0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (1,823 puan) tarafından

Bugün usg çekildim 

imagebe nabiza gözüken bu. doktor kağıt vermedi zaten. rapor ayrıntılı gözükmüyo acaba sonradan  mi sisteme düşer 

2 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından
Aslinda çekildigi gibi düşer ama belki hastanenin sistemi bozuktur 
(1,823 puan) tarafından
Valla bişey de demediler sordum bi kağıt vermiycekmisiniz yok dediler.
(191 puan) tarafından
Doktorun yanına çıkmadın mi canim
(191 puan) tarafından
Bende çok meme ultrasonuna girdim doktorun yanına çık o söyler kötü bisey var mi kitle vs
(1,823 puan) tarafından
Zaten doktorla birebir konuştuk usgyi kendi çekiyor biyopsi, tomogrofi, memografi ameliyat hepsini kendisi yapıyo radyoloji doktorunun. Kağıt vermedi dedim hocam basit kist mi yok dedi basit değil ama içi kanlanmamis bi kitle dedi 1 yıl sonra gelirsin dedi
(1,823 puan) tarafından
Popilom gibi bişeyler diyordu 2 radyoloji birden baktı biyopsi gerektirecek bir durum yok dedi
(191 puan) tarafından
Hm bende de iyi huylu kitle var canım doktorum kağıt da verdi 1 yil sonra gel de senin gibi zaten biyopsiyi tehlikeli tanilarda alıyorlar ben bu sene ocakta gittim canım daha önce çekildiğim usg 2020 yılında ona bile bakti doktor mesela kafana takma orda gözüküyor dur mutlaka
(1,823 puan) tarafından
Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın .herkesi çoluğuna çocuğuna bağışlasın. Ben biraz stresli takıntılı biriyim cnm istemesemde takiyorum
(191 puan) tarafından
Amin canım cümlemizinkini
Stres bütün hastalıkların sebebi maalesef bende de fazlasıyla var icini ferah tut canim seninkide emzirmeden kaynakli mi oldu yani anne olduktan sonra
(1,823 puan) tarafından
Evet canm kızım şuan 5.5 yaşında bende 1 yıl olacak var. Senin bilgin varmı bilmemde hep diyolar tekrar çocuk olupta emzirince geçiyormuş ne kadar doğru bilmem
(1,823 puan) tarafından
Allah razı olsun hepsinden rabbim tekrarını nasip etmesin. İnşallah o duruma gelmeden geçer gider benimkide
-Reklam-
0 oy
(5,480 puan) tarafından
Düşüyor cnm doktor gördükten Radyoloji yazan kisimda
(1,823 puan) tarafından
Tmm cnm baklm belki haftaya düşer

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 61 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Starlice34 (197 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 175 göst.