0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Neler yapıyorsunuz anlatır mısınız? Sudan tuttun yaptiginz kürlere

5 Cevaplar

0 oy
(803 puan) tarafından

Ben değil ama kayınvalidem acı çehre tohumu ile 16 kilo verdi. Ha etkisi nedir nasıl tüketti ne yapti bilmiyorum. Google'dan bakabilirsn anca :D

(757 puan) tarafından
Acı çehre bağırsak delmeye kadar yolu var çok riskli bişey ben sadece akşam 5 e kadar yiyerek 10 kilo verdim ve internetten bulduğum sağlıklı yiyecekleri deneyerek kaçamak bile yapsam 5 de bıraktım 5 den sonra sadece su kahve ve çay tükettim
-Reklam-
0 oy
(429 puan) tarafından
Valla bn emziriom zayıflama kahvesine başladım günde bir bardak iki litre su kahvaltıyi ne kadar geç yaparsam o kadar iyi hatta sevmiyorum ben kahvaltıyi yapmiom 

Öğlen hafif bsyler mesela yulaflı yumurta çok az peynir ekmesiz 

Akşam normal abartmadan ne yemek yaptıysam onu yiyom 

Aksam6dan sonra bsy yiyip icmiom abur cubur sevmiom zaten 

Çok acikiraam bir tane mandilan 

Detox çayım var tarçın biberiye rezene yeşil çay kariismi onu içerim sabah akşam bebeğe gaz ypamsn dye 3 günde 1.5 kilo gitti bile 
(1,036 puan) tarafından
Onu sevmiyom bunu sevmiyom ne ile kilo aldın bacim sen
(429 puan) tarafından
Bn bu bebeğim olsun dye çok ilaç tedavisi oldum cnm kortizon iğneleri her ay vuruldum ondan aldım
Yoksa zayiftim
Ama paşam için değer
(1,036 puan) tarafından
Bnm de var 15 kilo fazlam ama yiyorum yani herşeyi hemde çocuklardan bize kalan miras bunlar
(429 puan) tarafından
Tabi cnm
O kadar da takmiom kafaya ya alt tarafı 5 kilo oda elbet gider  ki doğum yapalı 3 buçuk ay oldu 10 kilo verdim bile
 Herkes verme zayıf yakışmıyor sna dio bn takiom kafaya
Yoksa paşaların için kilolu olmuşum ne fark eder oldular iyi ki varlar ya allhima şükürler olsun
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Günde 3 litre su. Minimum 40 dk yürüyüş. Kahvaltı en erken 12.00 de. En geç yemek yeme saati 17.00. max 18.00 daha ilerisi değil kesinlikle bu saatten sonra ağzıma tek lokma dahi birşey koymadım. Su ve sade soda içtim. Bu yöntemin amacı leptin hormonunu çalıştırmak. O da yemekten 4 saat sonra salgılanmaya başlıyor. Gece yapılan açlık hem bağışıklık sistemini güçlendirir düzenler hem uykunuzda da yağ yakarsınız. Yemeklerde protein ağırlıklı beslendim. Karbonhidrattan kaçındım. Kahvaltıda en az 2 yumurta haşlanmış veya tereyağında sahanda yumurta olarak. Yanında domates salatalık zeytin peynir çay. Bu arada buna karatay kahvaltısı da deniyor. Kitaplarını okumuştum. Bu yöntemle neredeyse hiç çaba sarf etmeden kilo veriliyor. Bunu artık normal hayatıma entegre ettim bu şekilde besleniyorum. 
tarafından
Kaç kilodan kaç kiloya dustun
(2,375 puan) tarafından
Bu şekilde yaparak 58 den 52 ye düştüm yaklaşık 2 ayda
0 oy
(230 puan) tarafından

image

bu kahve birde çay var onun ikisini kullandım ama günlük lessi dee yaparak iki ayda 7 kilo verdim arkdasm tavsiye etmiştim şuan hayla kullanıyorum 
(230 puan) tarafından
Boğazıma dikkat edemiyorum o yüzden çok yiyordum bu kahve istahimi kapatıyor o yüzden daha az yemeni sagladi
0 oy
(1,179 puan) tarafından
kür falan yapmadan 3 ayda 12 kilo verdim  cnm 

sabah kahvaltıdq ekmeksiz ne yersen ye yağsız olucak kızartmalar dan uzak durucaksın tabi aralıklı oruç oluyp bu öğün olarak yoğurt süt istersen ceviz 

akşamda ekmeksiz sebze temeği az yağlı salata et tavuk böyle rahat verdim 76 kilodan 64 düştüm 
(2,096 puan) tarafından
Dediğin herşeyi yapıyorum 2 haftadır gram gitmedi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 175 göst.
12 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda... (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 429 göst.
28 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde B. Sema (605 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.

Kategoriler

1,447,494 soru

23,777,258 cevap

316,218 kullanıcı

...