Günaydın gününüz aydın olsun hayırlı cumalar nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi bebeler uyandımi neler yapıyorsunuz
Siz neler yapacaksınız bugün
Benim bebe az önce uyudu birazdan uyanır hiç bir iş yapmadım tek yaptığım kuru fasulye haşlamak aşırı derecede üşeniyorum ptt ye gitmem lazım sağlık ocağına gitmem lazım eczaneye uğramam lazım tahta kaleye uğramam lazım ama benim Gram takatim yok
Bi kahve içip kendime geleyim evimi toplayim sonrası Allah kerim
Azıcık motive edin beni işlerim bitsin hemen
Bugün biriciğim de yemeğe gelemiycek farklı yere çalışmaya gitti onunda mod düşüklüğü var
Tünaydın tatlım❤
Sabah 7 de başaldı bizim mesai evi topladım yemeğide vurdum ocağa kahve ye yeni sıra geldi
Yaparsın sen bi kalktınmı o evin içinden geçersin inanıyorum❤
Afiyet olsun canım.ben sonrayı şimdi kaldırdım köpeğe ekmek verip gelip işlere giriscem kız yatağa çiş yapmış gene bi dünya camasir çıktı
Hastayız kahvaltıyı zar zor hazırlayacağım şimdi
Günaydın canım.. kahvaltı yapıldı sofra yerde ayaklanip kalkacak heralde . Sabah 2 makine çamaşır astım. 1 makine daha attım. Bitirsin asacam. Bulaşıkları annem makineye atacak. O ara bende WC banyo yıkayacam.. elektrikci gelecek TV nin yeri değişecek diye evi süpürmicez şimdi kesin toz çıkaracaklar. Balkon yıkanacak. Sütüm var onu kaytanip sütlaç yapacam. Öyle işte. Akşam için de ne yemek yapacağımı düşünecem sonra
Sana günaydın cnm bana henüz gün aymadı kızım 8'de kalktı emzrdim yanıma aldim durmuştu kendine kendine oynuyordu ay yatmadı bu uyku bastı beni eşime dedim biraz sen ilgilen 1 satt uydum ama uyku sayılmaz rüyamda bile kızım ağlıyor eşim pes etti kalk artk ben yatcamnormalde böyle yapmazdı emziridm enerji dolu güler oynardı yatardı yarı yamalak uyanığım kendiside gözleri gitmiş uykuya emzryom yatar bellki bende kahvaltı hazırlarım artıkın..
1,491,356 soru
24,370,542 cevap
347,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın