+1 oy
334 göst.
Aile kategorisinde (3,867 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun hayırlı cumalar nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi bebeler uyandımi neler yapıyorsunuz 

Siz neler yapacaksınız bugün  

Benim bebe az önce uyudu birazdan uyanır hiç bir iş yapmadım tek yaptığım kuru fasulye haşlamak aşırı derecede üşeniyorum ptt ye gitmem lazım sağlık ocağına gitmem lazım eczaneye uğramam lazım tahta kaleye uğramam lazım :woot: ama benim Gram takatim yok 

Bi kahve içip kendime geleyim evimi toplayim sonrası Allah kerim 

Azıcık motive edin beni işlerim bitsin hemen 

Bugün biriciğim de yemeğe gelemiycek farklı yere çalışmaya gitti onunda mod düşüklüğü var

image

16 Cevaplar

+1 oy
(7,691 puan) tarafından

image

Tünaydın tatlım❤

Sabah 7 de başaldı bizim mesai evi topladım yemeğide vurdum ocağa kahve ye yeni sıra geldi :P

Yaparsın sen bi kalktınmı o evin içinden geçersin inanıyorum:D

(3,867 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm

Ah muhteşem motivasyon oldu teşekkür ederim
(7,691 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım❤

İle yararsa ne mutlu bana ☺❤
(3,867 puan) tarafından
Yarar yarar sen söylersin de yaramazmi ☺️♥️♥️♥️♥️♥️
(7,691 puan) tarafından
Canımsınn☺❤❤❤❤
-Reklam-
0 oy
(17,092 puan) tarafından
Öğlene doğru gideceğim işe akşam sarma içi hazırladım işten gelince onu yapacağım birazda ortalığı toplardan çıkmadan bana yeterli 
(3,867 puan) tarafından
Allah kolaylık versin inşallah cnm çalışan insanın işi gerçekten çok zor ablamdan biliyorum bazen ağlamalık oluyor eşide yurt dışında 3 bebeyle çırpınıyor
(17,092 puan) tarafından
Benim eşim yardım ediyor ve tek çocuk var ona rağmen bazen zorlanıyorum :) teşekkür ederim canım cümlemize
0 oy
(13,367 puan) tarafından

Afiyet olsun canım.ben sonrayı şimdi kaldırdım köpeğe ekmek verip gelip işlere giriscem kız yatağa çiş yapmış gene bi dünya camasir çıktı  :)

(3,867 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm benim hiç iş yapasım yok
(13,367 puan) tarafından
Allah razı olsun canım dinlen kız bosver valla her gün yapılmıyor iş
(3,867 puan) tarafından
Dün baya kalabalık misafirim vardı cnm yapılmasi lazım =/
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Hastayız kahvaltıyı zar zor hazırlayacağım şimdi :'(

(3,867 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
(2,022 puan) tarafından
Sağolasın
0 oy
(6,532 puan) tarafından
Mercimek çorbası 

Bulgur pilavı 

Salata ve kelem turşusu yapacam.  Kahvemi içtim 

Afiyet olsun cnm 
(3,867 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ellerine sağlık
0 oy
(16,931 puan) tarafından

Günaydın canım.. kahvaltı yapıldı sofra yerde ayaklanip kalkacak heralde :D. Sabah 2 makine çamaşır astım. 1 makine daha attım. Bitirsin asacam. Bulaşıkları annem makineye atacak. O ara bende WC banyo yıkayacam.. elektrikci gelecek TV nin yeri değişecek diye evi süpürmicez şimdi kesin toz çıkaracaklar. Balkon yıkanacak. Sütüm var onu kaytanip sütlaç yapacam. Öyle işte. Akşam için de ne yemek yapacağımı düşünecem sonra 

(3,867 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm baya yoğun bir gün senin için de
0 oy
(1,490 puan) tarafından
Afiyet olsun ☺️ eşin ne iş yapıyor canım 
(3,867 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm inşaat işi yapıyor cnm
0 oy
(926 puan) tarafından
Oncelikle hayırlı cumalar afiyet olsun

