siz son günlerde ne yediniz... Misal yeşil fasulye de benim bebeğimi mahfetti sağdım döktüm. Bulgur pilavı acayip gaz yapar. Sadece olaya alarji olarak bakmayın. Burdaki doktorlarda ordakinden farksız emin olun. Bi kaçı diyorki kakada kan yoksa bişi olmaz bağışıklık kazansın yedir diyor. Bi yandan alarji için diyet veren var. Sen yediklerine dikkat ediceksin 1
Sonra gaz yapmayan şeyler ye lifli gıdalar tüket 2
Sonra alarji olduğunu düşündğün bir gıda varsa tüketme yada her bir gıdayı 1 er hafta bırakıp gözlemlemeyi dene. Bu süredede bi çocuk alarjisi ve immünolojisi bölümüne başvur yapılabiliyorsa bi kan testi ver. Bende yarın bu testi yaptırmak istediğim için gidicem zaten. Şuan için sana başka nasıl yardımcı olayım bilemedim, bebeğine gaz damlası bak bu bir probiyotik ve onun buna ihtiyacı var. Bütün anneler gaz damlası kullanıyor. Sıcak uygulayabilirsin, uyku önceleri banyo bebeğine iyi gelecektir. Ayak tabanına masaj, karına LOVE masajı ve beslenmr sonrasi genirtme ve beslenme sonrası evde bi 10 15 dk lık bebeği dik tutarak kısa yürüyüşler gazını çıkarmada, sindirmede fayda sağlayacaktır. Aklıma gelenler bunlar. Bizde özele gidiyoruz bundan başka bi yardımı dokunmuyor zaten + olarak boyuna kilosuna vs bakıyor