarken doluya tutulmak var benim ailemde aşirı korumaciydi ama simdi daha iyi anliyorum ailemi ortalik kötu babam sadece beni korumak istedi ben en gec 7 dedi mi evde olmak zorundaydim iste calisirken eve gelme saatim 5 dk gecse babam arardi nerde kaldin diye merak ederdi ben uni okurken kendi sehrimizden okudugum sehre yeter ders bittimi 30 dk sonra yurtta olurdum babam tam 30 dk sonra arardi yurtta miyim diye ben anliyorum simdi onu hani derler ya anne olunca anlarsin suan tam ailemi anladigim noktadayım o zamanlar bana da cok baskıcı gelirlerdi ama simdi öyle degil sadece korumak istiyorlar 
0 oy
(64 puan) tarafından
Canım evlilik çözüm yolu değil asla öyle kolay bsy de değil yani evlnnce çok mutlu olcağını fln mı sanıyorsun elin adamının kahrını çekmek kolay mı sanıyorsun başına herşey geliyor yeri geliyor kabul edilmiycek şeyleri affetmek zorunda kalıyosun çocuğun için arknda duran olmadığı için 25 yaşında evlendim bide isteyerek evlndim ama yasamadgm klmadı sen daha çok gençsın git oku okuyamıyorsan calş kndıne düzen kur kafanı agrıtma boş yere bn hepsini elimin tersiyle itip bunu seçtim sonuç hüsran sende yakma kndini
0 oy
(4,132 puan) tarafından
Aile baskısından kaçmak için evlenmek çıkış yolu değil maalesef 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 54 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nagiiiss (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 279 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ankakusuu (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 389 göst.