0 oy
205 göst.
önce Aile kategorisinde (285 puan) tarafından

Günaydın kızlar selamın aleyküm 

Herkesin bittm dediği nokta vardır bnde o noktadayım artık evliliğim baştan beri sorunlu geçmişe gidince görebilirsiniz dün yine tartıştık 5 gündür evden hiç çıkmadım dün de markete gitmek istedim çocuklar gitmek istedi eşim yine izin vermedi bağırıp çağırıp küfretti sesini flan kaydettim madem sıkılıyorsun in aşağıya davarin yanında gez bak ailemin yanına git dedi ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz ve en sonunda da madem çalışmıyorum çık git Babanın evine o zman dedi kaç gündür seni yenilrmek lazım diyor şaka yoluyla söylüyor ama bilemiyorum ve ben srtik istemiyorm ypruldum ağlamaklardan çok yoruldum

8 Cevaplar

+2 oy
önce (16,611 puan) tarafından
Senin evliliğinin kurtarılabilir yani yok. Çocuklarının biraz büyümesini bekleyip bu süreçte cesaret toplamalısın
önce (285 puan) tarafından
Daha ne kadar dayanırım bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
önce (2,076 puan) tarafından
Aleykümselam canim, ailen yakinda mi, git biraz onlarda kal belki akli basina gelir. Ailene sizi ozledim de git yanlarina bence
Evet yakın 45 dk yol arabayla daha önce de gittim geldiğimde aynı adam olmuyor
Ailene problemi acmalisin o zaman bence. Markete bile gidemeyecek misin o kadar da olmaz ama. Baban kardesin bi ayar versin, boyle hayat mi gecer
Çok konuştular kuzum bilmiyorum artık çok ypruldum
Allah yardimcin olsun canim, çocuk yoksa bence bir düşün kendini kurtarmayı bu adamdan
İki kızım var büyüğü 4 küçüğü 2.5 yaşında
0 oy
önce (372 puan) tarafından
Canım iki seçenek var burada ya düzelir umuduyla bekleyeceksin biraz daha yada vazgeciceksin ama yaşı küçükse daha eşinin biraz dhaa sabret derim eğer şiddet yoksa tabiki 
31 yaşında şiddet başta vardı ama şu an yok ama böyle giderse tekrar basliycak gibi çok kısıtlıyor markete bile gidemiyorum düşünün en son bir ay önce gitmiştik ailemin yanına iki ayda bir gidiyorum oda iki geceden fazla kalamam surekli azarlama küçük görme derdinde bilmiyorum
Evet daha deli dolu yaşlarda canım erkekler biraz daha geç olgunlaşıyorlar tabii biraz da Yapı meselesi ama sana şöyle bir örnek verebilirim benim eşim benden yaşça büyük tartışmalarda genelde sakin kalan o oluyor ben haklı da olsam haksız da olsam daha hırçın davranıyorum daha çok bağırıyorum daha çok ağzım bozuluyor daha fevri hareketler yapıyorum ve aldığım cevap çocuk gibisin oluyor sizinki de hemen hemen aynı mesele senin de yaşların 26-27 ise eşinin de 31'miş ikinizin de tartışma sırasında susacağını düşünmüyorum Bu da tartışmaların daha çok alevlenmesine neden oluyordur büyük ihtimalle biraz daha sakin ve anlayışlı kalmaya çalış istersen ha bırakıp gitmek de senin elinde olan bir şey ama arada çocuk varsa biraz daha şans ver biraz daha toparlamaya çalış isterim ben çünkü gerçekten olan çocuklara oluyor haklı olduğun halde susmak çok zor iyi biliyorum ama merak etme Allah haklıdan yana her zaman eğer biraz da sevgi varsa içinde toparlanabilir ileri ki dönemlerde diye düşünüyorum emin ol kimsenin hayatı dört dörtlük değil biliyor musun fakat çoğusu içinde yaşadığı için dışa vurmadığı için bu durumu bilemiyoruz insanların neler yaşadığını sen de anlatmazsan seninkini de bilemezdik herkesin kusurları yanlış davranışları vardır İnşallah Allah'ın izniyle toparlanır düzelir
Öncelikle teşekkür ederim böyle düşünüp yazdığın için ama sevgi diye birşey hissedemiyorm artık iki kızım var onlar bni tuttu şimdiye kadar ama artık onlarda etkileniyor bilmiyorum çok kararsızım Rabbime dua ediyorum sürekli herşeyin hayırlısı
Sana bu şekilde davrandığı için sevmiyormuş gibi hissediyorsundur canım her şey dua ile zaten yer gök dua ile ayakta duruyor yan yana olduğunuz zamanlarda içinden onun yüzüne bakarak 51 kere besmele çek zalimin zulmünden korur canım İnşallah düzelir ya her şeyin hayırlısı Allah'tan
Amin inşallah ama onun yüzüne baktıkça nefret duygusu hissediyorum offf
0 oy
önce (2,922 puan) tarafından
Tek cevap ailesinden korkuyor ailesi seni görür ona bişey derler diye sen bence o evden çıkmaya dene ben de dünden kocamla kavga ettik adam ailesine bırakıyor kendi tarafına bırakıyor ama arkadaşımis komsumus bırakmıyor komşum gelen birisi benide cagırdı korkudan bırakmıyor ailesi duyar diye
Korkuyorsa evlenmesinler o zman kalsınlar ailesinin dizinin dibinde
0 oy
önce (438 puan) tarafından
Benim eşimde öyle eline gelse beni eve hapsedicek. Bana diyorki yakınımızda a101 var oraya git diyor çarşı içine sakın çıkma hiç arkadaş ortamım bile yok kimle tanışsam o kötü diye uzaklastırıyo beni. Daha bu çarşamba pazara gittim diye kavga ettik 2 saat pazarda ne yapmışım. Bende çok yoruldum. Bu sorunları kafama taka taka hasta olacağım artık. 
Bnde öyle çok yoruldum artık hapis hayatı yaşıyorum sanki
0 oy
önce (3,823 puan) tarafından
Doğru söylüyor esin seni yenilemek lazım onun ne niyetle söylediğine değil hayat sana ne söylediğine bakacaksın bu hayatta.

