0 oy
1,267 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,821 puan) tarafından
Bu postu paylaşan kişi hesabını kapatmis amaç ne burda neden hesabını kapatıp gidiyor ? Olayı biz mi gördük biz çabalıyoruz merak ediyoruz kaç gündür elimizden ne geliyorsa yapalım diye ? Yani ben böyle birşeye şahit olsam ortalığı yıkarım müge anlı haber kanalları her yere giderim... Bana kandirildik gibi geliyor şuan. Zaten polisin bu olaya müdahale etmemesi de saçmaydı. Bilemiyorum ama bu kadar şikayete sebep olan kişi eğer trolsa iyi böyle bir olay olmaması benim içimi daha çok rahatlatır. Kandirilmak çok kötü birşey ama hele bir bebek üzerinden duygularla oynanması. Admin filan birşey yapabilir mi acaba???

38 Cevaplar

+1 oy
önce (16,218 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bence yalan değildi ben bile şikayet ettim 

Kişi her yoruma itina ile cevap verdi ve bı yorumda ailesinin polise gittiği için demedigini bırakmadığını söyledi.

Ve bu şahıs korktu o yüzden hesabını sildi korku insana herşey yaptırır sikayetlerimiz umarım gerekeni yapar bence yalan değildi umarım.yalandir ama değildi bı insan bu kadar pislesemez.

Konuya gelince admine yazdım hesabı kendisi siliyor eminim haberi bile belki yoktur tek tek post takip edemeyiz siz yazinca fark ettim sildgini bende 
önce (3,821 puan) tarafından
Ben de şikayet etmiştim cimerden. Yanıt da gelmişti hatta atmıştım. O kadar çelişkiler var ki sinem daha çok konuştu sunny ile sorular sorunca farklı şeyler yazdı bak sinemle de konuş farklı cevapler veriyor. Aile ne kadar belalı olursa olsun devletten büyük değil iki yaşında bir kız çocuğunun istismara uğradığını aile onaylandığı halde neden şikayete baksinlar ki? Verdiği adrese bak öyle bir adreste yok.  Polisin konuşmasını duydum filan diyor bir ablam gördü diyor bir ablamla gördük diyor. Giderken bir açıklama yapabilirdi . Ailenin bir ismini verebilirdi polis filan çağırdı daha önce şikayetler oldu dedi illaki duymuştur aileden en azından birinin ismini soyismini. Şimdi ne adres ne bir isim var bir foto var ordan yetkili nasıl bulsun. Umarım polis ip adresinden filan kişiye ulaşır da en azından doğru olup olmadığı ortaya çıkar.
-Reklam-
+4 oy
önce (596 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Bu tarz durumlarda adminin hesabı silmemesi gerekir
önce (3,362 puan) tarafından
Admin 8nun postunu mu takip ediyor
Ne demek admin yoksa editörler var tabi ki takip edilmesi lazım bu kadar insanı kandırıp gidemezsin yani
önce (1,863 puan) tarafından
DP de tam olarak düşündüğümde buydu. Fato yanlış anlamasın ama konuyada dahildi. Silindiğini görünce şok oldum
önce (36 puan) tarafından
Kız ben yanlış anlaşılmayı düzeltmek için tekrar hesap açtım ya aa günahımı almayın ama
önce (1,863 puan) tarafından
Görmedim açtığını. Günah almak değil amacım,sen olsan n düşünürdün ? Yardım ederken birden hesabı kapattın
+1 oy
önce (893 puan) tarafından
Bn nedense bastan beri troll oldugunu dusundum insallahda oyledir gerci
Trolse ben daha burda hiç birşeye inanmam böyle bir konuda dahi yalan soyliycek kadar vicdan ahlak yoksunuysalar artık pes
önce (893 puan) tarafından
Biranda ortadan kaybolunmasi onu gösteriyor sanki
önce (5,263 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Burada bir anne çocuğunu covidden vefat ettiğini paylaştı herkes çok üzüldü  ama sonra ne oldu yalan olduğu ortaya çıktı. Bir anne çocuğum öldü nasıl der nasıl yakıştırır.
O posta ben inanmadım , taciz tecavüz olayına hele bir bebek taciz ediliyor, aile hep oluyor diyor polis tamam hadi bana eyvallah deyip geri dönüyor? Canı sıkılan burada aksiyon arıyor.
önce (11,102 puan) tarafından
ya yalandı iş büyüyünce kaçtı ya da gerçekti kendi başını yakmamak için kaçtı
Bu insanlara bişey diyemiyorum. Ne vicdan kalmış ne ahlak sorsan müslümanlar ve insanlar. Verdiği adres yanlış bir yere çıkmıyor. Bir isim soyisim yok video foto zaten yoktu....
+1 oy
önce (3,562 puan) tarafından

