0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (101 puan) tarafından
Kızım 1 yaşina giricek ne dogru duzgun yemek yer nede uykuya dalar cok zorluk cekiyorum ikisindede. Uyurkende uykusu geliyor yatagina koydugum gibi ayaga duruyor benimde bir suru işim oluyor uyusada yapsam diyorum. Cunki uyanik kaldigi süre hep onunla ilgileniyorum. Bazen cook sinirleniyorum bagiriyorum oda sesimi yükseltdigim için agliyor sonra kötü oluyorum oturup kendim agliyorum... Neden böyle anneyim diye kiziyorum. Cocuk işte uyumak istemiyor  diyemiyorum uyusada işlerimi halletsem diyorum. Benmi böyleyim sizlerdede varmi böylesi. Bi keresindede o kadar kızdımki yemek yememek icin agliyordu elinden vurdum. Hala hatirlayinca kalbim agriyor. Cok kiziyorum kendime

9 Cevaplar

0 oy
(2,428 puan) tarafından
Oluyor tabi canım ben hiç kızmam diyen var mıdır bilmiyorum ama o ben değilim:) sabrımızın zorlandığı zamanlar illa ki oluyor maalesef 
tarafından
Swni bi ben bi de bu gardasim anlar bacim :) yalniz degilsin
(2,428 puan) tarafından
Ahahha kesinlikle:))) neler çekiyoruz bir bilsen
-Reklam-
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Mutlaka kızmışlığım vardır ama ses tonuma dikkat ederim bağırmadım henüz ama yalan yok benim destekçim oluyor babam abim annem ablamlar çok ilgileniyor onun dışında yeğenlerim sürekli burda saatlerce oyun oynarlar. O yüzden bu kadar sakin oluyorum eğer tek olsaydım oğlum zor bir çocuk mutlaka delirtirdi beni. 
0 oy
(511 puan) tarafından
Hergün bağırmicam kızmicam diye üzülüp yatıyorum sabah yine delirtecek bişey buluyorlar kendime hakim olamıyorum birde benim iki tane düşün tımarhaneye yatmasam iyi biri 3 yaş sendromu biri 4 yaş herşeye ağliyorlar oyuncak tam başka herşeyle oynarlar evin içinden geçiyorlar ayağım altıma gelmiyor ama iki dklık ediyolar valla bıktım artık ;((
0 oy
(5,316 puan) tarafından
Sonucta robot degiliz sesimiz illaki yukseliyor mesela suan uyumasi lazim hala oyun oynuyor ama gecenseneye bakinca daha iyi kendi kendine oyalanabiliyor sabret canim buyudukce akillaniyorlar
0 oy
(795 puan) tarafından
Herkes öyle canim bende aynıyım bişi için ağlar tutturur kızarım daha çok ağlar inatlasiriz sona o unutur ben vicdan azabı çekerim çocuk işte ne olur yapsa derim üzülürüm icerlerim
0 oy
tarafından

Geçmeyecek gibi görünen şeyler geçiyor aslında bence biz bazı şeylerin sürekli böyle devam edeceğini düşündüğümüz içim stres yapıyoruz dönüşü böyle oluyor bende geçen gün oğluma kızdım ve poposuna iki üç kere geçirdim 3 yaşında dışarda oyuncak diye tutturdu eve geldik hala ağlıyordu dayanamadım artık popsuna vurdum yani sonra gidip o oyuncağı aldık annelik çılgınlık diye boşa demiyorlar ama benim oğlumda 1 yaşında ne yemek yerdi ne uyurdu üstelik çok sık hasta olurdu ayda iki kere olurdu bazen ama ayda muhakkak hastaydı yani üzülmeyi geçtim artık sinir olurdum gine hasta diye şimdi 3 yaşında yemeğini de yiyor uykusunu da uyuyor ama o günler bana sanki hiç geçmeyecek gibi gelirdi :( şimdi 1 yaşında oğlum daha var onun yemesi iyi şükür uyku sıkıntısı var ama şükür olsun şimdi hasta mesela geçer diyorum ilk oğlum hasta olunca uyku girmezdi gözüme ağlardım hep geçmeyecek sanıp yemek yememek mi istiyor üstelemiyorum mesela uyumak mı istemiyor tamam diyorum ev işleri çok önemli biley değil inan birak dağınık kalsın bende çok takardım temizlik kalıyor falan diye eşim gelince yapardım o oğlumla ilgilendirdi ama şu an iki çocukla tek çocukla yapamadığım şeyleri yapıyorum zaman ger şeyin ilacı biraz kendi haline bırak uyumak istemezse uyumasın yemek istemezse yemesin üstüne ne kadar düşersen o kadar yapmıyor ben bunu gördüm bunu bilirim 

0 oy
(577 puan) tarafından
Çocuklarımız 12 yaşına geldiğinde onlarla geçireceğimiz sürenin yüzde75 ini tamamlamış oluyoruz. Ortalama değer. Bunu düşün. Hayattaki en değerli varlığımız hatta tek varlığımız zaman. O an yapılmayan iş sonra yapılır. Ya da hiç yapılmaz ya ne kadar sorun olabilir. Ama geçen zamanı tutamıyoruz. Geçirdiğimiz anları değiştiremiyoruz. Bunu unutma
0 oy
tarafından
Bnde geçen snnemle konusuyirdum benimki 2 erkekler 2 ve 4 yaş onlara kızdım ağladılar sonra onları ağlattım diye bnde ahladim evde 3ümüx ağladık bildiğin ☺️ canları sağ olsun annnelik çok zor 
0 oy
(4,248 puan) tarafından
En basiti iş yapmasan bile dinlenmek istiyosun ben suçluluk duymuyorum anneyiz ama bizim de canımız var 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 553 göst.
7 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 429 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (669 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
0 oy
5 cevap 224 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (1,987 puan) tarafından soruldu