Senin yenilenmen lazım bencede.Sana kendini iyi hissettirecek küçük  şeylere başla.

Ac camları birde müzik aç dertli değil keyfine yerine getirecek dışarıdan gelen  oksijeni bolve içine çek.Oksijeni doldur tüm vücuduna, dans et bir dolaşımını arttır bunu bir hafta boyunca hergun yap.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun deme önce ufak değişiklikler ardına büyük değişiklikler getirir.

Günü inanmaya zorlansanda olumlu düşünceler ile gecir inanmasan da aynı olumlu cümleyi gun içinde gerekiyorsa 100 defa kullan.Inanacaksin çünkü zamanla etkisi hayatına yansıyacak.

Mutluyum ,sağlıklıyım, herkes bana saygı duyar bende çevremdeki insanlara saygılı davranırım teşekkür ederim verdiklerin için ,senden gelene razıyım de.

Bak sakın saçmalıyor diye düşünme, yap sen.

Yeni yemekler yeni lezzetler dene basit ama.kuxuk şeyleri değiştir bak zamanla değişimi çok seveceksin bakış açın çok değişecek.

Ben geçmiş postlarini bilmiyorum.Sende bilme unut onlar geçmişte kaldı geçmişi düşünerek bugünü ve yarını mahvetme.Ne olduysa oldu haklı Haksız fark etmez.

Onların tek faydası bugünkü yeni seni dizayn etmek unutma
Unutma hep aynı şeyleri yaparak sonuçların değişmesini beklemek ,büyük bir zaman kaybı.
Bu postu okur okumaz kendinde hayatinda kendi istediğin küçük değişiklikler yap ve alışkanlık edin.Emin ol sana ya farkındalık getirecek yafa bir değişim
Çok denedim biliyor msn sonra bu adam yine içine etti sürekli olumsuz cümleleriyle olumsuz yorumlarıyla olmuyor hayatinda negatiflik veren biri olduğu zman toparlanamiyorsun
Bak kendini odakla canım o zaman negatif tavır sergileyen seni etkilemiyor, istesesde yapamiyor sana geçmiyor.O bu birseylerin değiştiğini fark ederse ya değişir yada tereyağından kıl çeker gibi hayatından kolaylıkla çekilir.O bu su deme bugün esin yarin annen olur o negatif duvar hiç şaşmaz.Yenile kendini hersey yavaş yavaş kolaylıkla değişsin..
Bir daha deniycm kuzum teşekkür ederim ❤️
0 oy
önce (13,119 puan) tarafından
Bazen bütün gemileri yakıp gitmek gerekiyor. Eşinin ailesinin tavrı nasıl veya senin ailenin tavrı nasıl arkanda birinin olduğunu bilmesi gözünü korkutmuyor mu veya hep her dediğine evet mi diyorsun o yüzden mi bu kadar cesur davraniyor
Evet demek mecburiyetinde bırakıyor birşey desem bağırıp çağırıp dövecek susuyorum i yüzden
önce (13,119 puan) tarafından
Şiddet varsa başka ailen bunu bilmiyor mu
Biliyordu artık uygulamiyor ama korkuyorum işte susuyorum karşında karışmıyor o da o yüzden
0 oy
önce (879 puan) tarafından
Ya durup bu adam düzelir diye bekleyeceksin yada ben bunla daha fazla ömrümü tüketemem deyip gideceksin

Allah hakkında hayırlısını versin yardımcın olsun 
Amin kuzum Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 325 göst.
0 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
5 cevap 185 göst.
9 Haziran 2022 Aile kategorisinde Violet (9 puan) tarafından soruldu
0 oy