İslerini halledecek kadar bol enerjili bir gun diliyorum

Ben dun saatlerce yaprak sardim bugün onlardan yaparim gbi 

Oglum uyuyor bendede hamileliğin miskinligi var o uyanana kadar uzanirim gibi:)
(3,867 puan) tarafından
Bendede hem hamilelik tembelliği hem dün baya kalabalık misafirim vardı onun yorgunluğu var
0 oy
(335 puan) tarafından
Kız ne güzel eşine bağımlılığın Maşallah benim eşim sürekli şehir dışına çıkar işi gereği ben alıştığım için mi bilmiyorum gitmeyince bir hafta kendi kendime diyorum niye gitmedi işe :)) bir de çok zahmetli bir adam benim eşim bir bardak da kaldırmaz belki ondan bilmiyorum ya 
(3,867 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun benim eşimde il dışında çalışırdı ben sakaryada esim İstanbul'da baktık olmuyor evi isysnbula taşıdım ☺️
(335 puan) tarafından
Benimki her yere gider canım tek bir yer değil öyle.. Ama dediğim gibi yani bazen gitmesi iyi geliyo  bana :)
(3,867 puan) tarafından
Benim bütün modum kayboluyor bazen diyorum emekli olsa da full evde olsa akşama kadar bin kere saate bakıyorum
(335 puan) tarafından
Bence sen kendini ona adamışssın ondan yani her şeyin ona bağlı ondan öyle yalnız hissediyorsun kendini
(3,867 puan) tarafından
Bunun adamakla alakası yok seviyoruz birbirimizi evlendik evleneli bu böyle esimde işten çıktımı işi olmadığı süre 1 dakika gec gelmez eve verdiği değer kadar değer görüyor eşim
0 oy
(3,177 puan) tarafından
Aleyküm selam canım 

Kahvaltı yapıp eve gırıscem yemeğim dünden var 

Börek poğaça kıbrıs tatlısı yapıcam sarmamı dün akşam sardım
(3,867 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım kolay gelsin
(3,177 puan) tarafından
Sağol canım❤
0 oy
(1,122 puan) tarafından

Sana günaydın cnm bana henüz gün aymadı:D kızım 8'de kalktı emzrdim yanıma aldim durmuştu kendine kendine oynuyordu ay yatmadı bu uyku bastı beni eşime dedim biraz sen ilgilen 1 satt uydum ama uyku sayılmaz rüyamda bile kızım ağlıyor eşim pes etti kalk artk ben yatcam:):)normalde böyle yapmazdı emziridm enerji dolu güler oynardı yatardı yarı yamalak uyanığım kendiside gözleri gitmiş uykuya emzryom yatar bellki bende kahvaltı hazırlarım artıkın..:dizzy:

(1,122 puan) tarafından
Oo sizinde kötü nie uymadı
(3,867 puan) tarafından
Bi sebebimiz yok tamamen keyfi cnm
(1,122 puan) tarafından
Oda güzelmiş büyüdükçe ilgi istiyorlar yeni şeyelr keşf ediyorlar kaç yaşında oğlunuz
(3,867 puan) tarafından
3 buçuk yaşında cnm
(1,122 puan) tarafından
Maşllah ♥️
0 oy
(2,980 puan) tarafından
Gunaydin cnm oğlani okuka biraktim pazara gittim alisveris yaptim eve geldim simdi kahvalti yapiyorum süt misir aldim haslaniyor duduklude bnde evi temizliycem birazdan sanada kolay gelsinnn
(3,867 puan) tarafından
Oy MAŞALLAH bende toparladım evi çok şükür bi benim yatak odası kaldı onuda birazdan yaparım ben balkondayken oğlum benim yatağa geçmiş
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Günaydın sana'da hayırlı cumalar olsun yemek yapmayacağım bugün yiğenimin doğum günü var kardeşim oraya çağırdı bugün kasım ayı bizim veletlerin doğum ayı 7 tane kuzenden 4 tanesi bu ay doğdu pazar günü de kızım doğum günü onu bir kaç gün geçilmeli kutlayacağız inşallah
(3,867 puan) tarafından
Sohbetiniz bol olsun inşallah cnm iyiki doğmuşlar
(2,523 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim :)
0 oy
(3,019 puan) tarafından
Su an tek düşündüğüm uyku:D bebem kacinciya süte kalkıyor 
(3,867 puan) tarafından
Kalkıp geri yatıyorsa sorun yok benimki sabah 9 a kadar ayaktaydi
0 oy
(9,495 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ❤️ ❤️