Biliyorum şimdi linç yerim ama 

GRAM İNANMADIM HİÇ BİR ÇABADA SARF ETMEDİM ÇÜNKÜ YALAN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM POLİS ŞİKAYET OLMASA BİLE O ŞEKİLDE BIRAKIP GİTMEZ KENDİNİ VE MESLEĞİNİ TEHLİKEYE ATMAZ 

Hassas bir konu olduğu için ben ilk başta yalan olduğunu düşünmedim cimere de yazdım ama dün baska bir postta da konuştuk polisin aile kabul ettiği halde işlem yapmadan gitmesi bana da mantıksız geldi. Adreste çıkmıyor bir isim soyisim zaten vermemişti hesabı da kapattı gitti
Sonunun böyle olacağı belliydi cnm
İğrenç insanlar var gerçekten
Çokkkkkk
+1 oy
önce (465 puan) tarafından
Galiba bende linç yiyecem nedense ben pek inanamadim. Vicdanlı olan kimse zaten o bebeği öyle bırakmaz ne yapar ne eder herkesi ayağa kaldırir polisler nasıl birşey yapamayız dediler öyle birşey olmaz eşim polis memuru az çok bilebiliyorum prosedürü ya. Hiç bir polis öyle bırakıp gitmez bence 
önce (465 puan) tarafından
Ama inşallah yalandır rabbim ne olursun yalan olsun
Aynen canım ama insanların vicdaniyla oynadı resmen
0 oy
önce (6,143 puan) tarafından
İnşallah yalandır aklımı yitirecem yeminle 
İnşallah yalandır ama neden böyle bir yalan yani zaten her gün iğrenç haberlere uyanıyoruz bizim psikolojimizi daha fazla bozmaya ne hakkı vardı
önce (6,143 puan) tarafından
Vallahi belki inanmazsin ama kaç gündür düşünmekten ağlamaktan kafayı yedim
0 oy
önce (7,639 puan) tarafından
 Yok artık bunuda troll olarak yapilmaz herhalde. 
Yani inşallah troldur kaç gündür benim kafam orda. Bu  yalansa bence bu yalanı ortaya atan kişi cezalandırılmalı bence
0 oy
önce (1,463 puan) tarafından

Yok artık :O gelip gidip birsey oldu mu diye bakınıyorum ama o postu açan kişi ne bi post ne aktiflik gormedim

Bir gün sonra yazdı daha da yazmadı hesabı neden sildi yani yazık günah burda herkesi boşa mı üzdü
Hesap silmesi başlıca saçma onca insan ondan haber gelişme bekliyor çoğumuzun içi gitti o posta anlatım tarzı fln başlıca yalansa neden küçücük çocuk üzerine ve ince ince anlatması ayyy
Valla birşey diyemiyorum nerden bakarsan bak yaptığı saçmalık şimdi biz ne olup bittiğini nerden bilicez ki orda yaşayan mi var başka birisi mi var yok
Aynn öyle inşallah öyle bi durum yoktur varsada o çocuk inşallah kurtulmuştur
Evet dün baska bir postta da bunu konuştuk bu nokta bana da çok saçma gelmişti
0 oy
önce (543 puan) tarafından
Oyuzden burda açılan biseye hemen atlamiyorum çok ilgincl t insanla r böyle şeyler neden uydururlar 

