0 oy
97 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (439 puan) tarafından
Kızlar palamutu fırında kendim pişirdim yedik sonra eşim midesinden rahatsız normalde o kötü oldu. Ben ve çocuklarda da ağır bir ağız kokusu oluştu. Bir videoda gördüm balıklarda parazit çok oluyormuş acaba çok daha fazla mı pişirmem lazımdı. Çocuklar hasta doktora götürdüm ilaç içince ağız kokusu geçti ama anlam veremedim. Bidaha balık yemeye tövbe ettim çok huylandım. Sizce balıkla ilgisi var mıdır daha önce hiç böyle bişey yaşamadım 

2 Cevaplar

0 oy
(13,080 puan) tarafından
palamutun kendi garip kokuyor ki piştiyse sorun olmaz ama acaba taze miydi 
(439 puan) tarafından
Yani eşim temizletilmiş yuvarlak şekilde doğranmış getirdi ben de iyice yıkadım sırt kısmında kan pıhtısı oluyor onları güzelce temizledim. Kokusunda kötü bişey yoktu. Hatta bir kısmı da buzlukta şu an.
-Reklam-
0 oy
(817 puan) tarafından
Helva yerseniz mide ağrısını alır ,ağız kokusu da olması normal bence ama bayatsa biraz midenizi bozabiilkir
(439 puan) tarafından
Helva yedik ben ve çocuklar. Eşimin midesi sıkıntılı normalde de ağız kokusu çok acayipti balık kokmuyor nefesimiz pis koktu birkaç gün yani çocuklar da dahil diş fırçaladık ama başka bir kokuydu çözemedik
(817 puan) tarafından
Bende bı kere bayat balik yemiştim çok kötüydü resmen bogazimdan gitmiyordu çok yemedum a yemiştim şükür bir şey olmadi

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 127 göst.
0 oy
6 cevap 140 göst.
0 oy
1 cevap 44 göst.
5 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Hosmerim (2,948 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Almilayla (1,308 puan) tarafından soruldu

409,868 soru