+1 oy
3,650 göst.
Diğer kategorisinde (4,425 puan) tarafından
Bu postu paylaşan kişi hesabını kapatmis amaç ne burda neden hesabını kapatıp gidiyor ? Olayı biz mi gördük biz çabalıyoruz merak ediyoruz kaç gündür elimizden ne geliyorsa yapalım diye ? Yani ben böyle birşeye şahit olsam ortalığı yıkarım müge anlı haber kanalları her yere giderim... Bana kandirildik gibi geliyor şuan. Zaten polisin bu olaya müdahale etmemesi de saçmaydı. Bilemiyorum ama bu kadar şikayete sebep olan kişi eğer trolsa iyi böyle bir olay olmaması benim içimi daha çok rahatlatır. Kandirilmak çok kötü birşey ama hele bir bebek üzerinden duygularla oynanması. Admin filan birşey yapabilir mi acaba???

38 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ama adres falanda vermişti.  Üstelik baya aktifti anlamadım Valla neler döndüğünü 

(4,425 puan) tarafından
Adres çıkmıyor ki sallamis adresi de
-Reklam-
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Hesabını komple mi kapatmış kişi birde bana geçen atıyordu bir sürü laf sayıyordu aklımı deliricem 
(1,715 puan) tarafından
Kullanıcılar da adı hala var canım puanı duruyor sorduğu sorular cevapları falan hep silinmiş ama hesap duruyor
(4,425 puan) tarafından
O başka hesap canım bu kişi silmiş hesabını fato da söylemişti
(1,715 puan) tarafından
Aynı isimli iki kullanıcı olabiliyor mu kız çünkü benim gördüğüm hesap ocaktan beri açık hesap
(4,425 puan) tarafından
Bir ekran görüntüsü alıp ekleyebilir misin cano
(1,715 puan) tarafından
Hemen canı bekle
0 oy
(2,297 puan) tarafından
Ben inanmadım ona açıkçası dikkat çekmek istedi 
(4,425 puan) tarafından
Onun çekeceği dikkati.... Ben ksarim da diyebilirdi bu kadar düşmesine gerek yoktu
(2,297 puan) tarafından
İnsanlar şuan bu konularda daha hassas cunku
(4,425 puan) tarafından
Ülke kocaman bir vicdansız ahlaksız insan çöplüğüne döndü...
(2,297 puan) tarafından
Evet felaket durumlar.
0 oy
tarafından
Herkes trol oldugunu dusunuyo suan anladigim kadariyla InsaAllahda oyledir ama burda hamilesi var emziklisi var bu kadar üzüntüye sokmanin ne anlami vardi ortaligi ayaga kaldirdi hadi biri Allah korusun cocuguna bisey olsaydi birinin sutu kesilseydi 
(4,425 puan) tarafından
Benim şikayette yok. Olan varsa yazar umarim
tarafından
Post sahibi de ortaya cikmadi ya yatiyorum kalkiyorum krndi cocugum gozumun onune geliyo o da w bucuk yasinda icim hic rahat degil kac kisi polise sekayet etti muge anliya kadar yazildi dimi bisey olsa illaki cikar kurtarirlar dimi benim icim hic rahat degil
(4,425 puan) tarafından
Sadece polis bile bu işin peşini bırakmazdı canım yedi bela olsalar ne yazar bir ters kelepçeyle bakar
tarafından
Dimi ya icim cok kotu elinden bisey gelmiyo yatiyorum kalkiyorum cocuk ogluma bakiyorum o kiz aklima geliyo Allah'm sabir ver nolur bi gelisme olursa bana da haber edin
(4,425 puan) tarafından
Bir gelisme olursa muhtemelen post açılır canım. Benim şikayette olursa ben yazarım
0 oy
(129 puan) tarafından
Eğer yalansa troll de allahindan bulsun dün akşam gördüm burda hiç aklımdan çıkmıyor kafayı yiyecektim resmen bu kadar basit olmamalı ya insanları kandırmaya aldatmaya çalışmak 
(4,425 puan) tarafından
Aynen öyle ben de kaç gündür kötüyüm düşünüyorum. Benim kızım da iki buçuk yaşında nasıl içim cız etti bilemezsin ya.
0 oy
(13,780 puan) tarafından