İnşallah yalandır 
önce (665 puan) tarafından
Haritada bile ev çıkmıyor trol olduğu ordan belli adana sosyal hizmetler de Seyhan da küçük oba diye bir yer gözükmüyor ama bir bakalım demişti şimdi aklıma geldi
Evet öyle aynen kucukoba mezarlığı çıkıyor sadece ama umarım bunu yapan kişi ceza alır. Hem bizi üzdü meşgul etti hem yetkilileri aynı şekilde...
Aslında bizi aradıklarında direkt hesap ismini versek ip den bulurlar kadının ki olduğunu
Zaten ben ekran görüntüsü link paylaşımı filan yapmjstim umarım ordan bulurlar ve bu kadına ceza verirler herşey yalan olduğu ortaya çıkarsa
Bende aynı şekilde ekran görüntüsü attım hemde ismini  göstererek
0 oy
önce (135 puan) tarafından
Ay bende baktım silmiş hesabı. Kac gündür düşün düşün kahroldum. Ben böyle birseye şahit olsam o bebegi asla bırakmazdım 
Hangi vicdanı olan bırakır ki canım banane deyip donemezsin daha bebek
önce (135 puan) tarafından
Öyle tabiki post sahibi korktu mu trol mü yaptı aklım kaldı ya
0 oy
önce (6,367 puan) tarafından
Umarım yalandır ama korkup sildirdiğini düşünüyorum 
Bunu yazıp gidebilirdi canim o zaman onu silah zoruyla tutucak halimiz yok. Olayı gördüm diyen tek kişi o biz ne anlaticaz birşey görmedik ki. Çok saçma
önce (6,367 puan) tarafından
İnşallah senin dediğin gibidir ve yalandır kuzum
önce (730 puan) tarafından
İşte korktu demekki Müge anliya cikalacagi filan konuşuldu üstüne kalmasın ablası da ords oturuyor onlara muhattap olmasınlar diye düşünüyorum ben açıkçası
Bana böyle masum gelmiyor valla verdiği adrese bakan var mı öyle bir adres çıkıyor mu
önce (730 puan) tarafından
Bilemiyorum csnim inşallah öyle bı durum yoktur eğer yoksa o kadının ceza alması lazım iftira üzerine
0 oy
önce (3,362 puan) tarafından
Kapatıp yeni hesap açmışlardı r
0 oy
önce (16,614 puan) tarafından
Polis geldi aile ilk defa olmuyor deyip gönderdi dediği yerde inanmayı bıraktım. Evet inkar edebilirler belki ama kabul etmeleri durumunda onun çocuğu onun seçimi deyilecek durum değil 
Dimi dün bizde bu konuyu konuştuk başka bir postta bana da saçma geldi orası dedim hatta post sahibinin hatalı ya da eksik anlattığı birşey var demiştim. İs buyuyecek diye korkup silmiştir diyorlar ama bu bana hiç inandırıcı gelmiyor en azından silerken bir post atar bir gelişme olursa yeni hesap açıp duyururum da diyebilirdi. Her türlü bir saçmalık var
önce (16,614 puan) tarafından
Ama böyle olayları uyduran kişiler de en az istismar yapan kişiler kadar sapık ruhludur
Çok doğru bir tespit
0 oy
önce (695 puan) tarafından
İnşallah bu haber doğru değildir yalandır cidden herkes trollemiştir o kadar çok üzüldüm ki o yazılanlara ondan sonra sürekli kadını takip etmeye baktım herhangi bir şey yazdı mı haber verdi mi etti mi normalde pek burayı kullanmıyorum arada sırada bakıyorum işte nadiren ama onun için sırf iki gündür 3 gündür sık sık girmeye başladım herhangi bir şey var mı diye yazılan hiçbir şey yok inşallah yalandır diye düşünüyorum 
İnşallah yalandır canım en azından biraz içimiz rahatlar. Benim iki buçuk yaşında kızım var okuyunca içim cız etti. Bebekler çocuklar en hassas noktam hani herkesin bir zaafı vardır ya benim de bu
16 aylık bir kızım var yani Rabbim esirgesin bütün evlatlarımızı kötülüklerden şerden her şeyden yani kısaca yani ben okuyunca artık yüreğim dayanamadı ya yüreğim kalktı ağlamaya başladım bunu anlatamam ama inşallah diyorum ki hani o kadar ağladığıma rağmen İnşallah yalandır da en azından içimiz rahat etsin hiç değilse
İnşallah canım inşallah yalandır
İnşallah be canım
0 oy
önce (3,234 puan) tarafından
Çocukla ilgili acılan her postta yorum yapıyordu, ben o postu gördüm polislerin birşey yapmadan gitmesi soru işareti oluşturdu kafamda ama trol olsa neden adresi yazsın ki o da var. Korkup kapatmışta olabilir dediğin gibi yalanda olabilir. 
Bence de, bakti buradakiler vicdanlı böyle kendi kendine eğlendi ne acı 2 yaşındaki bir çocuk için böyle bir post açması daha vahim yalansa tabi, admin neden bu hesabı kapatıyor ki hiç anlmiyorum
Bilmiyorum aslında fatoya sormak lazım başka hesap filan açıldı mı o ipden
Evet, sizler şikayet ettiniz bir sonuç almadınız mi. Merak ettim yalansa size de haber gelir bence. Ben sikayet etmedim valla emin olamadım yorum da yazmadım yazsaydım lincc yerdim kesin
Ben ettim canim koruyucu ve önleyici hizmetler daire başkanlığı tarafından yazışma ve değerlendirme sureci nedeniyle beklemeye alındı diyor.
Anladım canım aksi bir durum olsa haberiniz olur, kadın bir bomba attı ortaya kayboldu gitti
0 oy
önce (2,001 puan) tarafından
Ayyy nolmus kaç gündür gelemedim buralara şok oldum postunu görünce
https://annelertoplandik.com/forum/16185602/yasindaki-bebege-yonelik-istismari-onlemek-icin-yapmaliyiz

