Doğru söylüyor esin seni yenilemek lazım onun ne niyetle söylediğine değil hayat sana ne söylediğine bakacaksın bu hayatta.
Senin yenilenmen lazım bencede.Sana kendini iyi hissettirecek küçük şeylere başla.
Ac camları birde müzik aç dertli değil keyfine yerine getirecek dışarıdan gelen oksijeni bolve içine çek.Oksijeni doldur tüm vücuduna, dans et bir dolaşımını arttır bunu bir hafta boyunca hergun yap.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun deme önce ufak değişiklikler ardına büyük değişiklikler getirir.
Günü inanmaya zorlansanda olumlu düşünceler ile gecir inanmasan da aynı olumlu cümleyi gun içinde gerekiyorsa 100 defa kullan.Inanacaksin çünkü zamanla etkisi hayatına yansıyacak.
Mutluyum ,sağlıklıyım, herkes bana saygı duyar bende çevremdeki insanlara saygılı davranırım teşekkür ederim verdiklerin için ,senden gelene razıyım de.
Bak sakın saçmalıyor diye düşünme, yap sen.
Yeni yemekler yeni lezzetler dene basit ama.kuxuk şeyleri değiştir bak zamanla değişimi çok seveceksin bakış açın çok değişecek.
Ben geçmiş postlarini bilmiyorum.Sende bilme unut onlar geçmişte kaldı geçmişi düşünerek bugünü ve yarını mahvetme.Ne olduysa oldu haklı Haksız fark etmez.
Onların tek faydası bugünkü yeni seni dizayn etmek unutma