Buda yalansa gerçekten pes ama içimden bir ses doğru diyor :'(

(4,425 puan) tarafından
Nurcum valla ben de yalan olmasını ümit ediyorum çok çelişkili konuştu ve polis neden gidip hicbirsey yapmasin o noktada kaldım. Verdiği adreste yanlış öyle bir adreste yok
0 oy
(770 puan) tarafından
Arkadaşlar olay ne ben kaçırdım olayı hiçbşy anlamadım biri anlatabilirmi
(4,425 puan) tarafından
https://annelertoplandik.com/forum/16185602/yasindaki-bebege-yonelik-istismari-onlemek-icin-yapmaliyiz

Bu postu yazan kişi yanlış adres vermiş ve hesabını kapatmis. Bizde şuan bu yazılanların doğru olup olmadığından şüpheliyiz ki inşallah yanlıştır bizi kandırmış olsun
(770 puan) tarafından
Yalanmış gibi geldi hiçbir polis daha öncede olmuş ailenin bilgisi var falan demez maalesef ki gündemde çocuk istismarları olduğu için ortalığı karıştırmak istemiş olabilir gören şahit var ve ailenin rızası varmı dicek polis insanların sinir uçlarına nasıl böyle basabiliyorlar ya eğer doğru olsaydı dediği kapatmazdı zaten polise şikayet edecek cesareti varda burdakilerdenmi korkup gidicek bence
(4,425 puan) tarafından
Bana da yalan geldi zaten birşey yazmadan çekip gitmiş
0 oy
(2,593 puan) tarafından
Zaten kadının attığı fotoğrafta ki ev o kadar uzaktı ki çektiği yerden. Ben düşünmüştüm ta ordaki çatıda olan biten olayı nasıl gördü de sesini taaa ordaki çocuğa nasıl duyurdu diye. Çok uzak bir kere . Bir de kanepe vardı çocuğu oraya yatırmış diyordu. Iyi de evin damında duvarlar var sen o kanepeyi göremezsin zaten.
(4,425 puan) tarafından
Bir ablam gordu diyor bir gördük diyor ne dediği belli değil başka insanlara yaptığı yorumlarda da çelişkileri vardı.
0 oy
(948 puan) tarafından
Olay ne gerçekten Merak ettim
(4,425 puan) tarafından
(948 puan) tarafından
Ay Allah'ım  sen koru ne yapmamız gerekiyor ki o yavruyu kurtarmak için yer neresi aceba bunu yazan kişinin adresine polis ulaşır aslında
(4,425 puan) tarafından
Canım zaten yazıldı müge anliya ama bir fotodan birşey bulunması çok zor. Biz burdan cimere de şikayet bildirdik. Post acan kadının verdiği adreste yanlis. Bir isim de yok. Konuşmaları da çelişkili. Burda bu postun yalan olduğunu düşünüyoruz . Kadın hesabınj da kapatim hiçbir açıklama yapmadan gitmiş.
0 oy
(948 puan) tarafından
Müge anlı nin hattına atalım birlik olup o.bir şekilde ulaşır bu eve arkadaşlar 
0 oy
(948 puan) tarafından

0535 365 52 52 müge anlı waatsap hattı  yalan da olsa doğruda olsa bu konu açılmalı ben attım sizlerde atın bir bebeğimizdaha ölmesin 

0 oy
(948 puan) tarafından

0535 365 52 52  kızlar postu yukarda tutun müge anlı ihbar hattı herkes evin resmini yollasin

