0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (87 puan) tarafından

Bugün 2. Günüm.Ama çok zorlanıyorum, midem o kadar yemeye alışmış ki bir anda afalladım.1 ay devam edebilir miyim bilmiyorum.Kendime güveniyordum ama sanki güvenim azaldı.Diyetisyene gidenler ne Zaman alıştınız mideniz ne Zaman küçüldü.? Bana birşeyler söyleyin tavsiye fikir herşey olur yoksa bu gidişle pes edecem gibi ?

8 Cevaplar

0 oy
(18,099 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çok aşırı aşırı kilo veremedim ama kendimi kontrol etmeye alıştım günde iki ekmek yiyen bir insandım şimdi bir dilim tam buğday ekmeği yiyorum tabak tabak pilav makarna yerdim ama şimdi yemiyorum ama aramıyorum da benim amacım hayatıma yaymak bunu hep sağlıklı beslenmek öbür türlü giden geri geliyor 
-Reklam-
0 oy
(7,065 puan) tarafından
1 haftada düzeliyorsun bırakma az sabret canım sonra zaten istesede yiyemiyor insan benim ilk 3 gün aşırı baş dönmem oldu mesela 
(87 puan) tarafından
Midemin küçülmesini çok istiyorum ya aşırı yiyen bir insandım sürekli bir şeyler yerdim.Hatta herkes tabağımi bitiremedim fln yazmış bana imkansiz geliyo,2 tabak daha ye deseler yerim yani o derece.
(7,065 puan) tarafından
Bitiremiyorsun ama gerçekten pes etme alışacak mide balon gibi çünkü yemeyince küçülüyor benim mesela sabah 2 kepekli galeta 1 yumurtadan mantarlı omlet 4 zeytin 1 kaşık krem peynir yarım domates salatalık koydum tabağıma 2 zeytin 1 galeta yumurtanın yarısı kaldı ☺️
(87 puan) tarafından
Ayy ne güzelll.. İnşallah bende öyle olurum.Canim çok tatlı çikolata istiyo ona nasıl alıştın peki
(7,065 puan) tarafından
Barlar var canım züber karma lifalif granioo onlardan tüketiyorum bitter çikolata serbest zaten 2 kare kuru meyve seviyorum ben birde kakao hindistan cevizi muz ve bitter çikolata ile bir tarif var onu yapıyorum
(7,065 puan) tarafından
Asrın tandırıda çok güzel lavaşlar aşırı tok tutuyor bilgin olsun
0 oy
(6,055 puan) tarafından
mode kuculmesi diye biraey yokki. bende diyetisyenle veriyorum kilo . sen kararli oldugun surece uyuyorsun. bi anda gozun donunce yersen hakim olamassan kendine degisen bise yok . eutin olarak uyacaksin listeye baska yolu yik. midem

kucukdi baska birsey almio fazla yiyemiyorum gibi bir yalan o
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Kalorisi az gidalar tuketerek agzini oyala canim salatalaik havuc çiğ lahana çig mor lahana gibi. 

Bizdeki duygusal açlik malesef. 
(87 puan) tarafından
Aynen,duygusal açlık.. iki gündür çok mutsuzum kendimi boşlukta hissediyorum,Ben birşeyler yiyerek mutlu oluyomuşum onu anladım.
0 oy
(9,613 puan) tarafından
Dinlen ama asla vazgeçme bu söz dolabiminda önümde durur hep

6 7 ay oldu sanırım bana zaman alır ama sonucunu güzel olur pes etme hemen 
0 oy
(13,124 puan) tarafından
2. Günde küçülmez 2 Günde büyümedi bacım bir sabır 
0 oy
(336 puan) tarafından
Canm ilk bikac gun baş agrisindan oldum bittim açlıktan ama.smd alıştım ekmek şeker yağ paketli gıdalar yemiyorum arada çok cnm isterse küçük kaçamak yaparım ama fazla değil çünkü insan alışınca canı istemiyo
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Çok açıktıgn zamanlar bol su iç. İştahı su kesiyor. Azimli ol ya kilo insana yakışmıyor hem görünüş olarak çok kaba duruyor hem sağlık açısından kötü. Yaza kadar zayıflarsin.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 270 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (208 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 48 göst.
0 oy
5 cevap 115 göst.

409,029 soru