0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (1,196 puan) tarafından
Karşılıklı birbirimizi yıprattık ben sinirli biriyim kavga esnasında sakin kalamıyorum öfkemi alamiyorum derken kavga daha da büyuyor ve yasadigimiz  seylerin geri dönüsü olmuyor .En son ben yapamam dedim seyleri yaptm öfkemden o da söz vermesine ragmen el kaldirdı.Ve üç gün sonra hicbir sey olmamış gibi beni seviyormus gibi davranıyor anlam veremiyorum seven insan nasıl incitir evet karsilikli ama bende her sey sogudu bitti ayrılamiyorum çocuklarım vs nedenlerden dolayı ama hicbir sey onun gibi icim almıyor .Onun gibi olamıyorum soğuk duruyorum normal olarak ama onun beklentisi farklı .Ya ayrılamıyorum birlikte de evli gibi olamıyorum ne yapacagimı şasırdım nasıl ne kadar daha böyle gider bunun üstesinden nasıl gelecegim yasayan bilen akıl verebilir mi 

5 Cevaplar

+1 oy
(3,927 puan) tarafından
Ben sinirli biriyim deyip dilediğinizi söyleyemezsiniz, bunun altına sığınamazsınız. Ağızdan çıkan kötü sözler dayak yemekten daha ağır gelir insana. Boşanma niyetiniz yoksa ikiniz de saygıyı koruyup sonra sevgi bekleyeceksiniz. İlişkinizde saygı yok saygı olmayınca huzur mümkün değil 
(1,196 puan) tarafından
Evet söyleyemem ama yaptıkları canımi acıtıyor yasattıkları mesela sindiremiyorum söyluyorum samimi olmadan saygılı ol diyorum beni annenmisim gibi görme evin icinde diyorum
-Reklam-
0 oy
(1,040 puan) tarafından
Ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin olay bu allahim yardımcın olsun 
(1,196 puan) tarafından
Nefret ediyrum bu sözden annemin yıllardır kızlarına söyledigi tek söz...inş hayırlı bi yol göstersin Rabbim
(1,040 puan) tarafından
Öyle ama canim ya deveyi gudup kalacaksın evliliğin için daha sakin olmaya çalışacaksın yada ayrılmayı deneyeceksin
(1,196 puan) tarafından
O ayrılmayı deneyecek bi gücüm dayanagım olsa
0 oy
(3,385 puan) tarafından
Aynı sıkıntıları bir arkadaşım daha yaşıyordu bu sabah bavulunu ve çocuklarını alıp gitti olmuyor hiç bir şekilde dedi 
(1,196 puan) tarafından
Oturuyorum düsünüyorum yapabilir miyim nasıl olur vs..hadi böyle bir sey yaptım sonrası daha beter olacak hani diyorlar ya bosanabilecegin bi es seç
(3,385 puan) tarafından
Evet canım arkadasimda iki gün önce dayak yemişti bugünde dediki sabah etten puf tan sebeple kavga ettik dedi ve dediki ben anladım ki sevgi bitmiş dedi haklısın canım ne diyim insan ikilemde kalıyor düşünüyor Allah hakinizda hayırlısını versin seninde arkadaşıminda
(1,196 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(215 puan) tarafından
Erkek milleti yüzsüz bı millet bacım allahh sabır versin sanada banada 
0 oy
(4,804 puan) tarafından
Yanı ben de esın gibiyim artık.aynı evın ıcınde surat as as nereye kadar hem benım modum dusuyo hem cocuklara yansıyor bısekılde. Hıc takmıyorum yani. Sen de genelde sorunlu bi kocan yoksa bi şekilde sinddirceksin ya da mış gıbı yaocaksın. Yapcak bısey yok. 
(1,196 puan) tarafından
Su mış gibi yapmayı çok istiyorum nasıl becerebilirim bunu hic rol yapamiyrm oldugum gibiyim ama böyle olmak istemiyorum
(4,804 puan) tarafından
Ne kadarlık evlısın
(1,196 puan) tarafından
10 olacak
(4,804 puan) tarafından
Baya da olmuş aslında. 4 senede geldım ben bu evreye :D yanı yapımdan kaynaklıdır belkı de moralım bosuksa elım kolum kalkmaz benım o yüzden mecbur mesela konusmaya başlıyorum sonra zateneskı halımıze dönüyoruz. Yani evliliğimde genel devam bı sorunum  olmadıhı için zor olmuyor. Uzattıkça soğuyor ıınsam en ıyısı ypk saymak

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 543 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 2,116 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 268 göst.
2 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,667 soru

12,155,354 cevap