0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (640 puan) tarafından

Hiç bir şey yemiyor ağzını kitliyor adeta. Bir iki lokma güldürüp ağzını açınca öyle yediriyorum ondan sonra gülmüyorda. Geceleri memeyi ağzından çıkarmaz oldu. Ne yapacağımı şaşırdım ya. Bir tek meyveyi çok seviyor. Onuda püre haline getirsem bir iki yiyor daha yemiyor. Sütüm yarıyor allaha şükür kilosu önde hatta ama gece acıkıyormu memeyi ondan mı bırakmıyor anlayamadım :(

3 Cevaplar

0 oy
(14,304 puan) tarafından
çok yedirmeye çalışıyor çsan reddeder. maksimum 1 yemek kaşığı yiyorsa yeter bu dönemde. sabırlı olacaksın 
-Reklam-
0 oy
(1,709 puan) tarafından
Şuan meyve sebze ek gıda yemese de olur sonuçta daha tadım sürecinde istemeyebilir gün içinde farklı saatlerde teklif edebilirsiniz yine de yemiyorsa zorlamayın zaten anne sütü alıyor o yetiyordur gün içinde gece de diş atağı veya ayrılık kaygısı yaşadığı için memede kalmak istiyordur sizi zorluyordur eminim ama bu süreç geçici bir süreç 
0 oy
(1,811 puan) tarafından
Meyveyi püre şeklinde vermeni tavsiye etmem o şekilde yiyen bebekler yemeklerden tiksiniyor sen onu bırak zamanla yemek isteyecektir 
(640 puan) tarafından
Püre şeklinde vermiyorum ikinci bebeğim onda yaptıklarımı uyguluyorum aynı ama yok yemiyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 208 göst.
0 oy
5 cevap 618 göst.
0 oy
5 cevap 147 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Melezprenses (441 puan) tarafından soruldu

413,921 soru