0 oy
(768 puan) tarafından
Ben çok inandım ama umarım doğru değildir. Şikayet kaydı oluşturdum, doğru değilse bile insan neden böyle bişey soylesin ki. Hassas olunan bı konuda insan neden böyle bı yalan soyler kafam almıyor. 
(4,425 puan) tarafından
Ben de olusturmustum ama baksana hiç bişey net degil
0 oy
(419 puan) tarafından
Yer adana demıstı canım yalan değil adana erkekleri baskıcı olur kadın başına iş almaktan korkmuştur 
(4,425 puan) tarafından
Adana insanı mert olur canim iki yaşındaki bir çocuğa bunun yapıldığını duyan hangi erkek sessiz kalır ayrıca polis aile olayı kabul ettiği halde nasıl video fotoğraf ister nerden bakarsan bak saçma. Kadında sildi hesabi gitti. Umarım o hesap incelenir doğru ya da yalan ortaya çıkar. Biz kime ulaşıp bunu sorucaz bizi de yüzüstü bırakıp gitti.
(419 puan) tarafından
Canım ben adana da doğdum büyüdüm adana insanı elbette merttır ama kadınları da baskı altındalar biraz. Korkudan basına iş almamak ıcın hesabı kapatmıstır. Adana da çok fazla olay oluyor olaylar bitmiyor inan.... Kım olsa peşine gider bu a reızlıga goz yummazdı ama işte karın bariz belli korktu.
(4,425 puan) tarafından
Ya canım bu olayı eşine dostuna söylese mahalleli bunların evi başına yikmazmi biz İstanbul'dayz böyle birşey olsa o kişiler linç edilir polisi bile beklemeden üç beş kişiye bunu söylemen yeter
(419 puan) tarafından
Evet söylese inan o çocuğu eşs. Ek sudan gelınceye kadar döverlerdı ama ne bileyim bırazda vicdan meselesi galiba
0 oy
(684 puan) tarafından
Aaa inanmıyorum ya böyle bir konuda yalan söylenır mı bir daha kullanmam bu uygulamayı ya her yerden şikâyet yazdım hassas noktam bebek cocuklar
(4,425 puan) tarafından
Benimde öyle canım gerçekten öyle çok kişiyi üzdü burda kaç gündür o bebeği düşünüyorum ne halde diye ama hesabı silip gitmiş en azından yalansa yalan deseydi ya da doğruysa da korkuyorum bir gelişme olursa gelirim deseydi ya da en azından doğru bir adres isim filan verseydi
0 oy
(1,715 puan) tarafından
bak bu hesap kapanmamış 
(4,425 puan) tarafından
Foto gözükmüyor canım
(1,715 puan) tarafından
Attım yeniden anlamadım foto yüklenmemiş bunda
0 oy
(1,715 puan) tarafından

Bak bu hesap az önce atamadım resmi

image

(1,715 puan) tarafından
Aynı isim ama aynı isimli başka hesaplar da olabiliyor mu
(4,425 puan) tarafından
Onun nicki Sunny0101 mis şimdi ekran görüntüsüne baktim
(1,715 puan) tarafından
Hmmm anladım neyse avukatıma bir sorarım yarın Bişeyler yapabiliyorsak burda bir post açarız senin cimer şikayetinde son gelişme ne
(4,425 puan) tarafından
Aynı degisen birşey yok haftasonu olduğu için
(1,715 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(483 puan) tarafından
Ben de okumuştum o postu. Söylediklerinin hepsi yalan. 2 yaşındaki bi bebe istismar edilse hastanelik olurdu. Tecavüz bulgusu bulunurdu. Bebeğin özel yerinde başkasının dna izi var mı yok mu mutlaka bakılırdı. Aile doğruladı diyor, şikayetçi olmadı o kişiden diyor. Bu bebek bi eşya değil ki ailesinin şikayetine bakılsın. Şikayetçi olmasalar da devlet o bebeği aileden alır. Hatta o aileyi de tutuklar. Çocuğa cinsel istismar suçtur. Aileye falan bakılmaz. Aile bu olayı ört bas ederse aile tutuklanır. 
(4,425 puan) tarafından
Evet katılıyorum bana da kandirildik gibi geliyor

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mryftma (86 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 655 göst.
0 oy
5 cevap 115 göst.