Bu postu oku canım birisi bu postu açtı sonra da hesabını silmiş
önce (2,001 puan) tarafından
Offf insallh yalandir. Polis gelip tamam diyip dönmez yalan gibi geldi.
0 oy
önce (1,860 puan) tarafından
Biri bir yorum yazmıştı post sahibine sorular sordum bana sanki ona yalancı demişim gibi sinirlendi falan diyordu kimdi o. Acaba o konuşmadan sonra kimse bana inanmıyor diye sinirlenip silmişte olabilir. Yemin falan ediyordu böyle birşey oldu diye. Ama eğer trolse Allahından bulsun. Böyle şeyin şakası olmaz. Aktif olmayan ben 2 gündür sırf bu yüzden buralarda daha çok aktifim.
Verdiği adrese de bak canım hic birşey çıkmıyor
Ne diyeyim ya. Dedim aslında bu kadın niye aktif değil diye sorguladımda. Neyse varsın oynanan bizim duygularımız olsun bir çocuğun hayatı değilde. Ama bununlada yapmassın be yapmamalısın yani.
Aynen öyle canım bir de post acan kişi bir isim de paylaşması doğru düzgün adreste yok ben yalan olduğunu düşünüyorum şuan hesabı da silip gittiğine göre
Ne diyeyim hayat boştur lomuydu o hanımefendinin nicki sürekli şikayet ediceğiz diye post açmıştı kadıncağız bu postu görünce cok üzülcek şimdi bizim gibi.
İnşallah gerçek değildir troldur gerçek olmasından iyi bir cocugun öyle bir muamele görmesindense bizim boşuna uzulmemiz çok daha iyi canım
0 oy
önce (12,613 puan) tarafından
Verdiği adreste kendi kavgalı olduğu birileri var muhtemelen en başından beri bunu düşünüyorum. Cayır cayır adres verdi ki şikayet edilsin onların başı ağrısın ama kendi başı ağrımasın. Böyle bir şey olsa burayı ayağa kaldıran orayı da kaldırır
Canım adresi Google a yazdım hiç birşey çıkmıyor haritalardan da baktım böyle bir adres görünmüyor ayrıca o kadar şikayet etti vs herkes şikayet etmiş bişey olmamış demesi de saçma bir isim soyisim vermemesi de saçma sonra hesabı silip gitmesi de camasi bence troldu duygularımızla oynadı gitti ben öyle düşünüyorum. Şimdi bunlara da bakıp eyleniyordur belki
önce (12,613 puan) tarafından
Yalan canım muhtemelen ben yazmadım bile gördüğüm halde. Buna kimse susmaz yok bana bela olmasınlar diye hele ki bir anne.
Allahindan bulsunlar ya bu kadar insanı üzmeye ne hakkı vardı ki yazık hasta ruhlu pisljkler
0 oy
önce (175 puan) tarafından
Ben inandım ne yalan söyleyim ama hikayede biieyler eksikti hatta dün baya bi yprum yaptım biriyle ney papaz olduk. Ben yazan adresi sorguladım haritalardan adres tam değildi. Dün bunu da dedim. Aman hayırlısı
Aynen o yorumda ben de vardım hatta demiştim polis öylece gitmez çünkü bir bebek söz konusu
önce (175 puan) tarafından
Evet bilmezmiyim kocası bey polis olan bi hanım vardı papz olmuştuk... Giremiyorum uygulamaya çok sonuç ne gelişme var mı
0 oy
önce (11,061 puan) tarafından
Burda çocuğum öldü diyen insanı gördük ya insan nasıl çocuğuna yakistirir 

Ben polisin bişey yapmadı dediği yerde inandırıcı gelmedi 

İnşAllah ta öyledir 
Onların ben vicdanına kara kalbine tüküreyim. Kimin ne yaptığı dediği hiç umrumda olmazdı ama bir bebek üzerinden böyle asaglik bir senaryo kurmak iğrenç gerçekten .

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
+2 oy
9 cevap 429 göst.
0 oy
5 cevap 70 göst.
0 oy
27 cevap 1,242 göst.
10 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu

403,974 soru

12,102,191 cevap