0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (2,013 puan) tarafından
Bebeğimi emziriyorum ama artık yetmemeye başladı daha fazlasını istiyor sürekli çekiştiriyor gelmeyince sinirleniyor. Mamaya başlamak istiyorum ama arkadaşlarım mamaya alışır seni bırakır emmez seni diyolar çocuğumuda aç bırakamam heralde. Bi yere gittiğimde mama vermeye utanır oldum sanki kötü bişey yapıyomuşum gibi his bırakıyolar üstümde o yüzden hiç bi yere gitmiyorum, bunu aşamıyorum bi türlü bana güç lazım biraz sanırım 

11 Cevaplar

+1 oy
(1,763 puan) tarafından
Önemli.olan bebeğinin sağlığı oğlum hiç tutmadı meme ne yaptiysak ağzına veremedik sağdım 1 ay verdim ve süt kesildi emmedigi için 2 aydır sadece mamayla besleniyor ve gayet iyi onlara önemli olan sağlığının yerinde olmasi mama yiyende büyüyor deyin 
-Reklam-
+1 oy
(848 puan) tarafından
Emziren anne de emzirmeywn değil mi, istediniz emziremediniz ya da emzirmeyi istemediniz kime ne ki... Yaşadığınızı bir siz bilirsiniz etrafınıza da çok afedersiniz şey yemek düşer. Herkes çok biliyor. 
+1 oy
(968 puan) tarafından
Belli olmaz ablam hem anne sutu hem mama hem ek gida veriyor 9aylik
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Hiç takmayarak canım

0 oy
tarafından
Canım bi kontrole git bebeğinin kilo alımına ve bez sayısına bak doktor azsa başla der kimseyi dinleme süt yetmiyor diye ac mi kalsin
(2,013 puan) tarafından
2 hafta önce kontrole gittiğimizde doktor kilosu boyu çok iyi dedi ama zaten nolduysa 2 gündür oldu yetmiyor bi türlü çocuğa emmeyen bi çocuk değil ama sütüm öyle dolu dolu gelmiyor 3 dk emiyor sonrasında bebeğim çekiştiriyor ama malesef gelen giden yok sonra mızmızlanıyor
tarafından
Canım sen kendine bak o zaman bol yemek ye dinlenmeye çalış bazen öyle azalıp artabiliyor psikoloji önemli bebeğinin gazi olabilir öyle olunca da bebekler çekiştirip ağlıyor mama vermekte hem maddi hem de emzirmekten zor sen herkesi boşver kendine bak
0 oy
tarafından
Valla millete bakarsan hic bi anne annelik yapamiyo en iyisini onlar biliyo su milletin lafina bukadar takmayin yavrun agzi olan konusur 
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Sütün için bir öneri de bulunabilirim canım sabah akşam bir bardak suya iki kaşık üzüm pekmezi karıştırıp iç sütün artacaktır inşallah onun dışında millet baskısından kurtulmanın çaresi umursamamak yada sana laf diyenin ağzının payını vermek başka yolu yok çünkü millet hep konuşur emzirsen sütün yetiyor mu muhabbeti olur mama versen niye emzirmiyorsun erkenden bezden çıkarırsın daha küçük derler beklersin koca çocuk öldü hala bezine mi yapıyor derler doğumdan az sonra ikinci çocuk ne zaman derler yaparsın niye pes pese doğurdun gibi gibi :)
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Bence kimseyi takma sen doktora bi git o ne derse onu yap 
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bir iki kere duymazdan gelirim ama aynı kişi aynı şeyi defalarca söyleyip duruyorsa. Ben ***** değilim tek seferde anlıyorum. Ama annesi olarak kendi bilgimi okuyacam. Sende enerjini ve o mükemmel aklını kendin için kullan derim ve o kişiyle bir daha muhatap olmam. Böyle arkadaş olacağına olmasın daha iyi. Niyeti moral bozmakdan başka bişey değil. 
0 oy
(5,729 puan) tarafından
Üç Maymunu oynayarak.. görme duyma bilme.
0 oy
tarafından
Önemli olan oğlunun ac kalmaması kaç aylık şuan biberon maması değilde kaşık maması yiyebilecek durumdaysa kaşık maması başla 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nagiiiss (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 573 göst.
+1 oy
10 cevap 166 göst.
+2 oy
4 cevap 293 göst.
4 gün önce Güzellik-Bakım kategorisinde Orkide01 (120 puan) tarafından soruldu

Kategoriler