0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
Doğuma bir ay var karnım küçücük sizce çocuk büyümüyor mu gidecem inşaallah doktora

7 Cevaplar

0 oy
(18,099 puan) tarafından
Düzenli doktor kontrolü olmuyor musun ?  Annenin karnının büyüklüğü ile alakalı değil ki çocuğun büyümesi. Düzenli takip yapılıp çocuğun boyuna kilosuna bakılması lazım 
(61 puan) tarafından
Develte gidiyorum en son birbucuk ay önce gittim  yine gideceem
(61 puan) tarafından
En son gidince söylemedi doktor iyi iyi dedi ne kadar olduğunu soylemedi
(18,099 puan) tarafından
Ben kocaman bir karınla 3020 gram doğurdum oğlumu ablam küçük bir karınla 3400 doğurdu kızını
(61 puan) tarafından
İnşallah ksaglikli ve kilo almıştır benim kizimda
-Reklam-
0 oy
(520 puan) tarafından
Benimde öyleydi fazla anlasilmiyordu hamileliğim 35 hafta da 2850 ile aldım bebeğimi kucagima
(61 puan) tarafından
İnşallah benimkide öyle büyümüştür ya şuan tek isteğim o
(520 puan) tarafından
Buyur merak etme hatta ultrason yanıltıyor benim 2 200 görünüyordu ultrasonda doğunca 2850 dendi şaşırdık
(61 puan) tarafından
Maşallah Allah'ım esirgesin inşallah bı o kadar da benimki olmustur
(520 puan) tarafından
Olmuştur dert etme
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Sona yaklaşmışsın sık sık kontrole gitmen lazım. Karın için geniştir merak etme sorun olsaydi doktor son gittiğinde derdi zayıf diye 
(61 puan) tarafından
Doktorların ağzından lafı cımbızla alacaz ya en gittiğimde ii iyi die gecistirdi söylemedi bile .randevuyu da ancak bı buçuk ay sonrasına alabildim bakalım bu sefer ısrar edecem
0 oy
tarafından
Canım benim karnım da devasa şekilde büyüktü her gören ikiz zannediyordu ilk nst'ye gireceğim zaman kadın 2 tane cihaz getirmişti düşün yani ikiz bebek diye tek bebek bu deyince çok şaşırmıştı Bir kere de farklı doktora gitmiştim ikiz mi diye sordu muayene olmadan önce yok tek dedim sonuç olarak 3 350 doğdu benimle beraber doğum yapan kadının da yan dönmediği sürece hamile olduğu belli olmuyordu O da 3 kilo doğurdu bir de şu var canım eğer normal doğum olacaksa gerçekten fazla kilolu olmasın çünkü doğdukları zaman zaten alıyorlar kilo obez olmasına gerek yok yani bana göre iki buçukla 3 kilo arası normal
(61 puan) tarafından
Yok canım malesef sezeryan olacak mecburi gidecem inşallah dediğiniz gibi 3 kilo yada 3 buçuk kilo bana gayet normal ve yeterli o kadar olsun yeter bana
0 oy
(932 puan) tarafından
Doğumumdan 2 hafta öncesine kadar yani 37. Haftaya kadar karnımın üstüne yatabiliyordum çok rahatça o kadar azdı karnım 3750 gram doğdu kızım bu işler karın şekline büyüklüğüne bakmaz kafaya takmayın bunları sağlıklı olsun gerisi önemli değil 500 gram doğanda yaşıyor ömür biçildiyse
(61 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı olsun olsun yeter dediğiniz gibi
0 oy
(926 puan) tarafından
38+0 acil sezeryan ile 3 kilo 50 gram dogdu :)) karnim son bir ay buyudu oncesi ufakti
0 oy
(4,331 puan) tarafından
Bebeğinin kilosu ne kadar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
0 oy
1 cevap 25 göst.
+2 oy
18 cevap 701 göst.
7 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (249 puan) tarafından soruldu

409,029 soru

12,293,955 cevap

38,281 kullanıcı

Kategoriler

...