+1 oy
115 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (197 puan) tarafından
Benim yarın adet günüm ve pazartesi temizyeni beyaz iç çamaşırı giymiştim ortasına serçe parmagimin tirnaginin boyutu kada kahvrengi akıntı gelmiş öncesi ve sonrası olmadı sadece onu gördüm o an silincede gelmedi  boyle yerleşme kanaması olabilirmi ?? 

4 Cevaplar

0 oy
(1,142 puan) tarafından
İki kızım var hiç yerlesme kanaması yaşamadım canm ben
-Reklam-
0 oy
(926 puan) tarafından
5 gebeligimden 2 sinde yerlesme oldu adete yakin yada adet donemi sureclerinde oldu kahve ve kirmizi karisik damla damla gelen bi akinti asla ped doldurmaz agri sizi olmaz ve 1 bilemedin 2 gune yok olurdu
(197 puan) tarafından
Şimdi ilk hamileliğimde adetime 4 gün kala pembe akintim olurdu peceteye sildikce gelirdi hep veya ben günlük ped kullandığında onda görürdüm adet gunumde test yaptım öğrendim ikinci hamileliğimde ise hiç böyle bişey yaşamadım ee şimdi bebek beklediğim için acaba varmı da böyle bişey gördüm diye dusunuyorum bugün adet gunum umarım olmam
0 oy
(934 puan) tarafından
Benimde öyle olmuştu ne kırmızı ne çok kahverengi gibi değil bende ilk başta âdet olacağım sanmıştım ped koymuştum ama ondan sonra hiç olmadı ter temizdi sonradan öğrendim hamileyim:) 
(197 puan) tarafından
Ayy maşallah darısı bana inşallah bugün adet günüm umarım olmam şuan için gelen giden yok ağrım sizimfa yok ama dün sanki o an adet olacakmism gibi belim kasigim çok şiddetli ağrıdı bacağıma vurdu ama halen akıntım beyazdı şuanda durdu bütün ağrıların göğsum çok ağrıyor elimi vuramiıyorum
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Hiç yerleşme kanaması yaşamadım. Yorum yapamam buna ama kan versen kanda çıkar gebeliğin eğer varsa
(197 puan) tarafından
Ben ilk hamileligime yaşadım adetime 4 gün kala aralıksız hergun pembemsi leke geldi günlük ped de veya peceteye sildikce görürdüm ikinci hamileliğimde ise hiç yaşamadım ama bunda varmı bilmiyorum pazartesi guju yeni bembeyaz iç çamaşırına tek seferlik kahverengi leke gördüm sonrası olmadı hiç ve bugün adet günüm umarım olmam ya Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin icindede bana inşallah
(1,104 puan) tarafından
Öyleyse olabilir yerleşme kanaması. Rabbim gönlünüzdeki mi versin inşallah

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 245 göst.
+2 oy
0 cevap 187 göst.
+4 oy
3 cevap 143 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Arzem34 (2,954 puan) tarafından soruldu

410,959 soru

12,367,066 cevap